Filter

Prettige ervaring

We hebben een tuinset bij Kees Smit besteld en hebben de stoelen inmiddels ontvangen (de tafel volgt nog). Het hele bestelproces verliep erg prettig en de bezorging was correct en op tijd.

Onze tuinstoelen zijn in één woord geweldig

Bestelde tuinstoelen werden vlot en netjes verpakt geleverd.

Fantastisch mooie winkel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende service

We zijn erg goed geholpen, professioneel personeel, we kochten alleen een parasolvoet van €20 , maar kregen een kop koffie aangeboden met een plakje trentewegge en bij het verlaten van de winkel een flesje water!! Wat een service, kan niet beter!!

Fantastische plek om je zomerspullen uit te zoeken.

Een winkel zonder drempel, ruim opgezet en er staat niet gelijk een verkoper/verkoopster voor je neus. Wanneer je je keuze hebt gemaakt of hulp nodig hebt krijg je een goed advies. Service is goed en gastvrij.

Zeer klantvriendelijk

Ook bij eventuele klachten is men zeer vriendelijk en accuraat.

Zeer tevreden over bartafel + barstoelen

De bartafel (Rough-X bartafel, kleur Old teak greywash) en zwarte barstoelen (Forza Sironi) zijn mooi van kealiteit en staan super mooi tegen de donkere achtergrond van de schutting.

Prettige winkel

Veel keus. Prettige nette winkel. Goed geholpen.

Zeer fijn bedrijf, erg goede service !

Zowel diningset als loungeset besteld van dezelfde serie. Zeer mooi, goede kwaliteit en de levering verliep lekker soepel.

uitstekende service!

2 ligstoelen besteld. Top kwaliteit en netjes precies volgens afspraak geleverd. Poma zaak!

Prettige adviseurs en snelle levering

Ondanks dat wij eerst niet konden vinden wat wij zochten kwam het toch nog goed nadat wij door een medewerker werden aangesproken en ons naar de juiste plek wees.

Uitstekend geholpen door Raphael!

Ik ben uitstekend geholpen door Raphael in Amersfoort. Geen invloed proberen uit te oefenen op mijn uiteindelijke keuze in een dining set. Gewoon eerlijk advies en alle voor- en nadelen toegelicht van alle materialen. 3 jr. geleden bij Kees Smit Amersfoort ook een loungeset gekocht en toen ook erg goed geholpen!

Goed!

Bestellen en afleveren ging prima, mooie stoeltjes

Mooie zaak met goede uit straling

Onze keuze was snel gemaakt

Uitstekende winkel

Kees Smit heeft een uitzonderlijk assortiment en uitstekendr service.

Geweldige service

Gastvrije winkel. Winkelpersoneel is erg behulpzaam. En die behulpzaamheid houdt niet op wanneer er eenmaal betaald is. Één van onze barkrukken was na een half jaar stuk; een tussenlatje gescheurd. Gebeld met de klantenservice, zeer vriendelijk te woord gestaan. Na het opsturen van een aantal foto's van de kapotte barkruk kregen we meteen een mail met de mededeling dat de barkruk omgeruild werd voor een nieuwe. We hoefden niet eens zelf naar de winkel; een transportbedrijf kwam de barkrukken omruilen. Alles was binnen 2 weken geregeld. Echt geweldig!

Kwaliteit en van deze tijd

Aan de telefoon perfect geholpen en alles keurig geleverd

Goed advies, vlotte afhandeling en een lekker kopje koffie

Goed advies, vlotte afhandeling en een lekker kopje koffie

Gewoon dik voor mekaar!

Persoonlijk ontvangst, ongedwongen advies en bereidwillige bezorgers.

Netjes geholpen.

Goed en correct geadviseerd.

Geweldig bedrijf

Ik heb uitstekende ervaring met Kees Smit. Goede service bij klachten je wordt gegeholpen. Kan het iedereen aanbevelen.

Heel tevreden over dienstverlening en klantvriendelijkheid

Ik ben heel tevreden met mijn aankopen bij Kees Smit. Deze heb ik in de winkel in Almelo gekocht. Daar ben ik heel goed geholpen. Dat begon al bij aankomst in de winkel waar ik direct in contact werd gebracht met een verkoopadviseur. Deze heeft mij vervolgens hee goed geadviseerd. Ik kan Kees Smit iedereen aanbevelen.

Geweldige service vakkundig klantvriendelijk

Groot/breed assortiment Niet het gevoel ik moet iets kopen Nemen alle tijd om uitleg/advies te geven

prima tuinset

passend op mijn balkon en licht verplaatsbaar.

Klinkt overdreven, maar is echt zo. We zijn zeer goed geholpen in Amersfoort.

Grote klantvriendelijkheid en service

Een tuinset uitgezocht via internet. Duidelijke overzichtelijke site. Telefonisch vriendelijk en klantgericht geholpen. Snelle levering en goede after sales. Een kussen met een stiknaad die kapot was , welke dezelfde week is vervangen door een nieuw toegezonden kussen.

Kiyoh Recensioner