Pluspunten

IN ALLE OPZICHTEN ZEER TEVREDEN !

Pluspunten

De tuinmeubelen waren one-line besteld en zijn zelfs vroeger geleverd dan de datum en uur dat vermeld was in mijn email. Zij zijn heel mooi en zijn gemaakt in degelijk materiaal. Ik was heel tevreden en mijn vriend (die aan de kust woont) zal er in de toekomst ook zal bestellen.

an

Pluspunten

Snelle & correcte afhandeling Kwalitatieve meubelen

Transportfirma vonden wij niet goed. 2 x op een woensdag beloofd te leveren omdat het voor ons niet anders kon. 3 personen aan de lijn gehad om levering op donderdag te doen. Uiteindelijk uitgesteld met een week en dan nog plannen ze de levering in op een donderdag ... uiteindelijk heeft de chauffeur toch nog woensdagavond rond 17u geleverd ipv donderdagmorgen tussen 7u en 9u.

Pluspunten

Snelle respons op mail aangaande nog niet geleverde bestelling - levering volgde heel vlot daarna

Dubbelcheck of leveringen daadwerkelijk buitengaan en niet in het systeem blijven hangen

Pluspunten

klantvriendelijk,snelle en correcte levering,prijs kwaliteit zeer tevreden

Pluspunten

goede prijzen - duidelijke website - supersnelle levering

Pluspunten

Alles zeer snel en goed geleverd. Prima online service !! Prijs-kwaliteit? Kan niet beter.

Pluspunten

vlugge levering, mooi en degelijk materiaal, gemakkelijk te monteren, vlotte communicatie!

Pluspunten

super snel en correct geleverd

Pluspunten

correct! Leuke postkaart om je alvast veel succes te wensen met de aankoop, onverwacht ;-) Ook de chauffeur die het vervoer verzorgde was zeer vriendelijk en behulpzaam.

geen

Pluspunten

De service was TOP. Alles geleverd binnen de 3 dagen. Voor mij 10/10.

Pluspunten

goede producten

voet licht beschadigd

Pluspunten

Snelle en correcte levering

?????

Pluspunten

Perfecte levering zeker niet twijfelen voor een bestelling te plaatsen !! Bedankt kees

Pluspunten

SNELLE SERVICE

Pluspunten

degelijk materiaal, correcte afhandeling levering

Pluspunten

goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle reactie in geval van vragen. Snelle en correcte afhandeling & levering van bestelling. Zelfs toen ik bij een tweede bestelling een fout artikelnr. had geselecteerd (verkeerde kleur) werd de omruiling zonder problemen afgehandeld. Het artikel dat wij besteld hadden is van uitstekende kwaliteit.

Bij het selecteren van een artikel de verschillende verkrijgbare kleuren vermelden zodat je daar onmiddellijk een selectie kan maken. Of indien een artikel in verschillende kleuren verkrijgbaar is, deze artikelen naast elkaar tonen op de website.

Pluspunten

Geleverde parasol voldoet volledig aan de vrrwachting. Levering perfect!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)