Filter

Prachtige winkel in Amersfoort

Wij hebben na een goed advies een weloverwogen aankoop gedaan. Binnen een week werd het tuin meubilair door een vriendelijke en accurate transporteur bij ons afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en uiteraard met onze aankoop.

Toppie Toppie

Een mooie trip

Prima bedrijf. Bestelling is mooi ol tijd afgeleverd

Prima kussens!

Prima! Nu nog de zon!

Half uur voor tijd aangekomen. Tafel gemakkelijk in elkaar te zetten. Wachten nu is op mooi weer!

In de winkel super relaxt. Verkopers laten je rustig kijken. Service van de verkoper echt waar fantastisch en goed op de hoogte van de meubelen. Aflevering door Brinks ook echt super goed geregeld en top chauffeurs.

Service is snel en zeker boven verwachting

Geleverde Loungset voldeed achteraf toch niet aan onze verwachting qua kleur. " één telefoontje was voldoende om de set omgeruild te krijgen voor een set van onze kleur naar keuze en dat was binnen een week geregeld.

Stoelen zien er mooi uit,en waren op tijd geleverd nog eerder zelfs!

Prachtige collectie, duidelijke uitleg en prima kwaliteit producten

Mooi bedrijf

Snelle service en goede prijs

Zaterdag besteld, maandag in huis. Geweldig snelle service en goede prijs.

Nooit gedacht! Toch gekregen!

Onherstelbare fout gemaakt bij de montage van een opbergbox. Na een telefonische uitleg werd er begrip getoond en kon de opbergbox retour. Wat een opluchting!

Zeer goed geholpen

Verkoopster net veel ervaring begreep al heel snel waar ik naar op zoek was. Niets was te gek . Om te vergelijken sleepte zij een stoel van de derde naar de eerste verdieping waar door ik de goede kleur kon kiezen. Super! Binnen 4 dagen thuis bezorgd stoelen op balcon gezet. Keurig. Groetjes mevrouw Vonk van der Niet

Makkelijk online besteld, goede uitleg en op tijd bezorgd!

de afhandeling en bezorging verliep prima

Na bestelling in Amersfoort werd de parasolvoet keurig op tijd geleverd. Hij ziet er prachtig uit en voelt heel stevig aan. Met de wieltjes eronder is dit zware ding perfect te verplaatsen, met de parasol erin.

uitgebreide en een goede collectie

goed geholpen en geadviseerd door uw adviseurs

Uitermate tevreden

Goede voorlichting, ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Vriendelijke telefoniste

Binnen 2 dagen in huis.

Ruime keuze en voldoende informatie om keuze te maken

Je hebt een ruime keuze aan producten, Het personeel is goed op de hoogte om een alle voordelen en nadelen af te wegen en een goede keuze te maken. Jammer is alleen dat er geen gelegenheid bij Kees Smit is om ( tegen betaling ) de goederen ter plekke volledig te installeren.

Ik heb al een recensie geschreven.

Fijne service en goede kwaliteit

Een heel robuuste set met mooie stevige kussens erin. Om het af te maken een paar leuke sierkussens erop en een metalen dienblad.

Vlotte toezending

De website is duidelijk en nadat de artikelen besteld zijn is de verzending vlot gegaan

Het is gewoon allemaal goed geregeld

Je verwacht normale service bij het kopen van tuinmeubelen, maar toch merk je als klant dat je in de watten gelegd wordt. Wat bij andere winkels niet standaard is, is bij Kees Smit normaal. Gewoon een relaxe winkel en service.

Jullie bieden nog "ouderwetse klant vriendelijkheid

Jullie bieden nog "ouderwetse" klant vriendelijkheid.

Super service zonder kleine lettertjes.

We hadden een Hartman tafel besteld en naar een paar weken ontstonden er luchtbellen op het blad. Na een mailtje met bijgevoegde foto's binnen 2 weken de tafel omgeruild voor een nieuwe. Top service!!

Mooie producten en goede service.

Producten werden afzonderlijk geleverd. Bij navraag werd ik telefonisch bijzonder correct en behulpzaam te woord gestaan. Medewerker heeft gelijk kunnen kijken wanneer de rest van de bestelling werd geleverd. Top!

Ruime keuze, uitstekende service

Wij hadden online een prachtige loungeset gevonden, maar vonden het een beetje eng om deze zonder te proefzitten te kopen. Gebeld met de klantenservice en nadat een zeer vriendelijke medewerker mij vertelde dat deze loungeset kosteloos werd opgehaald bij niet bevallen, was de keuze snel gemaakt en hebben we de loungeset gelijk telefonisch besteld.

Kiyoh Recensioner