Filter

Fijn geholpen door iemand met verstand van zaken

We zijn geholpen door John. Hij had verstand van zaken en drong niet aan. Hij dacht met ons mee. Gaf veel tips voor onderhoud.

Artikel beantwoorde helemaal aan onze verwachting.

Snelle levering en goede informatie om het artikel in elkaar te zetten. We zijn er blij mee. Ondanks dat het ons niet lukte om de zitting en rug niet l strak konden krijgen.

perfect en netjes

geen op- en of aanmerkingen

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Hoewel helaas niet in de buurt bezochten we de showroom in Amersfoort tijdens onze vakantie. Vriendelijk personeel, goed aanspreekbaar en behulpzaam bij het zoeken naar het juiste meubilair. De snelle, correcte levering maakte onze positieve ervaring compleet!

Super tevreden

In de prachtige winkel werden wij erg vriendelijk en deskundig geholpen. Stoelen gekocht van een uitstekende kwaliteit. Bezorging precies zoals beloofd.

Wat een leuke ervaring om bij Kees Smit in Amersfoort iets te kopen.

Het begint al bij het parkeren onder de winkel, uit de zon en droog voor als het regent en de parkeergarage is erg netjes, een verzorgde eerste indruk dat hebben ze goed begrepen bij Kees Smit. In de winkel gratis een kop koffie, cappuccino of wat fris. Wat je online ziet dat kan je in de winkel terugvinden, wel zo prettig! Verkopers of liever gezegd adviseurs blijven keurig op de achtergrond, dat beeld is op alle verdiepingen hetzelfde, maar laten wel weten dat ze er zijn om je vragen te beantwoorden. Zo maak je in alle rust je keus zonder dat je ergens een verplichting of druk voelt. Erg fijn. Keus gemaakt? Ter plekke noteert de adviseur je order en loopt even mee naar de kassa! Het proces van het verloop van hè order legt men nog even uit. Bij kassa kregen we nog twee koude flesjes water mee, het was warm. Winkelen anno 2022, een voorbeeld voor anderen! Overigens kwamen wij voor een tafel van 529 euro geen wereld bedrag maar nergens voelden we daar een aangepaste behandeling voor. Dank!

Professioneel!

Prima kwaliteit van aankoop tot en met bezorging.

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Leuke gezellige ontvangst. Prima advies en eenvoudig verkoop proces.

Geweldige service

Kussens gekocht die niet een kleur bleken te hebben die matchte met die van de parasol. Teruggebracht en zonder discussie of twijfel héél vriendelijk de aankoopkosten terugontvangen. Geweldige service! Temeer omdat bij het uitzoeken de verkoper alle tijd genomen had om ons uitgebreid te informeren over de mogelijkheden.

Perfecte aandacht, service en oplossing voor ons parasol probleem.

Perfecte aandacht, service en oplossing voor ons parasol probleem. Zowel de telefonische beantwoording als de verdere afhandeling geven blijk van gemotiveerde mensen met kennis van hun producten en bedrijf.

super tevreden!

Nette levering, keurig binnen de tijd. In de winkel in Amersfoort uitstekend en klantvriendelijk geholpen

Service on top!!

Informatie opgevraagd over de loungebox biohort 200. Klantenservice heeft de tijd genomen om alle voors en tegens te bespreken, zelfs het uitrekenen of alle kussens in de box passen of een groter of kleiner maat beter was om aan te schaffen. Beter kan het niet, vriendelijk en servicegericht. Zeker aan te bevelen om bij Kees Smit tuinmeubelen aan te schaffen.

