Filter

Perfect geholpen

Op zoek naar parasol nu een goede voor nette prijs

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Bedrijf heeft veel keuze en geeft een goede indruk van welke buiten meubelen verkrijgbaar zijn. De showroom ziet er netjes en overzichtelijk uit. Door medewerker is er ruim tijd genomen om te adviseren. De meubels zijn na keuze vlot thuis afgeleverd.

Wat een vriendelijkheid en service; heerlijk dat het nog bestaat!☺

Onlangs nieuwe tuinset gekocht bij Kees Smit. Alles werd netjes thuis afgeleverd en er was een kleine beschadiging; dat kan gebeuren. Maar de manier waarop dit dan wordt opgelost is geweldig. Zeer klantvriendelijk en razendsnel. Daar kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren! Kopen is één ding, maar de service na je aankoop is heel iets anders. Petje af team Kees Smit!

Goed geholpen door de verkoper die goed door had wat wij wilden. Duidelijke uitleg en alles ging zoals het verteld had!

Een niet meer alledaagse service en kwaliteit!

Je voelt je zeer welkom bij binnenkomst in de winkel. Men is vriendelijk en klantgericht. Ook is er kennis van zaken. Er is keuzeop verschillende niveaus en stijlen.

Welkome ervaring bij de familie

Op zoek naar speciaal model kussen (vorm/ dikte) voor tuinstoel werden wij hartelijk ontvangen, geholpen en als complete experience onthaald met een kop thee en krentewegge. Wow! De kussens zijn later bezorgd en ook dat ging perfect.

Geweldig service en product

Totaal geen aanmerkingen

Van de fijne verkoop in de winkel tot het uitstekende leermoment

Heel erg prettig geholpen in de winkel. Hele fijne bezorging. Ook bij telefonische vragen heel erg goed geholpen! In 1 woord TOP!

Uitstekende service

Ligbedkussens gekocht en bij thuiskomst zaten er strepen op. Teruggegaan naar Kees Smit waarbij ze direct meemaakten aan een oplossing: nieuwe kussens in andere kleur zonder strepen. Wij kregen een drankje terwijl we wachtten op de kussens.

Prima zaak, ruime keus en heel netjes geholpen.

We hadden een tuinstoel met 6 verstelbare stoelen gekocht. Achteraf bleken de stoelen met zitkussen erin voor mij net te hoog. Zonder problemen nam Kees Smit, 2 stoelen terug en konden wij 2 lagere stoelen uitzoeken. Prettig geholpen, uitstekende service!

Erg vriendelijk en gastvrij geholpen

Erg goed en vriendelijk ontvangen en geholpen

Goede en snelle service

Klantvriendelijk bedrijf met mooie spullen voor iedereen

Goede begeleiding door verkoper Frans die zorgde voor de klik en het juiste gevoel!

Na diverse lokale tuincentra te hebben bezocht, vonden wij precies wat wij voor ogen hadden bij Kees Smit. Geholpen door medewerker Frans zijn wij tevreden over gegaan tot de aankoop. Alles is verder prima op tijd en in keurige staat afgeleverd, dus nu genieten!

Eerlijk advies door deskundige mensen

Mooi winkel, fijne ambiance, aardig personeel dat gelukkig in ruime mate beschikbaar is.

Veel keu en vriendelijk, behulpzaam personeel

Wij konden op ons gemak alle relevante stoelen uitproberen. Toen wij onze keuze hadden bepaald, was de afhandeling degelijk en snel. Thuisbezorging is ook vlekkeloos conform de afspraken verlopen. Hulde.

Uitstekend geholpen, snelle levering

Prettige ontvangst bij binnenkomst en toen ik zei dat ik via de, uitstekende, website mijn keus al had gemaakt werd ik direct doorverwezen naar een zeer vriendelijke en kundige verkoper.

2 weken geleden een tuintafel besteld en binnen 5 dagen geleverd. Super service en heel blij met de tafel.

EEN OPENBARING !

Aangezien wij al op leeftijd zijn, is vriendelijkheid, goed advies en service verlening iets wat je tegenwoordig hoogst zelden nog mee maakt tijdens het winkelen. Bij Kees Smit staat dit hoog in het vaandel en gecombineerd met het grote aanbod en de luxe uitstraling is het zeker een aanrader voor eenieder die iets zoekt voor huis of tuin.

Uitstekende service

We zijn ontzettend prettig en warm onthaald door medewerkster Anja op de locatie Amersfoort. Echt een topper! Tussendoor (even pauze, want er is zoveel te zien) werd ons een kopje koffie en een versnapering ‘van Kees’ aangeboden. Binnen enkele dagen werd onze nieuwe tuinset zorgvuldig geleverd door de bezorgdienst. Kort daarna konden we al lekker buiten zitten en genieten van onze tuin(set). Wij zijn ontzettend tevreden over de aankoop en het proces eromheen.

Uitstekend geholpen

Gastvrij ontvangst. Aandacht voor de klant.

Top, prima assortiment en goede info.

Prettig geholpen en juiste info m.b.t onze aankoop. Morgen levering!

Vlotte en correcte aflevering

Mooi en degelijk

Kees Smit - kwaliteit - Service - Welkom

Wij zijn binnen onze familie al jaren klant bij Kees Smit en hebben er ook al meerdere tuinsets en andere accessoires aangeschaft. Binnen Kees Smit wordt er door haar medewerkers altijd gezocht naar een passend product wat voldoet aan de wensen en eisen die door jou als koper worden aangegeven. Ook kennen ze nee als antwoord. Gekochte producten worden bij onvolkomenheden, als die er mochten ontstaan, ook altijd probleemloos gerepareerd, hetzij onder garantie of tegen een geringe vergoeding. En zeker niet te vergeten het vertrouwde kopje koffie met de echte plak Twentse Krentewegge.

Helder, vriendelijk en snel

Duidelijke uitleg over de produkten ontvangen, vriendelijke verkopers en snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk en heldere communicatie!

Zeer klantvriendelijk en heldere communicatie!

Kiyoh Recensioner