Filter

Snel en correct!

Vanaf bestelmoment tot en met bezorging snel en goed te volgen. De dag ervoor een video ontvangen met montage tip! Top!

Geweldig!!

Wij zijn geweldig goed geholpen fijne verkoper nam echt de tijd voor ons. Bleek ook nog de zelfde hobby te hebben heerlijk op het water met de sloep! Het was in filiaal Amersfoort.

Kan beter

Prima winkelervaring, groot assortiment en veel keuze Echter twijfel over kwaliteit van geleverde loungebank. Bij levering hadden twee onderdelen al scheuren langs de lasnaad vh aluminium. Deze delen zijn omgeruild, hiervoor weer een deel ontvangen met scheuren. Na 3e levering alles naar wens. Wellicht een goed idee om meer kwaliteitscontroles door te voeren?

Zeer goed geholpen

Prettige winkel, groot assortiment, goed geholpen

Snel geleverd!

Ziet er uit als op de website. Zit heerlijk. Snel geleverd. En goed ingepakt.

Mooie tuinbank

Voor Vaderdag een mooie tweezits tuinbank besteld en deze werd een dag later (tegen de verwachtingen in) al bezorgd. Goede communicatie per e-mail over bezorging. Daarnaast werd er een instructie filmpje om de bank te monteren toegestuurd. Super service. Zeker aan te raden om hier tuinmeubelen aan te schaffen.

Super service en super kwaliteit

Mooie winkel, mooie kwalitatieve meubelen en veel keus. Zeker een aanrader. Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk.

Goed geregeld

Ik ben niet zo handig op de computer dus het via telefoon geregeld ,had de bankjes eerder in huis dan de rekening

Top winkel

Prettige winkel met aardig personeel die verstand van zaken hebben. Super mooie stoelen gekocht en deze zijn keurig aan huis bezorgd op de door ons gekozen datum. Ik kan Kees Smit iedereen aanbevelen.

Zoals altijd alles in de puntjes verzorgd.

Vanaf de aankoop tot aan de levering is de begeleiding vanuit Kees Smit uitstekend. De procedure die je kunt volgens op internet om je bestelling te laten bezorgen is eenvoudig en goed te volgen. Je kunt zelf een keuze moment aangeven, wat erg fijn is. Na de aankoop ontvingen wij een montagevideo wat erg fijn was. Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Beoordeling

Super fijn set geheel naar wens

Positief

Van bestelling tot aflevering erg tevreden over

makkelijk online bestellen en prima bezorgservice

blij mee met onze parasolvoet!! vooral nu met het hete weer en tuin op het zuiden!!!

Super winkel in Amersfoort en zeer klantvriendelijk personeel.

Uiteindelijk alleen een bijzettafel gekocht. Deze is zeer snel geleverd.

Levering volgens afspraak

Hoewel het artikel op voorraad was, duurde het eel wat lang voordat het geleverd kon worden. Maar de afhandeling en de communicatie zijn prima!

Gemakkelijk samen te stellen.

Gewoon goed

Van begin tot eind goed te volgen

Mijn bestelling is vlot en correct uitgevoerd!

Ben te tevreden over de verwerking van de bestelling. Prachtige voetenbank!

Zeer tevreden,

Prettig geholpen, en goed advies!

Supersnelle levering en de tuinbank is precies wat ik er van verwachtte. Duidelijke website met duidelijke product-foto's en omschrijving. De tuinbank ziet er degelijk en kwalitatief goed uit. Hij staat geweldig bij ons huis en zit heerlijk! Bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan Kees Smit!

Betrouwbaar, klantvriendelijk, kwaliteit

Betrouwbaar, klantvriendelijk, kwaliteit

Prima service. Goed contact.

Keurig afgeleverd en alles van te voren goed aangegeven wanneer ze komen en keurig op tijd voor de deur om de meubelen af te leveren. Goed verpakt.

Helemaal top

Ik had diverse spelen besteld en de spullen zijn van een mooie kwaliteit en de service is echt super.

Snel geleverd en goede service.

Heel fijn!

Mooie artikelen, online is t fijn winkelen.

Kiyoh Recensioner