Filter

Uitstekende service

Ik kon makkelijk omruilen. Geen gezeur, maar regelen.

Topkwaliteit

Prettige verkoper, goed en snel geleverd.

Groot assortiment en goede winkelervaring

In de mooie winkel in Almelo word je netjes ontvangen. Wil je direct hulp of wil je eerst rondkijken, de keus is aan jou. Wanneer je vragen hebt zijn er voldoende verkopers om te helpen. En een kopje koffie koffie met krentewegge als afsluiting, doet het altijd goed. Enige minpuntje vinden wij dat wanneer de meubelen bezorgd worden, ze het plastic en karton niet mee afvoeren.

Goed georganiseerd

Het bestellen i de winkel, het maken van de afspraak voor leveringen het afleveren van de tafel ging volgens afspraak. Perfect.

Voortreffelijk

Alles goed gecommuniceerd. Er werd zelfs doorgegeven, dat alles in dozen werd verpakt voor veilig transport. Aan de prijs was niet afvte dingen, want jullie hadden de laagste prijzen. Jammergenoeg, zag ik later in reclames,,dat er per 1 juli extra korting werd gegeven. Had ik mijn tuinset, maar week later besteld ...

Geweldige klantvriendelijkheid, heerlijk om te winkelen

Ik werd hartelijk ontvangen en mij werd uitgelegd hoe de winkel werkt. Wat een gastvrijheid! Ik was wat aan het rond speuren toen een medewerker mij vriendelijk vroeg of hij kon helpen. Dat kon en dat deed hij ook. Ik geef deze winkel echt een dikke 10. Zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. PS. Super toegankelijk met kinderen!

Prettige ontvangst en een goed advies gekregen

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. Ze vroegen wat we zochten en lieten ons eerst zelf rondkijken. Op onze eens eert bij Polywood tafels. We kwamen er niet uit. Een medewerker heeft ons alternatieven laten zien. Toen we interesse toonden voor een reakhouten tuinset heeft hij ons daar het een en ander over verteld. Goed advies gegeven.

Super klantgericht en informatief.

Alle tijd voor de klant. Veel informatie gekregen en geen moeite is teveel. Duidelijke informatie omtrent levering van de gekochte meubelen. Het voelt bijna als familie!

Veel keuze, mooie producten, prettig personeel, goede bezorgservice kortom fijn bedrijf!

Vriendelijk en duidelijk

Mooie stevige stoel

kwamen datgene na wat besteld was (goede kwaliteit)

Prima product !

Ben fijn geholpen! Wat een hartelijke mensen werken er in Almelo bij KeesSmit

Prima service. Erg aardige verkopers.

Vlot geholpen , duidelijk

Prachtige winkel

Voor het eerst in de winkel in Amersfoort geweest. Mijn ogen uitgekeken. De winkels in onze regio kunnen er niet aan tippen. Heel veel keuze, gezellige sfeer en ontzettend goed en gastvrij geholpen.

Alles goed opgelost !

Had "wiebelstoel" gekregen. Geruild,maar toen geen kussen. Kussen vrij snel opgestuurd per post .

Was top

Levering was prima en volgens afspraak. Had wel even twijfels over de verpakking. De verpakking zag eruit alsof de meubels een zware "reis" hadden gehad. Gelukkig bleek dit mee te vallen. Alles was nagenoeg onbeschadigd op een klein schrapje in het onderstel na. Het in elkaar zetten was bewerkelijk qua tijd, maar was verder geen probleem qua moeilijkheidsgraad. En nu staat alles en zijn we zeer tevreden. Het voldoet 100% aan onze verwachtingen. Kortom een aanrader! P.S. In de winkel zelf was het ook top. Geen opdringerige verkopers en een lekker bakje koffie met wat lekkers erbij. Heel plezierig dus.

Zeer mooie tuinzit!

Erg blij met onze nieuwe tuinset. Staat prachtig onder onze overkapping

Goede service, prima stoelen.

Ik had al twee dezelfde stoelen, maar wilde er twee bij. Bestelling geplaatst bij een medewerker, intussen thee met krentenwegge gekregen en vervolgens de stoelen opgehaald bij het uitgiftecentrum, waar ik gelukkig de verpakking mocht achterlaten. Helemaal goed!!

Tuinmeubels

Klantvriendelijk, professioneel, veel keus goede service.

Nog niet zo veel ervaring. Ik kom zeker nog een keer terug.

Uitmuntend

De service was voortreffelijk, en de voorlichting perfect

Snelle goede service

Fijne winkel prettig personeel, goede service

Goede hulp bij keuze

We kwamen om een tuintafel met stoelen te kopen en zijn uitstekend geholpen. In korte tijd hebben we een weloverwogen keuze gemaakt. Levering binnen een week is overigens ook nog eens keurig.

Geweldige service!

Mooi tuinsetje gekocht, tafel en 4 stoelen. Prachtige kwaliteit en zit heerlijk! Er waren 2 stoeltjes met een ongelijke poot, gebeld met de klantenservice en werden zondermeer omgeruild. Heel snel en zijn nu ontzettend blij met de tuinset. Geweldige service, chapeau! Fam Hogendorp, Alphen ad Rijn

Kiyoh Recensioner