Filter

Snel geleverd, staat prachtig

Onze online bestelling verliep helemaal soepel. Na 2 werkdagen in huis en de stoelen staan prachtig in de tuin

prima kwaliteit en stipte levering

Mooie teakhouten tuinmeubilair besteld. Producten zijn conform afspraak geleverd en zien er prachtig uit.

Topklasse

De chauffeur vroeg me hoe laat het uitkwam om te lossen. Was perfect op tijd en heeft het als extra service in de tuin gezet. Heel erg tevreden.

Zeer vlotte verzending

Zeer goede kwaliteit tuinmeubels En een perfect snelle thuisbezorging!

Topservice

Je wordt er erg netjes geholpen. En alles is keurig optijd geleverd

Goede service.

Na klacht correct en vriendelijk contact gehad en goede service. Ook goede adviezen bij aanschaf van het een en ander.

Goede service en kwaliteit!

Dit is de tweede keer dat ik iets bestel bij Kees Smit en ben zeer tevreden over de kwaliteit die wordt geleverd! Ik beveel Kees Smit zeer aan bij mijn familie en vrienden! M.vr.gr. Alle Vegter

Houden zich aan afspraken

Artikel goed verpakt, mooi en op tijdbezorgd. Echt waar voor je geld

Goed geregeld

Goed geregeld

Fijn meegedacht van personeel! Allereerst zou er een lange levertijd opzitten, maar na speuren van de vriendelijke verkoopster komt onze bank van de week ineens al, super fijn!

Alles goed geregeld

Mooie winkel, grote sortering, vriendelijk.

Mooi om te komen. Erg attend een gratis kopje koffie en koek. Goed geholpen, ook met inladen van de aankoop.

In één zin prima service

Mijn bestelling snel geleverd en dan ook nog een video toegevoegd om mijn bestelling te monteren. Top gedaan

Goede service perfecte bediening

Wij zochten een rechthoekige parasol gevonden en het staat geweldig op ons terras

Prima service.

Op zoek naar een nieuwe tuintafel en standenstoelen zijn wij prima geholpen bij het uitzoeken. Uiteindelijk 4 standenstoelen gekocht. Voor de tuintafel konden wij geen keus maken. Die hebben we elders gevonden.

Hoogzakelijk karakter maar ook klantvriendelijk

Onze eerste set uit Almelo aan vervanging toe; uiteindelijk toch gekomen voor andere leverancier omdat die bereid was voor ons de kussens op te slaan.

Makkelijk te bestellen, Goede communicatie en op de juiste dag en tijd geleverd, door vriendelijke chauffeur.

De bestelling was snel in huis en het op de hoogte houden van het verzendproces werd goed en duidelijk aangegeven. De Madison tuinstoelkussens zijn prachtig en van goede kwaliteit en ziiten lekker! Ook over hoe de kussens te onderhouden kregen we meteen een mail. Prima dus!

Veel te zien en kennis in huis

Ook online ziet het er goed uit

Ruime keuze uit mooie spullen die snel worden bezorgd!

Rustig rondgelopen in prachtige showroom, geen opdringerige verkopers maar die zijn wel bereid je te helpen.

Welkom met koffie van Kees, lekker

Goed geholpen bij afhaalcentrum, heel vriendelijk personeel

Prima advies, en welwillende hulp bij afleverpunt.

Vooral de assistentie bij/door jongens afleverpunt was zeer sympathiek

Mooie winkel

Mooie winkel, voldoende personeel, kwalitatief goede producten

Goede sevice !!!

Goede advies en hulp bij het samenstellen van onze tuin meubels.

Vanuit Gilze naar Amersfoort gereden om een parasol die wij op de site gezien hadden te kopen ,maar eerst te kijken of het wel geplaatst kon worden op onze kleine patio de.parasol was niet in de showroom aanwezig . Uitgelegd wat we wilde en hoe de situatie was ,we konden de muurparasol bestellen en bevestigen als het niet pasten kon het zonder problemen terug gestuurd worden. Klasse van kees smit ,paradol past precies En we zijn er erg blij mee. Na verwend te zijn met een lekkere kop koffie en een lekker broodje reden we tevreden terug naar Gilze later nog een Shadowline led parasol verlichting met speaker erbij gekocht helemaal top.

Kiyoh Recensioner