Filter

Zeer goed zoals we gewend zijn.

Goede en degelijke producten. Snelle levering. Goede communicatie over levering.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product. Nu benieuwd hoelang we er van kunnen genieten.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ik heb 2 keer een tuinbank besteld en 2x ben uk heel erg tevreden met het product en se snelle levering. Verleden week was ik voor het eerst in de winkel in Amersfoort. Mooie winkel veel keuze en reuze aardig personeel. Ik ben onder de indruk!

Wij zijn dik tevreden

Wij zijn dik tevreden met onze aankoop bij mijn naamgenoot Kees Smit

Gied advies en goede kwaliteit

In de winkel werd echt met me meegedacht om de voor mij geschikte meubelen te kiezen. De kwaliteit is goed en de nazorg met onderhoudsadviezen is goed.

hele mooie winkel met tuinmeubels van goede kwaliteit

Mooie Winkel met veel verschillend tuinmeubelen. Voor iedere smaak is er iets te vinden. Het personeel is vakkundige en hulpzaam. Levering was snel en professioneel.

Zeer tevreden.

Goede kwaliteit kussens en goede service

Uitstekend geholpen door mensen die verstand van meubelen hebben

Zeer fijn geholpen en advies gekregen waardoor wij een prachtige tuinset gekocht hebben waar wij jaren plezier van zullen hebben. Heel ontspannen en er werd alle tijd genomen om ons te helpen waarbij we heerlijk koffie gedronken hebben met een krentemik. Ook het bezorgen verliep perfect, gewoon zoals iedereen geholpen wil worden. Prima gedaan medewerkers van Kees Smit!

Fijn bedrijf, goede ervaring

Website duidelijk, tafel geleverd zoals afgesproken. Betaling bij aflevering.

Prima service en snelle en adequate levering.

Snel levering van de schommelbank. Goede kwaliteit mooie uitvoering. Puntje, de gebruiksaanwijzing hoe de bank in elkaar te zetten mag duidelijker. We hebben tijd nodig gehad om te monteren en het is gelukt!

Het onderstel van onze tafel was stuk,en hup 1 belletje en onderstel werd opgehaald en een nieuwe geleverd Super blij zijn we daar mee Kees dankjewel

Ze komen hun afspraken op een uiterst vriendelijke wijze na

Biohort kent overal levertijd en ook al staat dat niet op de site, maar bij Kees Smit staat daar 5 werkdagen en dat klopt helemaal. Ben blij met onze box voor de kussens van de lounge set.

Bedrijf waar we graag zaken mee doen.

Staan voor kwaliteit, goede aflevering en prima service.

Prima service!

Beschadigde tafel afgeleverd, echter binnen no time een nieuwe! Schroeven lagen bij eerste levering los in de doos, ik denk dat dat het blad heeft beschadigd.

De keuze is reuze

Goed geholpen en er wordt alle tijd genomen Geslaagd, en netjes bij huis afgeleverd

Fijn en kundig geholpen

Prachtige zaak, waar je op je gemak rond kunt lopen en alle tuinmeubelen kunt zien en ervaren. Ook nog eens gastvrij ontvangen met koffie en heerlijke krentenwegge!

Goed advies en prima service

Een breed assortiment, bekwaam advies en een prima afhandeling van de bestelling. Alles conform afspraak.

Positief verrast!

Erg goed geholpen. Mooi en ruim assortiment in Almelo. Ook de assemblage instructie die per email wordt gestuurd is handig en professioneel.

sfeervolle winkel, deskundig personeel

Fantastische winkel: vriendelijke sfeer , deskundig personeel die signalen van de klant goed opvangen. Leuke ontvangst.

Prettige winkel ervaring

Goed geholpen in almelo. Kundige medewerker

Outstanding! This is THE place to shop for all garden furniture

Impressive service both sales and after sales! Jens followed through all the way. I had a complicated order and needed some after sales service but everything was handled flawlessly and I can only commend the exceptionally great service that is consistent and genuine at Kees Smit. This store stands out and they deserve a lot of recognition because they truly care about their customers' perception and experience. Thank you very much! I will highly recommend Kees Smit to all my friends.

Snel en goed, prima!

Het bestellen ging eenvoudig, de levering was snel en de chauffeur gaf nog even een telefoontje een kwartier voor hij bij ons was. dat was ook heel fijn.

Klantvriendelijk en professioneel geholpen, aflevering prima

In de winkel goede uitleg, daarna telefonisch geholpen door een vriendelijke medewerker. Ook de bezorging door Brinks en communicatie daarover was perfect.

Goed product

Op tijd geleverd, goede beschrijving en prettig in gebruik

Top ervaring

Een fijne ruime winkel met veel keus. Veel personeel om je bij te staan en advies te geven. En vervolgens ook een Hele snelle levering. En hele fijne ervaring

Kiyoh Recensioner