Filter

De schommelbank en de stoel zitten geweldig.

We zijn erg blij met de aankopen.

Zakelijk doch zeer vriendelijke behandeling.

Zakelijk doch zeer vriendelijke behandeling. Zowel telefonisch als via e-mail contact . Prettige samenwerking.

Snelle levering, prima kwaliteit

Het winkelen in Amersfoort is een leuke ervaring. we hebben een complete set van stoelen, tafel en standenstoelen besteld. Alles met bijpassende kussens. Na bestelling zijn de spullen snel geleverd.

Fijn geholpen en vlot bezorgd

Goed geholpen en prima service goede adviezen fijn personeel ook bij de afhaalbalie

Prettige, professionele hulp bij de heel ruim keuze.

Prettige, professionele hulp bij de heel ruim keuze.

Mooi product, maar handwerk Disney niet helemaal passend

Twee halve boombanken, prachtig montagemateriaal bijgeleverd. Echter de voorgeboorde gaten staan niet tegenover elkaar dus probleem met de twee helften aan elkaar te maken. De prijs die je misschien betaalt voor handwerk?

Met de track en tracé kon ik m'n bestelling prima in de gaten houden. Werd helemaal in goede staat bezorgt. Zoon en schoondochter zijn er superblij mee.

Perfecte service

Ik kwam en zag en was verkocht

Toppie

Super wat een service. Na 8 jaar nog gratis nieuwe dopjes voor de tuinstoelen

Snelle service en afhandeling

Onderstaande kussens bleken toch niet te passen, Medewerker heeft er alles aangedaan om alsnog passende kussens voor onze lounge set op te zoeken.

goede service

wat een goede service. 3 jaar geleden een parasol gekocht.touwtje gesprongen. Gebeld met de service medewerker,( 2 jaar garantie voorbij.) Overlegd en kregen toch de helft terug, mits we een nieuwe bij Kees Smit kochten. Goede services, goede berichten en nette medewerker. mag toch ook eens gezegd worden.

Helemaal TOP

Deskundig advies van de vriendelijke medewerker (s)

Top,

Goed advies van de vriendelijke medewerker.

Geweldige keus, heel goed advies.

Op zoek naar tuinstoelen, belandden wij bij Kees Smit. Zeer vriendelijke ontvangst; op elke verdieping bereidwillig personeel. Er werden stoelen van verdieping 3 gehaald en naast die op verdieping 2 geplaatst en voor ons nog andere mogelijkheden aangedragen. Koop met koffie en krentenwegge bezegeld. Thuis stond alles al op de mail: aankoop, factuur en keuze bezorgmoment. Bezorging ook volgens afspraak en direct ook mail over onderhoud. Kortom, zeer tevreden.

Dit bloeiende bedrijf doet het goed door kwaliteit en sevice

Gewoon ouderwets service verlenen. Daardoor zijn jullie een zeer fijn bedrijf.

aankoop en aflevering correct verlopen

van aankoop in Almelo tot en met de aflevering alles uitermate correct en op de afgesproken tijd afgeleverd met dank en hou vol zo

Eenvoudig en duidelijk

Mooie showroom in amersfoort. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bestellen en afleveren ging bijzonder soepel.

Vriendelijk en niet opdringerig

Vriendelijk geholpen en niet opdringerig.

Zeer betrouwbaar en vriendelijk.

Verkoper was zeer vriendelijk en had alle tijd voor ons. De bezorger van transportbedrijf Brinks was niks teveel en zeer behulpzaam. Moest wel een stukkie lopen om alles af te leveren op ons chaletpark. We zijn zeer tevreden joe alles is verlopen. Thnx hiervoor.

Mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer mooie winkel met (bijna) alleen maar mooie tuinmeubelen. Wel in een wat niet duurder segment. Maar als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Ook erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ruim opgezet

Ruim opgezet, meer dan voldoende keuze. Koffie corner gezellige plek om jouw aankoop af te ronden met eenverkoper.

Klant vriendelijk en goede service

Top zaak

Vriendelijke mensen , kundig personeel en goede keuze mogelijkheden in de winkel, wij waren in Almelo.

Deskundige uitleg en een groot assortiment

Altijd prima te woord gestaan en je hoeft nooit op een adviseur te wachten. Prima zaak

Kiyoh Recensioner