Filter

Gewoon goede service

Klacht werd behandeld zoals het hoort.

Helemaal TOP!

Onze tuintafel verkeerde na vijf jaar in slechte staat. Geen probleem voor Kees Smit. Wij kregen 50% van het aankoopbedrag terug en hebben met een bijdrage van onze kant een nieuwe tafel kunnen kopen.

Prima advies

Super tevreden!

Onze 2 jaar terug gekochte teak tuintafel trok krom. Email gestuurd aan Kees Smit, binnen 30 min antwoord dat dit af en toe kan voorkomen. Er komt een nieuw tafelblad, dit is binnen enkrle dagen bezorgd en netjes gemonteerd. Oude blad meegenomen. Kortom: geweldige en snelle service, super vriendelijk en zonder enige discussie opgelost. Daar worden wij blij van!

Fijn geholpen, lekkere koffie met krentewegge

Klantenservice ten top!

Met wie ik ook contact had bij Kees Smit: klantvriendelijkheid ten top! Van de hulp in de winkel tot aan de telefonische klantenservice. Met als extra nog de hulp die gelijk geboden werd toen ik bij het afhaalmagazijn een stoel kwam omruilen. Gelijk werd de stoel uit mijn handen genomen door de medewerker en werd de nieuwe stoel netjes in de auto gezet. Met een vriendelijk ‘Fijne dag verder’ reed ik met een glimlach naar huis. Waar tref je nog dat echt alle medewerkers van een bedrijf je met zoveel vriendelijkheid tegemoet treden? Nou, bij Kees Smit in Almelo. De gekochte stoelen zitten extra lekker hierdoor.

Vriendelijk personeel en de klant is echt koning.

ik heb tijd nodig voor keuzes en daar is bij jullie alle geduld voor.

Klantvriendelijk en deskundig!!

Na het herinrichten van onze tuin, diverse tuincentra bezicht voor nieuwe tuinmeubels. Uiteindelijk niks gevonden en de lange rit gemaakt naar Kees Smit. Ontvangst was super. Alle gelegenheid om rond te kijken, een lekker kopje kopje met koek in de restauratie. Geweldig advies gekregen en ons loungeset gekocht welke keurig op de zelf gekozen datum werd afgeleverd. Zo tevreden dat we een paar weken later ook ons tuinset daar gekocht hebben. Wederom super advies en service. Ook de klantenservice verdient een dikke 10. Menig bedrijf kan hier nog veel leren. Kortom: Kees smit tuinmeubelen verdient een gouden ster!!!!

Geweldige stoelen ontvangen met snelle service

Snel geleverd en duidelijke communicatie. De stoelen van Suns staan heel mooi. Ook erg tevreden over het advies in de winkel in Amersfoort.

Echte aanrader!

Netjes geholpen Er wordt echt moeite voor je gedaan en meegedacht Keurige levering en vriendelijke bezorgers Echte aanrader!

vriendelijke service maar matig proces

het klantencontact in Amersfoort was prettig, het aanbieden van alternatieve keuzes mag wel iets pro-actiever. we moesten nu zelf op zoek. teleurstellend was het niet willen monteren van de gekochte tafels. dan was meteen gemerkt dat de verkeerde schroeven meegeleverd waren. het advies via de klantenservice was gewoon verkeerd (na ruggespraak met de technische afdeling, begreep ik). uiteindelijk wel de goede schroeven toe gestuurd.

Goed behulpzaam

De verkoopster snapt het meteen wat ik zocht. Ik ben er helemaal tevreden over de bestelling die net thuis is bezorgd.

Geweldig bedrijf!

Er was zóveel keuze en zulke goede kwaliteit! We keken onze ogen uit. Bovendien was het zó gemakkelijk te vinden vanaf de snelweg. En dan die heerlijke koffie. Gratis!

Benadering door personeel geeft warm gevoel

Uitwisseling van ideeën suggereert betrokkenheid en niet alleen verkooppraatje. Dat is aangenaam en nodigt uit tot evt. volgende aankoop.

goede service

vriendelijk personeel goed geholpen

Prima service!

Goede voorlichting en prima service vanuit Kees Smit

Top bedrijf

Mooie overzichtelijke winkel. We werden vriendelijk geholpen door een medewerker. Goed advies meegekregen en we kregen in de het restaurant een kopje koffie, met wat lekkers en de kids ook. De tuinset werd ook op afspraak helemaal bij de deur gebracht . Zeer tevreden !

Goede communicatie, snelle levering van kwaliteitsproducten

Twee maal tuinstoelen bestelt. Beide keren binnen enkele dagen geleverd. Indien nodig kom ik bij dit bedrijf zeker terug.

Snel en vriendelijk

Het assortiment is uitgebreid. In de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen. De levering was al binnen enkele dagen waardoor ik mijn nieuwe meubels meteen kon gebruiken. Heel fijn! Enige minpunt is dat het verpakkingsmateriaal niet door de leverancier wordt meegenomen.

Prima voorlichting en supersnelle levering

Kon aankoop direct ophalen bij afhaalcentrum, na heerlijke koffie en krentenwegge

Prima ervaring.

De klant is koning.

Wat een goed advies en service

Zowel winkel...aflevering...grote klasse

Klantenservice ten top!

Met wie ik ook contact had binnen Kees Smit: klantvriendelijkheid ten top! Van de hulp in de winkel tot aan de telefonische klantenservice. Met als extra nog de hulp die onmiddellijk geboden werd toen ik bij het afhaalmagazijn een stoel kwam omruilen. Gelijk werd de stoel uit mijn handen genomen door de medewerker en werd de nieuwe stoel netjes in de auto gezet. Met een vriendelijk ‘Fijne dag verder’ reed ik met een glimlach naar huis. Waar tref je nog dat echt alle medewerkers van een bedrijf je met zoveel vriendelijkheid tegemoet treden? Nou, bij Kees Smit in Almelo. De gekochte stoelen zitten extra lekker hierdoor.

Prettige en luxe winkel. De lift vond ik erg prettig. Parkeren in de garage is ook prima.

Hele fijne en lichte stoelen. Geen kussens meer nodig ! En ze zien er nog leuk uit ook ! Zeer tevreden. zie beneden.

Bij Kees Smit Tuinmeubelen moet je kunnen vinden wat je zoekt!

Bij Kees Smit Tuinmeubelen koop ik met een gerust hart, want ik weet dat dit bedrijf betrouwbaar is en dat hun artikelen degelijk, modern en stijlvol zijn!

Kiyoh Recensioner