Filter

Tuinset besteld en binnen 5 dagen stond hij in de tuin! Ik had nog een vraagje over het teakhout. Gebeld, maar was erg druk volgens bandje, ik werd keurig daarna teruggebeld. Supergoede aftersales!

Kees Smit Tuinmeubelen, moet je gewoon beleven!

Goede verzorgde website, welke uitnodigt om naar de showroom te gaan. Op fijne manier wordt je hier geholpen. Er staat een breed assortiment opgesteld. Warme aanbeveling!

Super en vakkundig

Zeer prettige behulpzaamheid in de winkel. Alle mogelijkheden rustig kunnen bespreken en bekeken.

Bijzonder behulpzaam

Prachtig assortiment en deskundige advisering

Mooie opbergkist, op tijd geleverd

Opbergkist voor tuinkussens besteld, bezorging direct ingepland. Box werd op afgesproken tijd geleverd en was vrij simpel in elkaar te zetten. Prima, volgens verwachting.

Ruime sortering, klantvriendelijkheid.

Wij komen al een aantal jaren bij Kees Smit in Amersfoort en hebben alleen maar positieve ervaringen. Gedegen vakkennis en vriendelijkheid van de medewerkers

Zeer gemoedelijk en klantvriendelijk. Goede service en zeer attent. Behulpzaam en met de klant meedenken. Er wordt je niks aangepraat. En aan assortiment ontbreekt het niet.

Ruime keuze en zeer klantvriendelijk

Ook in het verleden een loungebank gekocht. De set is nu 8 jaar in gebruik. Maar er mankeert werkelijk niets aan. Binnenkort wordt ook de tuintafel en stoelen bezorgd. Ook dit product ziet er degelijk uit. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteit staat evenredig aan elkaar. Voor ons alleen maar Kees! Wij bevelen jullie zeker aan.

Goed en kundig geholpen in de winkel en de levering ging vlot en soepel.

Erg klantvriendelijk

Ze zijn erg klantvriendelijk in de winkel. Je word vriendelijk geholpen. En veel keuzes. Als je daar niet slaagt slaagt je nergens

Top ervaring

Tijdens mijn bezoek in de showroom in Amersfoort ontzettend goed geholpen door Ylber en Joey. Zeer vriendelijke medewerkers en enorm deskundig. Ik heb letterlijk op elke vraag een uitgebreide antwoord gekregen waar ik absoluut wat mee kon. Ik ben enorm blij met mijn aankopen voor de voortuin en achtertuin. Super bedankt toppers!

Veel informatie en hulp bij onze aankoop

Goed ingelicht en verdere aankoop hulp

Kees Smit een bedrijf met pit,

Ontvangst,Expertise en Klantvriendelijkheid gaan hier hand in hand en er is maar 1 de beste in het land.

Kwaliteit voor een goede prijs

Voor het eerst bij Kees Smit in Amersfoort. Een mooie winkel met eigen inpandige parkeergarage. Makkelijke met de lift naar de verdiepingen. De meubels staan mooi bij elkaar op merk/groep en kleur gesorteerd. Personeel in de winkel is vriendelijk, behulpzaam en zeker niet opdringerig. Eerst thuis even nog wat nameten en een dag later de koop gesloten. Niet van te voren betalen gewoon bij levering, dezelfde week al, bij de chauffeur die overigens prima op tijd was volgens afspraak. PS. in de winkel een gezellige koffiehoek voor een gratis koffie/ thee met een lekkere koek, zeker doen.

Perfecte levering

Perfecte levering alles goed verpakt en compleet.

Top Winkel

Kreeg de ombouw voor container keurig bezorgd in afgesproken tijd en werd zelfs netjes binnen gezet, want was best zwaar pakket. Ben dus helemaal tevreden!

Gewoon geweldig.

Goede service fijn personeel

Supersnelle levering en mooie tuinstoelen.

Gewoon top

Super mooie winkel ik hou van strak en alles past ook bij elkaar alle opstellingen van de tuin meubels en bij artikelen was super schoon en netjes de afdeling wc was zo schoon daar kunnen heel wat horeca een voorbeeld van nemen dan over prijs kwaliteit verhouding is goed tot zeer goed wij hebben een kussenbox besteld en die was keurig op tijd sjappo

Goede, kwalitatieve betaalbare producten

Ruime zaak met een eigen parkeergarage . Professioneel personeel, goed geholpen , besteld en alles keurig thuisbezorgd ! Zeker een aanrader om hier terug te komen.

aardige verkopers, prima keus kunnen maken en goed advies

zie boven

Deskundig, prettig, vriendelijk personeel

Wij hebben tuinkussens en een parasol gekocht. Wij waren er voor het eerst. Wat opviel, mooie winkel, uitgebreid assortiment en deskundig en vriendelijk personeel.

Mooie buitenkast

Betrouwbaar

Onze klacht is naar volle tevredenheid en zonder eindeloos corresponderen opgelost.

Snel en netjes geleverd.

Kiyoh Recensioner