Filter

Fijn geholpen in de zaak

Wij waren op zoek naar tuinmeubels en hebben bij Kees Smit inspiratie opgedaan en een keuze kunnen maken. De vriendelijke verkoopster was heel behulpzaam en geduldig, fijne ervaring bij Kees Smit.

Prima goed geholpen

Heel correct alleen een kleine korting.

Top bedrijf.

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke werknemers, duidelijke uitleg.

Warm welkom

Warm welkom als je binnen komt in winkel. Voldoende keuze ,vriendelijk en behulpzaam personeel. Tot slot de kop koffie met krentenwegge maakt alles compleet

Dat ik snel weer aan een nieuwe tuintafel zit,is te danken aan de kwaliteit en service van Kees Smit

Snel contact, uitstekende informatie, vlotte bestelling en levering

Van binnenkomst tot levering: geweldig

De ervaring met Kees Smit begint met de ontvangst in Almelo. We worden ontvangen door een vriendelijke dame die ons meer dan welkom heet. De adviseur een vriendelijke dame die ons goed en deskundig advies geeft. De koffie met krentenwegge na de koop. Lekker en een mooie afsluiting. De levering met twee dagen op een passend moment thuis, geleverd door PostNL. Uitstekende ervaring!

Goede service.

Probleem goed opgelost.

Netjes geleverd

1000 ideeën in de winkel

Allerlei stoelen en tafels met elkaar gematcht. Overzichtelijke showroom in Amersfoort. Met een kopje koffie van Kees

Prima winkel, ruim, geen opdringerige verkopers

Lekkere krentenwegge. Mooie meubels. Goede service

Goede service, en denken graag mee

Professioneel en eerlijk advies tijdens aanschaf

Perfect geholpen en een eerlijk advies (geen verkooppraatjes) gehad tijdens de aanschaf van 2 prachtige luxe verstelbare tuinstoelen met voetenbank

Uitstekend geadviseerd.

Een ruim assortiment, vriendelijk personeel en snelle levering!

We waren verrast door het ruime aanbod en de d eigende prijs/kwaliteit verhouding. We werden vriendelijk geholpen en de tuinmeubelen zijn snel geleverd en wij zijn er erg blij mee!

Warm welkom

Verkoopster top, nam de tijd en goed advies

Uitstekende prijs, bezorging snel.

Alles is naar wens verlopen

Zowel de tuinstoelen als de bezorging waren uitstekend.

Rustig kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Ze zijn er, als je ze nodig hebt, maar zonder die pushende verkopersmentaliteit. Top! Spreekt vanzelf dat we geslaagd zijn. Extra bonus: gratis koffie naar keuze met een heerlijk plakje krentenwegge.

Duidelijke indeling en afspraken

We vonden Uw winkel prachtig met veel keuzemogelijkheden. Bij vragen duidelijke uitleg en goede afspraken! Wij hebben gevonden wat wij zochten en ondanks computerproblemen kregen we toch alles snel op papier. Een aanrader voor zoekers!

Prachtige winkel!

On Line bij Kees Smit rondgekeken en toen naar Amersfoort gereden om op de meubels te kunnen gaan zitten. Heel veel keus, heel ruim opgesteld. Vriendelijke verkoper, kopje koffie gratis en flesje water meegekregen voor de terugreis naar Brabant....Meubels werden volgens afspraak bezorgd. Waren heel goed ingepakt om beschadiging te voorkomen. Zitten nu lekker en heel tevreden te genieten in onze mooie nieuwe tuinstoelen!!

Prima snelle levering

Online kussen uitgezocht. Door de ervaringen te lezen goed kunnen kiezen. Besteld en snel geleverd. Goede kwaliteit. We zijn er blij mee

Goede service en snelle levering

Deskundig, goed en vriendelijk geholpen

Deskundig, goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk, kundig en beleefd personeel

Goede communicatie, snel helpen bij klacht, vriendelijk en beleefd

Fijne aankoop maar slechte communicatie bij bezorging

Wat we met Kees Smit afspreken komt niet bij de transporteur aan. Jammer van de goede klantvriendelijke service in de showroom en bij klantenservice

Kiyoh Recensioner