Heel tevreden

Uitstekende service, correcte aflevering, heel tevreden

Supertevreden!

Vlotte en vlugge levering. Perfect op tijd tussen aangegeven uren. Een echte aanrader om bij jullie te bestellen!

Goeie service

Bestelling geplaatst voor thuislevering en alles ging vlot

Behulpzaam, correct en kwaliteitsvol

Een mooi assortiment, goede telefonische ondersteuning bij keuze en aankoop en correcte levering op het afgesproken tijdstip. We kochten een tuintafel die qua uitzicht en kwaliteit onze verwachtingen overtreft. Een aanrader!

Goede service.

Tuinmeubelen werden volgens afspraak geleverd

Geleverd op afgesproken datum en in orde

De bestelling kwam toe op de afgesproken dag (zelfs vroeger dan aangekondigd) en was perfect in orde.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Super tevreden over onze bestelling lounge kussens. Mooie kwaliteit, prachtige kleur. Vriendelijke klantendienst en ook snelle levering.

In elk contact valt me de klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid op.

POST NL leverde een deckchair te weinig en de levering was afgezet zonder dat wij zelf de levering afgetekend hadden. Dat maakte ons ongerust omdat het best voor ons wel een grote aankoop was. De medewerker die ik aan de lijn kreeg, stelde me meteen gerust, ging er meteen achteraan, stelde zich oplossingsgericht en professioneel op. Daar kan ik van genieten. Eerder deed ik nog een grote bestelling voor de vereniging waar ik voor werk en ook daar viel me de klantgerichtheid en professionaliteit op. Het is duidelijk dat deze kwaliteiten niet toevallig zijn dan wel de cultuur van jullie bedrijf. Het voelt ook aan als geïntegreerde kwaliteiten en niet als een ingestudeerd riedeltje. Dank daarvoor!

Correcte levering en goed geïnformeerd

De status van de levering is zeer duidelijk doorgegeven en we konden zelf ook een dag kiezen waarop we de levering wilde ontvangen. Bij afleveren direct geplaatst op de locatie waar we het wilde hebben.

Vlotte bestelprocedure en correcte levering volgens afspraak

top!

geweldig

snelle levering, vriendelijke chauffeur

klantgericht

Duidelijke feedback op een gestelde vraag, evenals het doorgeven van aanvullende info voor de levering. Vlotte levering door de transporteur binnen de opgegeven tijdspanne, en dito afhandeling van de betaaltransactie.

Geen opmerkingen, dus dat is in orde

Ik zal in de toekomst zeker de site bezoeken want ik heb nog beschermhoesen nodig

Zeer mooi kussens

Vlug en corect.. geleverd.

Alle volgens afspraak. Aankoop juist zoals vermeld op webside Betrouwbaar.

Alles is geleverd zoals afgesproken

Vlotte levering, mooie kwaliteit

Perfecte kussens met een perfecte levering

Na wat zoeken de juiste formaat gevonden van kussens voor onze tuinstoelen . De perfecte dikte om zacht te landen in onze tuinstoelen .

Goed behandeld en meedenkend.

Wij zijn netjes behandeld en er werd voldoende uitleg gegeven over de kwaliteit van de meubels, ook werd er meegedacht wat mooi bij elkaar past. Alles keurig netjes bezorgd. Het enige min puntje is, als je voor zo'n bedrag aan meubels koopt verwacht je min of meer ook wel dat het voor je gemonteerd wordt. En daarom geen 5 sterren.

Beste ervaring ooit.

Zowel de bestelling, als nabestelling en organisatievan transport verliep vlekkeloos. Heel vlot, vriendelijk mer de nodige kennis. Prijs, kwaliteit perfect. Wachttijd na bestelling heel kort.

Super vlotte levering

zowel het contact, als de vooropgestelde leertijd werd stipt opgevolgd. zeer tevreden over de kwaliteit en service !

Prachtige tafel

Net geleverd binnen de opgegeven 2u Goed verpakt Mooie afwerking

Grandioos!

Toch zo fijn. De prijs zat prima, je kan kiezen wanneer je de bestelling geleverd wil zien en het loopt dan ook volgens plan. Ook een pluim voor de transporteur. Die belt nog even een half uurtje voor aankomst ... Een zeer mooie ervaring dit alles.

Goede service. Top

Bestelling telefonisch geannuleerd zonder probleem en andere bestelling gedaan. Alles loopt vlot en vriendelijk ( heel belangrijk)

Perfecte klantendienst, korte leveringstermijn en correcte levering!

Zeer mooie kwaliteit!

Zeer mooi Zit heel aangenaam