Filter

Mooi product en makkelijk te monteren.

Mooi product. Duidelijke werk tekening en ook een handige video gezien. Wat ik ook als fijn heb ervaren is dat we zelf een bezorgdatum konden kiezen. En dan ook nog op tijd wisten welke tijd we het konden verwachten. Echt allemaal top.

Goede en snelle levering

Makkelijk online bestellen en goede en snelle levering

Top service en voorlichting , enorm assortiment

Dit is nog eens een klantvriendelijke winkel. Vriendelijke, deskundige medewerkers die goed advies geven- wat een enorm assortiment. . Daarbij nog als een kers op de taart koffie met krentenwegge! Deze mensen weten hoe je je klanten bindt en vasthoust.

Tuintafel besteld van mooie kwaliteit. Het was keurig verpakt afgeleverd zonder beschadigingen. Er werd een instructie video gemaild voor het in elkaar zetten. Zeer goede service

Snelle correcte onbeschadigde levering ..

Leuke ontvangst in de showroom en grote keuze van tuinmeubilair

Ik heb alleen nog 'administratieve ervaring'......

Ik heb alleen nog maar 'administratieve ervaring' want het product moet nog geleverd worden..... so far, so good! De voorbereiding voor de levering is uitstekend!

Snelle en nette verkoop en service

Super blij!

Heel veel keuze en goede persoonlijke service in de winkel.

Fijne winkel

Zeer goed geadviseerd door de verkoper en snelle levering

Tuinmeubelen Kees Smit zijn stijlvol en kwalitatief sterk

Kees Smit is een fijne winkel om inspiratie op te doen vanwege een groot aanbod van verschillende stijlen en tuinmeubelen. Het aanbod kussens is ook enorm om een totale set te kunnen vinden. Tuinmeubels zijn stijlvol en kwalitatief sterk. En het gratis kopje koffie of glas limonade met iets lekkers is echt bijzonder in deze tijd

Als je belt wordt je goed ter wordt gesteld

De stoelen die ik heb gekocht zitten heerlijk

Altijd prettig bij Kees Smit☺

Mooie producten voor een goede prijs.

Produkt volgens afspraak netjes geleverd en voldoet aan onze vetwachting.

Nadat Post.nl de parasolvoet kwam bezorgen zonder tijdstip af te spreken, was ik niet thuis. Ik moest het kolos ophalen ergens in mijn woonplaats en dat zonder wagen. Snel werd er nieuwe afspraak voor me gemaakt door Kees Smit voor een nieuwe levering dus eind goed, al goed.

Zeer mooie aanlevering

De verpakking was perfect het meubel is zeer goede kwaliteit

Mooi en vriendelijk bedrijf!

Mooie showroom, de medewerkers zijn heel vriendelijk en deskundig, en geven alle ruimte. Heel ruim aanbod. Het enige wat ik miste is ook wat aanbod specifiek voor balkons, goede en mooie inklapbare metalen tafeltjes bijvoorbeeld om aan te eten.

Uitstekende service en super klantvriendelijk!

Voetenbank had een kromme poot. Zonder aarzelen heeft Kees Smit gelijk een omruil geregeld. Dit vind ik echt service van de bovenste plank

Prima geholpen.

Fijne winkel met veel keuze. Personeel is totaal niet opdringerig maar helpt je graag als je dat wenst. Goed persoonlijk advies gekregen. We gaan er zeker vaker naar toe!

Gastvrij en prachtige collectie voor ieder wat wils

De keuze is reuze en vriendelijk personeel dat goed meedacht. De gratis koffie met heerlijke krentenwegge is ook service en toen we aan het eind van de dag alles gekocht hadden vroeg men bij de balie nog of we geen dorst hadden na zo’n lange dag en kregen we nog een flesje water mee. Een week later werd alles keurig bezorgd, mooie loungeset, loungestoel, eettafel met stoelen , , 2 dekchairs, leuke gaslamp en ben ik meer dan tevreden met mijn aankopen! Ik kan Kees Smit aan iedereen aanraden.

Een plezier om in deze winkel te zijn.

De manier van benaderen en behandelen van de klant is van een "ouderwets" prima kwaliteit. Hier is de klant nog echt koning.

Super verkopers en klachten service

Prima product maar ging niet direct allemaal foutloos

Uiteindelijk de producten gekregen en ontvangen zoals besteld en we zijn ook zeker tevreden met de producten en de kwaliteit, maar het ging zeker niet foutloos en zonder extra contactmomenten.

Bijzonder prettige zaak met ontzettend ruime sortering. Klantgericht en klantvriendelijk.

Zie boven

Xxx

Wij werden zeer goed geholpen. En kregen ook een kopje koffie met iets lekkers erbij.

Kiyoh Recensioner