Filter

netjes

prima gedaan, alleen jammer dat de tafel niet meteen in elkaar wordt gezet maar dat komt omdat het een extern bedrijf is en niet zoals bij riviera maison dat het een totaal pakket aan service is.

Als je het bij Kees Smit niet vindt,vind je het nergens

Mooi tuinstel gekocht bij Kees Smit.Eigen parkeergarage onder het pand in Amersfoort.3 etages met zeer uitgebreide collectie.Geen opdringeringe verkopers,gratis kopje koffie en levering super.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Goede website, hele snelle levering. Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit. Prima verzending en goed beschermd tijdens vervoer.

Groooooote keuze, perfect geholpen door de verkoper, zelfs teruggekomen voor een 2e set.

Nog niet in bezit

Nette winkel en personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie producten met ruime voorraad.

Snelle betrouwbare levering

Goede service, levering volgens afspraak

Tuinbankje besteld, geen verzendkosten en op de uitgekozen dag thuis bezorgd. Ben tevreden over Kees Smit.

Kwaliteit

Prachtige teak artikelen

Blij

Wij zijn blij en tevreden dat mijn man met zijn gebroken enkel, op deze deck chair, kan ontspannen en herstellen tussen het groen!

Bij aankoop goed geholpen. Goede informatie en snelle levering. Pluim!

Heldere website en betaling/ aflevering etc…. Was goed

Mooie degelijke spullen, helemaal naar het zuiden van het land gebracht ( Maastricht). Volgens afspraak op geleverde datum.

goed advies

bij het inleveren van een tegoedbon kregen wij een bruikbaar en goed advies voor de aanschaf van een tuintafel die het zitten in onze stadstuin nog aantrekkelijker maakt.

Goede kwaliteit

Het bestelde is van goede kwaliteit en tegen een nette prijs. Levering en berichtgeving volledig volgens verwachting

Wat een prachtige winkel in Amersfoort!!

Dit echt een waanzinnig mooie winkel. Super uitstraling, netjes en super schoon, en uiteraard een bijzonder groot divers assortiment. En gratis kopje koffie! Mooie Lafuma stoelen gezien in alle mogelijke kleuren, later online besteld.

Fijne winkel en goede service

Onze tafel bleek een kleine beschadiging te hebben, dit werd direct netjes opgelost. Echt goede service

Uitstekend geholpen in de winkel en uitstekende afhandeling.

duidelijk en eerlijk

de verkopers zijn vriendelijk en eerlijk wat betreft hun deskundigheid voor bepaalde artikelen. Ze melden dat ze van een artikel niet zo veel weten en roepen iemand op die daar wel verstand van heeft. Ook is de voorlichting voor het vervolg van de aankoop zeer duidelijk en kun je wachten onder het genot van een kop koffie met krentenwegge. Zeer prettig winkelen bij Kees Smit

Prima geregeld!

Vanaf de bestelling tot de levering is alles zonder problemen verlopen. Heel tevreden over t product.

Mooie winkel, goede service

Wij hebben onze hele tuin inmiddels ingericht met meubels van Kees Smit. Mooie winkel, veel verkopers op de vloer met kennis van zaken.

Ruime keuze, mooie zaak, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel

Op zoek naar een lounche-set zijn we naar Kees Smit gegaan. Onze buren hadden goede ervaring met jullie bedrijf,dus dat gaf ons een zetje om naar Amersfoort te rijden. Een mooie zaak, ruime keuze. We zijn heel vriendelijk geholpen. De set is nog niet geleverd. Jammer is dat er werd gezegd dat de levering ongeveer na 7 werkdagen zou zijn. Toen bleek dat we alleen voor een maandag of woensdag konden kiezen. Best lastig als je niet dichtbij het afleveradres woont omdat het een vakantiehuis betreft. Na telefonisch contact hierover was een andere optie niet mogelijkheid. We moeten nu een dag vrij nemen om de set te laten leveren.

Prima, fijne hulp in de wibkel

Klantvriendelijk

Ik ben zeer content

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden!

Wij zijn goed geholpen in de winkel bij Kees Smit. Daarnaast is de levering gelopen zoals afgesproken. Binnen een half uur hadden we de stoelen en tafel in elkaar gezet en zijn we zeer tevreden met het resultaat.

In een woord geweldig! Van aankoop tot het bezorgen

Super geholpen in Amersfoort! Blij met de aankoop!

Heel mooi bankje wat we binnen kregen mooi materiaal goede uitleg en zoals ik al eerder zei een hele snelle levering

Kiyoh Recensioner