Filter

Erg klantvriendelijk personeel in de winkel op tijd en netjes bezorgd!

Producten netjes op tijd geleverd. In de winkel wordt je goed geholpen voor vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt. We zijn erg blij met onze tafel en lounge set!

Zeer goed geholpen,

We zijn vakkundig en goed voorgelicht zonder dat er aangedrongen werd. Dan kun je bewust, maar ook een eigen keuze maken.

Altijd fijn om door de showroom te lopen

Iedere keer weer als wij besluiten om voor iets nieuws te gaan bij Kees Smit, voelt het altijd fijn om je zeer welkom te mogen voelen. Een fijne winkel om te zijn met vriendelijk personeel

Altijd fijn om door de showroom te lopen

Zowel winkel als bezorging goed

Prettig gewinkeld bij Kees Smit. Vriendelijk geholpen, niet opdringerig of iets proberen aan te smeren. Eerlijk advies. Bezorging volgens afspraak.

Perfecte medewerker.

Netjes voorgelicht, top. Zeer tevreden.

Goede voorlichting, ruime keuze

Grote keuze, personeel heeft tijd en geduld voor goede uitleg over verschillende materialen en onderhoud. Snelle levering aan huis. Prijs-kwaliteit is perfect

Aardige medewerkers en goede service, ruime keuze. De tuinmeubels die wij hebben besteld worden gratis thuis bezorgd en we zijn er super blij mee!

Super van begin tot eind !

Wat een keuze, je kijkt je ogen uit, prettig vrijblijvend geholpen, goed advies, perfecte afhandeling en keurig bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Zijn heel blij met al onze nieuwe tuinmeubelen, opbergkist etc. Klasse zaak !! Iedereen aan te raden !!

Een winkel met ouderwetse klantvriendelijkheid, top.

In de winkel zeer goed geholpen. Door iemand die er verstand van heeft en die zeker niet opdringerig was. Dit heeft mij en ook degene die bij mij was zeer goed gedaan en ook ons zover gebracht dat wij mindere dingen hebben gekocht. Ook positief is de snelle levering. Nu probleempje met één stoel maar ook de service tot nu toe zeer naar tevredenheid afgehandeld. Mijn positieve gedachten ga ik zeker delen met mijn familie en vrienden.

Ik vind mijn ervaring tot nu toe in één woord "geweldig"

Kees Smit, waar 'winkelen' nog leuk is!

Aangezien wij al op leeftijd zijn, is vriendelijkheid, goed advies en service verlening iets wat je tegenwoordig nog hoogst zelden mee maakt tijdens het winkelen. Bij Kees Smit staat dit hoog in het vaandel en gecombineerd met het grote aanbod en de luxe uitstraling is het zeker een aanrader voor eenieder die iets zoekt voor huis of tuin.

Alle verwachting overtroffen

Van het moment van het eerste contact, waarbij wij naar Amersfoort wilde rijden, kwamen wij uiteindelijk in Almelo terecht. Ook hier, naar meermaals aankopen in Amersfoort gedaan te hebben, wederom verbaasd door de service en bereidwilligheid van de medewerkers. Tot en met het kopje koffie van Kees aan toe. Service en dienstverlening weten ze bij Kees Smit naar ongekende hoogte te brengen. Chapeai

bijzonder vriendelijk personeel

zijn onlangs 2 x achter elkaar bij Kees Smit in Almelo geweest. Daar heeft men ons, ondanks het maken van een kleine fout ( we hadden bij de aanschaf van een voet voor een parasol helaas niet de geleverde wieltjes meegekregen doch dit werd de volgende dag op een zeer vriendelijke manier opgelost )

Prima geadviseerd in de winkel en goede after-service

In de winkel zijn we al prima geholpen; deskundig advies en vriendelijk. Vervolgens bleken er na levering wat issues te zijn (kleurverschil in kussens en een beschadiging in de voetenbank). Na telefonisch overleg is dit uitstekend opgelost door een zeer vriendelijke medewerker van de klantenservice.

geweldig

heel tevreden

Veel keus en snelle service

Inmiddels al 3x in 3 maanden naar Kees Smit geweest voor verschillende tuinmeubels: een bistro setje met stoelen, een buiten-eetset en een loungeset. Goed advies over onderhoud. Sommige verkopers zijn wel ietwat opdringerig, maar die kan je gewoon wegsturen en een ander laten komen. Iedere keer geslaagd door de grote keuze met als super groot voordeel de korte levertijd: binnen een week heb je de bestelling binnen. En in de winkel tijdens het shoppen even een gratis kopje koffie met krentewegge :) Verbeterpuntje zijn de vervoerders die ze inhuren. Sommige zijn echt uitmuntend (Dusseldorp) andere zijn minder (PostNL, laten niet duidelijk weten wanneer ze komen) of ronduit slecht (Brinks, onbeschofte chauffeur, en wil me al laten betalen voordat ik iets van de levering heb kunnen zien)

klantvriendelijk

Werd zeer klantvriendelijk geholpen en medewerkster dacht met mij mee wat de mogelijkheden waren! Zeer tevreden met de rechthoekige verstelbare parasol. Top!

Een vriendelijke service

Snel en klantgericht geholpen.

Top advies met top producten

Zeer prettige ervaring. Geholpen door super verkoopster die perfecte product bij onze wensen wist te vinden. Snelle levering en genieten nu volop van de nieuwe tuinset

Topservice op alle fronten!

Je wordt heel goed geholpen en niets is teveel gevraagd. Ze helpen met de tuinstoelen verplaatsen als de tuintafel op een andere etage staat bijvoorbeeld. Ook veel kennis van zaken over alle tuinmeubelen of over de werking van de parasols. Heel veel keus en voordat je de winkel uit bent ontvang je al een mail waarin je de bezorgafspraak kunt inplannen. Nog dezelfde dag ontvang je mail met filmpjes over bv montage of schoonmaak van de tuinmeubels. Kortom echt een superservice!

Heel gastvrij en breed assortiment.

Het kopje koffie met krentewegge ging er goed in en het personeel was behulpzaam en vriendelijk.

Door geven aan iedereen dat kopen bij Kees Smit een aanrader is

Goede service altijd op tijd bezorgd Altijd wordt alles netjes afgehandeld

Per telefoon snel besteld-3dagen later in huis

Ik wilde een stoel erbij (5 jaar eerder 4 tuinstoelen gekocht) dus belde ik. Binnen een minuut had ik contact. Op voorraad en stoel kon besteld worden. Alles verliep erg snel, na 3 dagen werd de stoel keurig verpakt geleverd.

Zeer ruie en kleurrijke collectie en vriendelijk en ter zake kundig personeel

Lekker koele winkel met coole collectie: aanbeveling voor een (te) warme zomerdag

Kiyoh Recensioner