Filter

Super snel geleverd en goed verpakt

Ook telefonisch fijn geholpen , zo tevreden ermee …!

Prima ervaring

Nette klantenbehandeling. Vriendelijk personeel . Behulpzaam

snel, gemakkelijk en inzichtelijk qua bezorging.

Snelle en degelijke levering.

Voorrafig, snel besteld en goede kwaliteit

Wij waren al een tijd op zoek naar een buitenkast van Keter. Nergens meer te vinden maar Kees Dmit had ze nog wel. Zelfs in de juiste kleur en voor een concurrerende prijs. Keuze was snel gemaakt. Na de bestelling werf hij vlot bezorgd. Kortom alleen maar goede ervaringen met Kees Smit.

Uitstekend geholpen.

Vriendelijke en meedenkende verkoper. Uitgebreid assortiment. Ook goede bezorg service. Enige punt van aandacht. Bij thuiskomst kwam ik erachter dat een van de bestellingen elders € 700 goedkoper was. Was geen probleem om dit deel te annuleren. Wederom goede service.

Prima bedrijf

De verkoper dacht goed mee met onze wensen, ruim assortiment.

Netjes geholpen, mooie winkel. En goede kwaliteit producten

Goed advies gekregen!

Goed advies gekregen in de showroom in Amersfoort.

goed geregeld

Heb al eens eerder besteld en nu net als de vorige goed geregeld vriendelijke mensen aan de telefoon gehad de bezorging ook goed gereld top!!

Prachtige showroom met enorm veel keuze!

Onlangs hebben wij een mooie hangstoel gekocht bij Kees Smit. We werden goed geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster en kregen na afloop een drankje aangeboden in de koffiehoek, Top!

Zo veel keus zo mooi en zo goed

Als je het hier niet vnd, vind je het nergens

Uitmuntende service en zeer betrokken personeel

Onze eerste ervaring was overweldigend! Hartelijk ontvangst, grote showroom en deskundig personeel. Een dikke 10 voor alle medewerkers!

Overzichtelijk, vriendelijk en duidelijk

Overzichtelijke nette winkel Vriendelijk geholpen Duidelijke afspraken en levering

Uiterst tevreden

Goed geholpen door de klantenservice. Mijn klacht is meteen gehoord en er is een uiterst schappelijke oplossing geboden.

Zeer goed geholpen

Zeer klantvriendelijk, een aanrader top.

Goed uitleg van product

Super service!!

Pootje van m'n bankje was afgebroken.. kreeg gewoon een nieuwe bank omdat het pootje niet voorradig was! En de oude namen ze retour.. top service!!

De meest mooie oplossing

Snel antwoord op de mail waarin ons probleem werd beschreven. Daarna snel handelen met een top resultaat.

Goede service!

Mooie tuinset gekocht. Gezien het feit we 2 dagen later op vakantie gingen kregen we een aanhanger aangeboden om alles nog voor de vakantie af te kunnen halen. Goed geregeld !

Fantastische service en kwaliteit.

Vriendelijke service, zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit.

Fijn geholpen,snelle levering

Zeer goede kwaliteit Bellagio tuinstoelen gekocht,zitten goed, heel stevig ,zijn erg tevreden!

Prettig geholpen

Prettig en kundig advies gekregen. Perfecte stoelen

Service in een woord top

Mooie en kwalitatief goede tuinmeubelen, met een duidelijke service!

In de winkel van Amersfoort vriendelijk, goed en duidelijk geholpen voor het uitbreiden van onze tuinset die wij vorig jaar bij Kees Smit hadden gekocht. Helaas hadden zij hier niet voldoende tuinkussens voor onze complete set tuinstoelen en ook niet meer in het centrale magazijn. Zou deze in Almelo alsnog kunnen ophalen, maar door de geweldige service van een medewerkster daar, mocht ik dit telefonisch regelen en werden de tuinkussens opgestuurd. Had deze met 3 dagen in huis. Een klasse service!

Kiyoh Recensioner