Filter

Super service

Er waren wat mankementjes aan tafel en stoel. Werd direct opgepakt en opnieuw geleverd.

Deskundig geholpen

Gastvrij en vriendelijk geholpen

Geweldige service

Kees Smit heeft een prachtige winkel waar je hoe dan ook slaagt als je op zoek bent naar een mooie tuinset. Bij levering was de tafel helaas beschadigd, maar binnen een week kregen we een nieuwe en werd onze oude weer meegenomen. Het personeel is vriendelijk.

Goede service en snel geregeld!

Gebeld dat er schade was aan het tafelblad. Na telefonisch-/mailcontact heel snel een nieuw tafelblad bezorgd.

Keurige en professionele assistentie in winkel en snelle bezorging.

Top zaak.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit Zit prima

top service

wij hebben een buitentafel met 6 stoelen besteld. Bij het in elkaar zetten bleek dat de tafel en 2 stoelen beschadigd waren. Contact opgenomen met Kees Smit. De tafel en stoelen zijn omgeruild en alles ziet er weer perfect uit. Goede service!

Zeer goed advies in Kees Smit in Amersfoort. Daardoor een mooie witte loungeset gekocht. Ook de aflevering is zeer snel gegaan en bij levering zelf heel goed alles verpakt en voorzichtig geleverd. Toen bleek dat er 1 kussen miste, direct gebeld en ook dit wordt super opgelost. Deze wordt nageleverd. Kortom: wij zijn meer dan tevreden en zal iedereen in mijn netwerk Kees Smit aanbevelen. :)

Goede hulp, fijne service, gewoon TOP!

Mooie zaak, goede kwliteit tuinmeubelen. Uitstekende klantvriendelijkheid in de zaak en goede service en montage bij levering. Echt een aanrader om naar toe te gaan.

Blij met mooie tuintafel

Heel blij met onze nieuwe Bellagio Fidenza tuintafel die snel en netjes geleverd werd. Het polywood blad heeft een houtlook en ziet er top uit. Handig als je niet van de regelmatige beitsklussen bent!

Top bedrijf. Mooie produkten fair geprijsd mooi opgesteld en prima personeel.

Wederom een prima ervaring

mooie tuinmeubels en uitstekende service

veel keuze in tuinmeubels ,goed advies en prima breng service

goede service en uitgebreid assortiment

Na eerst op de website gekeken te hebben, naar Amersfoort geweest en daar heel goed ontvangen en rustig rond kunnen kijken. Toen we uitleg wilden was de heer zeer behulpzaam en uitgebreid in zijn uitleg.

Goede service en uitgebreid assortiment.

Goede service en uitgebreid assortiment.

Prima Service

Kussens voor mijn tuinstoelen gekocht bij Kees Smit Amersfoort. Postnl heeft via allerlei omwegen de kussens weer terug gebracht naar Kees Smit Almelo... Medewerker KS Amersfoort heeft gelijk dag daarop de kussens uit Almelo laten halen zodat ik ze in Amersfoort kon komen ophalen. Prima service.

Goed geholpen en mooie prijs voor de tuinset

De verkoop ging helemaal soepel, was zo geregeld en geen enkel probleem. Enige gekke vind ik wel dat je best een groot bedrag betaald voor een tuinset en je dan alsnog zelf het blad moet monteren en hier geen voorgeboorde gaatjes voor zijn gemaakt, dus kans dat je de plank scheef vast maakt is vrij groot.

Gestroomlijnd bedrijf

Gestroomlijnd bedrijf, verkoop en service goed

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel dat zorgt voor een goede service tot in onze tuin!

Heel goed. Ons oog viel op een tafel uit de showroom die moeilijk te vervoeren was. De medewerkers van Kees Smit hebben er zelf voor gezorgd dat deze netjes in onze tuin kwam te staan. Helemaal top!

Zeer snelle en correcte levering

Stoelen zijn binnen 1 week naar volle tevredenheid thuis afgeleverd.

We zijn perfect geholpen, ook op de afhaallocatie top personeel!

Geweldig.

Wij zochten een loungeset, we werden fijn ontvangen en geholpen. Lekker bakje koffie/frisje (gratis). Na ontvangst van de loungeset thuis helaaszelf wat beschadigd, vervangend onderdeel wordt kostenloos opgestuurd. In een woord UITSTEKEND!

Bijzondere service van het bedrijf

Zeer goed geholpen bij een vraag omtrent een een product met een probleem.

Goede uitleg en begeleiding

Worden in de zaak goed geholpen. Niet te opdringerig, daar houd ik niet van. De medewerker wist waar hijhet over had.

De keuzes zijn zo uitgebreid dat je daar ook echt de tijd voor moet nemen om alle combinaties te bekijken. De verkoper met enthousiasme een uur langer dan zijn einde werktijd. Alleen al om ons te laten zien wat het mooiste en kwalitatief het beste was. Hij was niet te beroerd om spullen van de ene etage naar de andere zelf, knap gezien zijn leeftijd, bij elkaar te zetten om onze keuzes te vergemakkelijken.

Kiyoh Recensioner