Filter

Zeer tevreden, snelle levering

Snelle levering, duidelijke website vriendelijk telefonisch contact. Er was iets niet correct aan mijn kussen maar snel en netjes gelijk opgelost. Ik kom hier zeker nog eens terug

SUPER

Super geholpen ! En meteen opgehaald. Kan niet beter :)

Deskundig advies en uitstekende service

Daar valt niets aan toe te voegen.

Fijn geholpen

Goed geluisterd en duidelijk geadviseerd.

klantvriendelijk en zeer goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen, klantvriendelijk en bekwaam.

Kennis van zaken en goede service

Lokatie Amersfoort bezocht, met goed advies en een lekker kopje koffie. Personeel heeft verstand van zaken. Bezorging verliep soepel en binnen 5 werkdagen. Producten van hoge kwaliteit en ziet er goed uit.

Prachtige tuintafel

Goede service, netjes en snel afgeleverd. Mooie kwalitatieve tuintafel, erg blij mee!

Erg vriendelijk en kundig geholpen

Fantastische service

Wij bestelden in de winkel in Almelo een bartafel set en konden deze direct meenemen in een leenaanhanger die we gratis meekregen. Bij thuiskomst bleek het onderstel van de tafel de verkeerde kleur te hebben, even gebeld en bij het terugbrengen van de aanhanger konden we het onderstel direct omruilen. Later bleek het tafelblad een beschadiging te hebben. Dat werd probleemloos 2 dagen later bij ons thuis omgeruild. Echt super hoe we aan de telefoon te woord werden gestaan en hoe snel en probleemloos de fouten werden hersteld!!

Vriendelijke medewerkers en vlotte levering.

We werden hartelijk ontvangen bij binnenkomst en de weg gewezen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, denken mee in oplossingen. Vlotte bezorging, zodat je snel kan genieten van je aankoop!

Prima service, kwaliteit en aflevering

Prima service, kwaliteit en aflevering

Prima winkel

Prima service mooie spullen blij mee

Goede kwaliteit en snelle service

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen. En na een gratis kop koffie met krentewegge was onze aankoop geregeld en konden we binnen een week genieten van ons tuinstel.

Zeer tevreden Vriendelijke personeel.

Altijd mooie collectie en snelle service

Al regelmatig bij Kees Smit besteld en altijd naar tevredenheid. Mooie grote collectie en snel in huis. Een echte aanrader!!

Helemaal top.

Fijne ervaring met het uitzoeken van een nieuw tuinstel! Eerst zelf even kijken en ze komen niet allemaal op je af gestormd. Toen we een bank op het oog hadden kregen we op een fijne manier hulp en uitleg. En dus ook uiteindelijk de bank gekocht. Na de levering was de tafel wat beschadigd en ook dat weer gelijk opgelost. Fijne winkel en fijn personeel.

snel en goed

Ik bestelde telefonisch 2 terras stoelen werden zonder aanbetaling binnen enkele dagen geleverd was niet thuis woon in een appartement en werden keurig in een doos verpakt voor de deur afgeleverd . Vertrouwen en service verdienen een 10 .

Leveringsfout goed opgelost

Helaas heb ik mijn bestelde parasol niet geke tegen maar een kleinere in een andere kleurstelling. Met de klantenservice gebeld en tot een goede oplossing gekomen. Fijn telefoongesprek.

Keurig dat geleverd wat besteld is

Bank voor in de tuin gekocht door eenvoudig te kunnen bestellen, te kunnen betalen en na ontvangst heerlijk van kunnen genieten met dit mooie weer

Fijne ontvangst in Almelo Goede begeleiding met het maken van een goede keuze. Ook echt gevonden wat we graag wilde hebben. Mooie lounge set voor onze nieuwe tuin

prima service

Prima geholpen in Amersfoort. Mooie zaak waar men alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden. Ook aflevering keurig op de afgesproken dag en binnen het aangegeven tijdvak.

Meer dan super

Erg prettig geholpen in de winkel Personeel staat snel paraat voor alle vragen Ze dringen hun beslist niet op Met heerlijk bakje koffie en stukje brood Nog rustig kunnen zitten Al met al erg leuke en fijne winkel met mooi spul

Zeer fijn geholpen .

Correct behandeld en zeer deskundig ze weten precies wat je zoekt.

Netjes bezorgd Vriendelijke chauffeur Erg tevreden over de mooie meubelen

Mooie stoelen en snelle levering

Fijne stoelen en snel geleverd

Kiyoh Recensioner