Mooi assortiment, slechte klantbeleving

Na een bezoek aan de showroom in Amersfoort telefonisch een tuinset besteld. Wordt geleverd in oorspronkelijke verpakking stond er klein vermeld. Gelukkig zag ik dat zodat ik er montage service erbij kon bestellen. Wel gek dat je er überhaupt voor moet betalen als je duizenden euro's uitgeeft, maar ja. Vanwege gezondheidsklachten toch maar gedaan, omdat het mij alleen niet zou lukken en geen zin had om met 5 kliko's afval achter te blijven. Binnen 5 dagen levering is snel, maar helaas wisten ze niets van de montage afspraak af. Dus de boel werd hier neergezet en een vervolgafspraak gemaakt. Kan gebeuren. Vervolgens staat enkele dagen later de volgende ploeg voor, te zoeken naar een tuinset achter in hun vrachtwagen. Nee jongens, die staat al hier, die moeten jullie alleen maar in elkaar zetten. Blijken ze geen gereedschap mee te hebben en nog nooit een Applebee in elkaar gezet te hebben. Kortom, sta ik alsnog met mijn gezondheidsklachten, met mijn eigen gereedschap de (overigens zeer vriendelijke) jongens te helpen de set in elkaar te puzzelen. Twee adviezen voor Kees Smit. 1) trek de goede klantbeleving van je winkel door tot en met de aflevering. 2) als je achteraf een mail stuurt om jullie te beoordelen is het heel flauw om voor te selecteren en positieve ervaringen naar Kiyoh te sturen en negatieve naar jullie interne klachtenformulier. Draagt ook niet bij aan een eerlijke en transparante klantbeleving. Vandaar review/klacht via de 'publieke optie'. Aangepast naar 'voldoende' na aangeboden excuses en oplossing.

Mooie zaak en goede producten

De keuze is reuze !

Wat een prachtige zaak in Almelo, ongelooflijk veel keus. We werden hartelijk ontvangen en kregen vakkundig advies van vriendelijke medewerkers. Met de de laagste prijs garantie ben je dan ook verzekerd bent een goede aankoop. Tijdens het wachten op het klaarzetten van onze bestelling kregen we bij de koffie en thee een heerlijk snee krentenwegge. Gastvrijheid ten top !

Prettig geholpen

In de winkel prettig ontvangen en daarna rustig kunnen rondkijken en vervolgens fijn geholpen. Deskundig!

niets op aan te merken !

Prettig contact met de verkoopster in de winkel die goed meedacht betr. kleurcombinaties en alle tijd nam. Snelle levering. Genoten van een goede kop koffie en een heerlijke krentenwikke.

Snel geleverd, bij probleem snelle nette oplossing. Super!

Goede service en mooie producten!

Tijdens mijn bezoek in de winkel ben ik goed geholpen. Het bestellen van de loungeset ging vlot en duidelijk. Aangezien wij een flink stuk terug moesten rijden in de hitte, kregen we een flesje water mee voor onderweg. Klein detail, maar heel fijn! De bezorging van de loungeset was ook top. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijden en de loungeset is in goede staat afgeleverd. Kortom: zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Wij kwamen bij Kees Smit om ons te oriënteren voor een nieuwe tuinset. We werden op voortreffelijke wijze begeleid en geïnformeerd door een medewerker, wat uiteindelijk resulteerde in een aankoop van een complete tuinset met 4 makkelijke stoelen, 2 relaxstoelen en om het geheel compleet te maken 6 kussens.

Zeer gorde klantenservice

Hoewel ik helaas gebruik heb moeten maken van de klantenservice omdat het ligbed dat ik had gekocht enkele gebreken vertoonde, ben ik wel uitermate tevreden op de manier waarop ik geholpen ben. Vriendelijke mensen die met je meedenken, zelfs aanbieden mee te kijken via één videoverbinding (dat was niet nodig in mijn geval)

Super product en snelle service

Een fijne service en snelle bezorging via een partner. Je kan een dag afspreken en krijgt een tijdsblok van tevoren zodat je weet wanneer ze komen. Product (Kussenbox voor buiten) is precies het formaat wat aangegeven wordt op de site, mooi, en van goede kwaliteit. Je moet hem zelf in elkaar zetten, maar dit is duidelijk en stevig. Niet te zwaar, maar wel gewoon goede kwaliteit materialen. Is (tot nu toe) waterdicht en doet wat het moet doen.

Bij Kees Smit zijn ze hartelijk, gastvrij en zeer behulpzaam.

Na een gastvrije ontvangst hebben we de showroom verkend. Omdat we moeilijk tot een keuze konden komen werden we uitstekend geholpen, waarbij we al passend en combinerend (uiteindelijk) tot een hele mooie set kwamen. Super!

Wil je een prettige zit, ga dan naar Kees Smit.

Prima geholpen in de winkel. Goede accurate levering. Een tafelpoot binnen een week vervangen.

zeer goede bediening

goede service zeer vriendelijk