Filter

Eerlijk, goed en betaalbaar!

Eerlijke uitleg over de kwaliteit van materialen. Supersnelle levering! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden met de Biohort Tuinkast en service

Wij zijn heel tevreden met de Biohort Tuin kast en service van Kees Smit Tuinmeubelen. Als enige winkel leveren zij de Biohort standaard met bodemframe en bodemplaat. Wel zo eerlijk.

1 persoon kwam tuinset brengen!Dochter moest tillen naar boven

Schandalig, besproken met klantenservice.Was voor dakterras 2 trappen in eigen huis. Komt er 1 man,bank en 2 stoelen en tafel in 1 pakket,dochter moest tillen en kon nu maar tot de woonkamer!!!Wat een aanfluiting.Chauffeur gaat weg en zoek het verder uit in je eentje met het pakket.

Goede uit leg en advies over Het product De levering was ook omrijd

Gewoon goed

Netjes geleverd en duidelijke communicatie. Zeer blij met het product!

wij zijn volledig tevreden.

We hadden een hele mooie lounge set besteld met daarbij een gedeelte voor de rechterkant en een gedeelte voor de linker kant. De rechterkant was in orde, maar de linkerkant was verkeerd om, de armleuning was rechts bevestigd i.p.v. links. Na diverse leveringspogingen is uiteindelijk de juiste geleverd en in de tuin onder de overkapping geplaats. De bezorging heeft alles netjes geleverd, de verkeerde weer netjes meegenomen inclusief het verpakkingsmateriaal.

Snel en professioneel geholpen

Afgelopen maand 2x geweest beide keren netjes en snel geholpen. Parkeren bezorgen en ophalen super geregeld. Kom zeker nog een terug.

Onlangs knapte het koordje van onze zweefparasol die wij een aantal jaren geleden bij Kees Smit hebben gekocht. De monteur van de servicebus repareerde niet alleen het koordje maar zag ook dat het opdraaimechanisme van de parasol niet goed functioneerde. Het betrof een fabricagefout. Kees Smit heeft ons daarop aangeboden de zweefparasol om te ruilen voor een nieuwe. Ongekende service waaruit blijkt dat Kees Smit haar klanttevredenheid heel serieus neemt.

prettige zaak, mooie collectie, zeer geslaagd met one aankoop

we werden netjes ontvangen, kregen koffie aangeboden en na de koffie werden we goed geholpen met het zoeken naar de juiste aankopen. Goed geslaagd met de aankoop van onze tuinmeubelen en tafel.

Een hele goeie service in de winkel en ook het bezorgen en de communicatie wanneer mijn aankoop zou worden afgeleverd ging vlekkeloos. Als "kado" ook nog garantie en service aan huis bij een defect. Daar was ik niet van op de hoogte. Echt een aanrader om hier je tuinspullen te kopen.

Goede service en mooie producten

Goede service in de winkel. De ligbedden zijn op de afgesproken datum thuis afgeleverd. Ze waren zo uitgepakt, zo konden we snel genieten van onze ligbedden.

Keurig

Na ontdekking dat er een fout in het houtwerk zat Is er gelijk door Kees Smit een nieuw deel opgestuurd Dat noem ik nou doorpakken keurig

Uitstekend advies incl. ditto (bezorg)service

Mooi bedrijf met volop keuze en juiste advisering en top bezorgservice

Prima service, vriendelijk personeel

Prettige ervaring, komen graag terug

Een zaak met ruime keus met voorkomende behulpzame medewerkers.

Het was gezellig winkelen en we zijn goed geslaagd. Ook onze kleinzoon heeft zich in de speelhoek goed vermaakt. De medewerkers zijn vriendelijk en ook toen een parasolvoet kapot was afgeleverd door de bezorgdienst is deze zonder enig probleem vervangen. Top! We komen snel weer eens terug.

Van A t/m. Z keurig, vlot en vaktechnisch perfect geïnformeerd.

Keurige ontvangst, een aardige "meid", evenals de mevrouw aan de balie. Vlot een vakkundige medewerker ingeschakeld. Er kon daardoor tot een perfecte keuze worden gekomen. Nog een cappuccino met een plak krentenwegge aangeboden gekregen. Nog mooi rustig de gehele showroom rondgelopen. Verwezen naar de gigantische opslag naar deur 1. Medewerkers hadden vlot e.e.a. bij elkaar en hebben nog geholpen met het inladen.

Alles geregeld volgens afspraak

Prima service en klantvriendelijkheid

Ontvangst bij Kees Smit is prima verzorgd, vriendelijke aandacht voor je als klant. Bij ophalen van de artikelen bij het grote magazijn, moet wel duidelijker aangegeven worden welke bon getoond moet worden.

in de fantastisch geholpen, bij thuislevering aardige mensen die mij ook fantastisch geholpen hebbe

Uw verkoopster heeft prima uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met de tuinparasol.Nam alle tijd voor ons! Ook de verkoper op de begane grond was uitermate vriendelijk naar ons toe. Ik moet U zeggen dat wij vaker bij Kees Smit onze tuinaankopen hebben gedaan, en steeds weer terug komen. Dat zegt genoeg !

Mooie hoes

Mooie hoes voor over mijn parasol. Hier eindelijk de goede maat gevonden.

Vlotte service

Ik ben vlot geholpen, ook een product ruilen ging soepel. Uiteindelijk zijn we blij met onze parasol.

Goede producten

Spullen netjes geleverd. Tafel met vier stoelen. Duidelijke handleiding voor de tafel. Niks op aan te merken

ruime sortering, prettig winkelen en vriendelijke en deskundige verkopers

mijn keuze was snel gemaakt door de grote voorraad en keuze

Snel geleverd, duidelijke informatie

Prima service in de showroom. Snelle levering. Goede website. Duidelijke informatie over het product, gebruik en onderhoud.

Makkelijk te bestellen en geweldig

Bestellen gaat vanzelf en gemakkelijk en een geweldig product.

Kiyoh Recensioner