Filter

Super snelle reactie op mijn verzoek een defect onderdeel te vervangen.

Uitstekende service.

Ben gewoon super tevreden over de behandeling van mijn bestelling.

Als klant ben ik super tevreden

fijn bedrijf

Goede ervaringen

Service gericht

Prettige ervaring rustig rond kijken en als je vragen hebt een mederwerker die je een duidelijk antwoord geeft Top team Amersfoort M.v.g. Fam de Ridder

Wij halen tuinmeubelen alleen nog bij Kees Smit!

Klantvriendelijk, overzichtelijk, heeel veeel keus. Super service op alle gebied. Nu nog wachten op vestiging Venlo, zodat we niet zo ver moeten rijden.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke personeel, mooi assortiment, genoeg keuze, goede kwaliteit. Snel en volgens afspraak.

Vriendelijk geholpen, zeer tevreden

Ik zal hier zeker terug komen, veel keuze en vriendelijk personeel die je rustig laat nadenken over je aankoop. Zal deze winkel iedereen aanraden.

Vriendelijk personeel. Hele goede service. Netjes thuisbezorgd en ook complimenten voor de vervoerder die hielp alles netjes achterom brengen top

positief

Goed advies en goeie servies bij de aflevering.

Goed, vriendelijk personeel, snelle bediening.

Kopen in de winkel, lekkere koffie in de koffiecorner terwijl de bestelling wordt klaargemaakt, vriendelijk personeel. Daarna bestelling ophalen op afhaallokatie waar men al klaarstaat op jouw pakket in te laden. Goed geregeld.

Goed aanbod in mooie winkel

Kees Smit biedt precies de meubelen die we zochten qua prijs/kwaliteit. Niet te duur, maar wel middensegment en er boven. Rustig rondgekeken en goed geholpen.

Veel ruime keuze en goede klantvriendelijkheid

Grote winkel in Amersfoort konden gelijk de twinset op halen in Almelo TOP

Prima advies en goede prijzen

Goed advies gekregen over de hoogte van de tafel, zodat we goed konden beoordelen of onze stoelen eronder pasten.

Makkelijk en comfortabel

Het bankje zit comfortabel. Is niet lastig om in elkaar te zetten en werd ook snel geleverd.

Top service en snel

prima geholpen

fijne hulpvaardige medewerkers, zonder opdringerig te zijn

Afspraak is afspraak

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijk

We hadden een parasol met hoes gekocht. Bij thuiskomst bleek dat van de stok een onderdeel mist. Gebeld en dame zei dat ze een nieuwe zou gaan opsturen. We wachten in spanning af.

Top ! Service

Ik heb een credit ontvangen van € 40,-op mijn Glaz Parasol hoes die stuk was. Dit was na de garantie periode. Dit is echt TOP SERVICE ! Dank jullie wel !

Informatieve website en geel fijne service

Ik zocht een rechthoekig zonnescherm en ik kwam snel bij een geschikt product op de website van Kees Smit. De reactie op een foute aflevertijd was vriendelijk en adequaat met een leuke attentie. Hulde

Super tevreden met Kees Smit Tuinmeubelen

Ruime keuze in de winkel in Amersfoort. Professioneel en vriendelijk persoon. Wij zijn zeer tevreden.

Goed geholpen, uitleg reinigen meubels en alles thuis afgeleverd in een korte tijd.

Zeer veel keuze in de winkel,voldoende personeel voor vragen aanwezig.

Goede en prettige klantbenadering!

Prettig geholpen. Groot en uitgebreid assortiment! Snelle en adequate levering!

Fijn bedrijf wat met de klanten meedenkt

Lost ook problemen goed en snel op!

Mooi aanbod snel geleverd

Veel keus. Netjes geholpen, mooie prijs en super snel aan de deur geleverd.

Kiyoh Recensioner