Filter

Goed geholpen zeer vriendelijk personeel en deskundig

Goed geholpen en het werd keurig afgeleverd

Service met een griffel

Allereerst wil ik zeggen dat ik nog nooit van zo’n super snelle levertijd had gehoord als bij Kees Smit. 5 werkdagen en dat tijdens het hoogseizoen, midden in de zomervakantie. Fantastisch !!! Op de dag van levering stond er al heel vroeg een vrachtwagen voor de deur, maar daar bleek niets van ons in te zitten. 1 kort telefoontje naar Kees Smit en er werd geregeld dat het dezelfde dag alsnog werd geleverd. Alles was prima in order behalve 1 stoel hier bleken 2 zittingen bij te zitten ipv een zitting en een rugkussen. Wederom 1 telefoontje later wordt er een compleet nieuwe stoel gebracht en mogen we tot die tijd de stoel gewoon gebruiken. Kees Smit echt topservice!!!

Geweldige service en de stoel met voetenbank zijn prachtig.

Gewoon prima ervaring. Dit was mijn eerste bestelling. Bestel in de toekomst vast vaker.

Prachtige winkel, aardige en behulpzame verkoper en wij hebben nu schitterende stoelen!

Kan niet anders zeggen dan: helemaal top!

Fijn geholpen, goed advies

Plezierig geholpen, zeer tevreden!!

Goede begeleiding ,transport goed geregeld .

Prima voor elkaar.

Prima erg vriendelijk

Na ontevredenheid prima en zeer vriendelijk alles naar behoren opgelost echt prima service!!

Vriendelijk en goed

Ruim de keuze

Rustig alles kunnen bekijken en er verkopers in de buurt zijn als je geholpen wilt worden.

Vind het zelf belangrijk om rustig eerst rond te kijken en er mensen aanwezig zijn om vragen te stellen zonder op de huid te worden gezeten door verkopers. Ging heel ontspannen en men weet waar ze het over hebben.

Prima parasol en een erg prettige en goede verkoper met verstand van zaken!

Prima parasol en prettige verkoper met verstand van zaken!!

Fijne winkel

Alles is daar goed geregeld!

Goed geholpen in de winkel, prima bezorging.

Mooie tuinset. Makkelijk om te bestellen en Een prima levering !

Moest er even op wachten, maar prachtige parasolvoet

De levertijd zou van mij iets sneller mogen, maar verder niets te klagen. Fijne ervaring!

Prachtige zaak en veel keus

Heel vriendelijk

Wij bezochten de winkel in Amersfoort en waren zeer verrast door het aanbod en verscheidenheid aan tuinmeubelen en bijbehorende producten. Wij waren op zoek naar een tuinkist en daarin geslaagd. Prettig geholpen onder het genot van een aangeboden kopje koffie met een plakje krentenwegge. Inmiddels is de tuinkist geleverd.

Aardig ontvangst. Koffie staat klaar

Prima aardig personeel. Ik kwam met mijn moeder om een buiten tafeltje te kopen. Al had de verkoper zich vergist om te zeggen dat de tafel in elkaar zou zitten, bij het afhalen op de afhaallocoatie.. zag ik twee dozen …. Maar de mensen achter de balie hebben ter plekke voor ons de tafel in elkaar gezet. Top service Je had er blijkbaar nog wel een set gereedschap voor nodig die mijn 86 jarige moeder niet heeft. Top geregeld!

Het contact met de verkoper was erg prettig, had/ nam de tijd. De mails die ik ontving met de factuur en de bezorging waren keurig. De bezorging was op de afgesproken tijd en over de bestelde stoel met voetenbank en de bijbehorende kussens ben ik zeer tevreden.

Goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, snelle antisypathie. In een woord. Geweldig bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Veel mogelijkheden en keuze. Prima levering,

Heel fijn bedrijf.

Wij hadden een Hartman tuinset Dion gekocht, en toen we het thuis gemonteerd hadden paste de tegel niet in de tafel. Gelijk gebeld en is de hele tafel omgeruild, jammer dat het weer een week duurde, maar de service is perfect.

Wat een service top!

Wat een prachtige winkel en heel ruim assortiment te veel om op te noemen. En top service krijg je. In 1 woord top!

Overzichtelijk assortiment met veel keuze-mogelijkheden

Wij kwamen voor een set van 4 tuinstoelen en hebben uitgebreid alle opgestelde varianten geprobeerd. Onder deskundig advies van meerdere medewerkers konden wij onze keus maken. Daarna een heerlijk kopje koffie/thee in het restaurant. Duidelijke opdrachtbevestiging en een filmpje omtrent af.evering en evt. montage. Alles heel duidelijk uitgelegd en tevens een stukje nazorg. Kortom, wij dachten dat Kees Smit een discounter was zoals de Action waar alles spotgoedkoop is en er veel stuntwerk is. Dat is niet het geval maar er is wél een laagste prijsgarantie dus je betaalt een eerlijke prijs en je krijgt optimale service.

Netjes volgens afspraak

Snelle levering, afspraken nagekomen