Filter

Fred Lee

Blij met nieuwe prachtige tuinstoelen en kussens. Echter beschadigd aangekomen. Hele lieve en goede reactie en super opgelost. Top bedrijf

Direct vanaf het eerste ,telefonische contact, goed en vriendelijk geholpen. Het product dat ik zocht goedkoper dan elders gekocht met als extra service GRATIS geleverd. Al met al TOP

Prima geholpen

Super klantvriendelijk

Wat een service ook aan de telefoon. Had een vraag over een artikel, alles super duidelijk beantwoord. Verkoper alles meteen telefonisch geregeld of ik dat fijn vond dan hoefde ik dat niet online te doen. Bevestiging super snel in mijn mailbox en tuinset in 2 dagen in huis. Echt top zeg tot de volgende keer

Deskundige hulp

Snelle levering vriendelijke menssen

Heel veel moois bij elkaar!

Aan het einde van de zomer hadden onze tuinstoelen het echt begeven, wachten tot volgend voorjaar was geen optie, er kwamen nog veel mooie dagen om buiten te zitten, dus op zoek naar iets nieuws. De aanbiedingen bij de bekende bouwmarkten vielen bij ons niet in de smaak. Dan toch maar naar een (dure?) speciaalzaak? Zo blij dat we naar Kees Smit zijn gegaan. Wat een mooie winkel en wat veel keuze. Ook voor ons budget. Mooie stoeltjes gevonden. Netjes geholpen. Geen probleem om de stoelen naar het raam te slepen om goed de kleur te kunnen bekijken. Makkelijk bestellen en een paar dagen later netjes thuis bezorgd.

Perfecte service door alle medewerkers.

Bij binnenkomst word je al begroet zonder iets op te dringen. Medewerkers helpen elkaar bij onduidelijkheid van een eventueel te kopen product. Ook de brasserie straalt professie uit, waarbij de bediening professioneel functioneert. Ook bij het afhaalcentrum wordt men professioneel geholpen. Hier is de infrastructuur zeer ruim en duidelijk aangelegd.

Super service

Een van de stoelen was kapot gegaan. In no time werd geregeld dat die stoel omgeruild werd voor een nieuwe.

Helemaal tevreden

Zoon parasol kado gedaan, zelfde als ik al een jaar met veel plezier gebruik,

Vakmensen met productkennis

Wij kwamen binnen met eens specifieke zoektocht en zagen zelf door de vele stoelen dé stoel niet meer. Zijn goed geadviseerd en tevreden, mét stoelen, weer vertrokken.

Een belevenis

Een mooie winkel met behulpzaam personeel. Geeft goede adviezen en levert snel. Zelfs als er toch iets is wordt het binnen een paar uur opgelost. Uitstekende service.

Snelle levering, mooi product

Het product de volgende dag al geleverd.

Netjes en snel afgehandeld

Ik had een afgebroken armleuning van een nwe stoel na 5 maanden, binnen een week was alles netjes opgelost.

Geweldige tuinmeubel collecties met vakkundig personeel...

heb een mooie tuinset van Apple bee gekocht en moet nog een luxe parasol bestellen van Glatz, ook hier goed geadviseerd, wilde eerst voor een goedkopere gaan maar de USP's van Glatz zijn mij goed uitgelegd dat dat 'm moet worden.

Ook na wat problemen toch een prima service!

Zeer tevreden over bestelling en afhandeling ervan.

Zodra je besteld hebt snelle reactie van Kees Smit en wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling thuis wordt geleverd... Ben zeer tevreden over het product en de levering!

Keurig verzorgd

Keurige mails, snelle service, grote keus. Weinig bezorgkosten. We waren erg tevreden.

Hartelijk en deskundig is onze ervaring.

De ontvangst door de gastvrouw, de opvang over onze vraag. De deskundigheid bij de producten door de medewerkster. Fantastisch. En dan het allermooiste. Alles wordt voor je geregeld, vervoer, betaling etc. Super heel erg klant vriendelijk. Zo zou het bij veel meer bedrijven moeten zijn.

Hele goede service door vriendelijk personeel

We hebben een mooie loungeset en zweefparasol gekocht en zijn heel tevreden over de service die we hebben gekregen. Zowel in de winkel als de after sales als de vervoerder die het kan brengen.

Helemaal tevreden

Zeer snelle levering Alles netjes geleverd Kwaliteit

Twentse service

Netjes Correct Komt afspraken na Levert kwaliteit en nazorg

Redelijke prijzen en echt super leuk shoppen.

Hele leuke stoelen gehaald en echt super geholpen.

Kees Smit denkt mee, zodat je de juiste keuze maakt !!

Binnen 2 dagen hadden we de parasol in huis. Precies op de afgesproken tijd ! Inmiddels hebben we er al veel plezier van.

Goede service!

Mooie tafel, goede service. Monteren was eenvoudig gelukkig. Hopen dat er veel jaren plezier kunnen zijn met de tuinset! Enige verbeterpunt is dat de tafel een iets andere kleur had bij levering dan gedacht, echter is het hout dus kan je zo indien gewenst zelf oplossen.

Kiyoh Recensioner