Filter

Ik had 2 ligstoelen besteld, maar er kwam er 1 aan , al snel 3 dagen na het plaatsen van mijn bestelling. Contact opgenomen met klanten service, die alsnog een 2 de stoel opnieuw stuurde , zonder eerst een onderzoek te doen wat er mis gegaan is

Mooie tafel

Eenvoudig in elkaar te zetten.

Zeer prettige zaak

Wij hebben in de toonzaal in Amersfoort twee stoelen en een tafeltje uitgezocht. Deze werden keurig geleverd zoals afgesproken. Wij hebben een tuinlampje meteen meegenomen en bij thuiskomst bleek er een dopje te ontbreken. Dit wordt, na een telefoontje aan ons toegestuurd.

Superbe service,ook na vijf jaar gebruik

Stoel glijders waren na en jaar of vijf versleten 8 vervangende besteld die zonder rekening gratis werden toegezonden. Een dergelijke service kan tegenwoordig als uitzonderlijk gelden Chapeaux

Geweldige ervaring

Op een maandagochtend hebben we 4 nieuwe kussenstoelen gekocht in deze prachtige zaak. Ongelooflijke aardige mensen, niet alleen de verkopers, maar ook de receptie- en horecamedewerkers waren allervriendelijkst. Verkoper nam alle tijd voor ons en gaf ons goede informatie over de verschillende tuinmeubelen die we aan het bekijken waren voor onze zoon en schoondochter. En onze hond? Die mocht gewoon mee in de zaak!

Nette prijs goed product

Levertijd viel wat tegen maar waarschijnlijk niet schuld van Kees

Super goed geholpen en geadviseerd!

Woensdag 26-08 op zoek gegaan naar tuinstoelen voor aan onze tuintafel (6 stuks). Geduldig en goed geholpen door Sylvia! Wat een leuke vrouw. Kopje koffie gedronken, mooie prijs en snelle levering. Zelfs nog een flesje water voor de terugreis meegekregen. Top service!

Verfrissende manier van werken

Bij binnenkomst dacht ik hoe kan een bedrijf zoveel personeel hebben en nog winst maken? Voordeel is dat men daardoor wel relaxed de tijd voor je kan nemen. Alles ruim neergezet en klaar om te testen. Wat ik wilde was niet te moeilijk, maar ongetwijfeld had men bij een grote set ook echt de tijd genomen tot in detail de beste oplossing uit te werken. Het gratis kopje koffie is erbij ingeschoten omdat ik geen idee had hoe dat werkte en daar was geen personeel om aan te vragen. Daarom maar gelijk naar het distributiecentrum gegaan. Daar ben ik volkomen verbaast aangekomen. Wat een niet te beseffen groot pand is dat zeg. Blijkbaar is het bedrijf en stukje groter dan van wat ik vanuit ging. Mooi. Dag erna beetje in verdiept en leuk het verhaal achter het bedrijf te ontdekken. Bij het distributiecentrum waren de jongens ook snel en wilde ook alles doen om te helpen en het goed in de auto te krijgen. Niks dan lof. En het meubel zelf niks op aan te merken. Beter en steviger dan ik dacht nog. Hoge kwaliteit. Met een mindere kwaliteit bank hem ik 15 jaar gedaan in weer en wind 365 dagen buiten. Dat moet hiermee ook mogelijk zijn lijkt me zo. Dus de opmerking in de documentatie over dat onderhoud niet de levensduur zou verlengen maar puur voor de kleur is .. dat moet gaan blijken, maar daar ben ik het niet mee eens. Toen ik mijn oude bankje tweedehands kreeg viel hij bijna uit elkaar. Door jaarlijks onderhoud te plegen heb ik zijn leven behoorlijk opgerekt. Hoe dan ook, ik ben tevreden. Wat onderdelen over die ik niet nodig had, maar wel een fijn gevoel dat er beetje speling is als een bevestigingsmiddel onverhoopt niet helemaal zou werken dat er nog een reserve is. Geen idee of dat opzettelijk bijgevoegd is, maar vind het prima.

Beste van het beste

Service, aanbod, afhandeling, alles even correct

Zoals we van Kees gewend zijn: van begin tot eind super geregeld.

Prima en wat lichter voor het metalen frame

Gewoon leuk en fijn om bij Kees Smit te winkelen.

Altijd gastvrij in de winkel met lekkere koffie en thee met behulpzaam personeel

Ik kan Kees Smit aaanbevelen

Kees Smit heeft echt een enorme keuze. We zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze loungeset. Levering volgens afspraak. Prima geholpen toen er een vlek in de geleverde tafel bleek te zitten.

service

een kleine beschadiging werd zonder commentaar opgelost ,werd keurig uit de auto gehaald en de nieuwe weer ingeladen.

Fantastisch wat een service, no nonsens!

Bi een vraag over mijn te bestellen stoelen werd ik direct ontzorgd door de bestelling samen door te nemen en direct te plaatsen. Het afleveren gebeurd uitermate correct en doorzichtig. Ik heb nog nooit zo'n vrolijke attente bezorger meegemaakt. Van mij krijgt Kees Smit een 10!

Garantie? Geen probleem

Binnen garantieperiode stoel geruild. Geen moeilijk gedoe. Super geregeld. Zelfs op zondag

Een aanbeveler!

Wij zijn bij aankoop op een klantvriendelijke manier geholpen: dwz deskundig advies en ruimte gevend om tot een beslissing te komen. De aflevering is volgens plan verlopen

Goede service, fijn geholpen en snelle bezorging met zeer vriendelijke en capabele bezorger!

Klantenservice is uitstekend, Nick zocht n.a.v. mijn vragen snel een en ander uit! Er wordt ook direct meegedacht en je tips aan de hand gedaan op gebied van onderhoud e.d. Snelle bezorging en zeer vriendelijke bezorger die netjes de dozen afleverde.

Geweldige service, kwaliteit producten

Ik wilde een nabestelling doen en dat werd direct geregeld. Netjes verzorgd. Kreeg beide bestellingen tegelijkertijd geleverd in top staat.

Snel makkelijk en voldoet aan de wens

Snel makkelijk en voldoet aan de wens. Ziet er goed uit. Goed verpakt. Stoelen zitten uitstekend.

goed advies gekregen en vlot afgehandeld

na een eerste orientatie waarbij ik diverse info kreeg ben ik een 2e keer langs geweest en aangegeven wat ik zocht: daarop snel goed en gedegen advies gekregen en de bestelling kwam snel rond en werd vlot bezorgd. Ik geniet nu van fijne tuinmeubels

Mooie zaak ,ruime keuze , vriendelijk persooneel.

Door het enorme aanbod , kreeg ik keuze stress , maar door goede adviezen hebben we een prachtige lounge dining set gevonden , binnen een paar dagen bezorgd , en wij zijn er super blij mee en hebben er al volop van kunnen genieten

Prima geholpen en snelle bezorging

Prettig en met deskundigheid

Uitstekende service!!!

Grandioos

Snelle levering volgens de afgesproken tijd.

Uitstekend service

Zowel bij aankoop als bij levering uitstekende service

Kiyoh Recensioner