Topservice!

Een winkel waar je nog als persoon en niet als een nummer wordt gezien, waar vertrouwen hoog in het vaandel word gedragen en waar service naar klanten toe nog steeds wordt toegepast! Echt een zalig dagje uit met een mooie aankoop als gevolg. De moeite waard om zover te rijden

Heel snelle en correcte levering !

Aangename winkel , vlotte verkopers die ook helpen met je keuze . Achteraf nog een gezellig bakje koffie met versnapering en dat aangeboden door het huis !

Correcte behandeling van mijn bestellin

Stipte levering

correcte product-omschrijving, snelle levering, nuttige tips

correcte product-omschrijving, snelle levering, nuttige tips

Levering tafel

Een vlugge levering en dank zij melding van het tijdstip Der levering hoef ik niet hele dag thuis te blijven … perfect ! Ook de artikelen zijn super qua prijs kwaliteit

SupervriendelijkWij

Wij Belgen moeten nog veel bijleren!

Met keessmit zit je niet in de chit

Alles naar wens verlopen, snelle levering en goed aangekondigd. Goed product, kwaliteit, en zeer goede uitleg voor opbouw.

Bestelling heel snel ontvangen,kussens pasten niet,meteen goed geholpen met Kosteloos retourneren ,zeer goede service

Website, producten en aflevering, alles straalt professionaliteit uit.

Op de keessmit website vond ik eindelijk de kwaliteitsvolle Wicker meubelen waar ik naar op zoek was. Vanaf de bestelling tot de uiterst vriendelijke aflevering gebeurde alles transparant en met voortdurende feedback.

Correct

Goede prijs/kwaliteit verhouding Vlotte tussenkomst bij probleem levering ( item achtergebleven )

Perfecte service van bestelling tot levering

Wij hadden graag een tuinset besteld maar dit was even niet volledig te verkrijgen, de stoelen waren uit voorraad. We bestelden de tafel die prompt werd geleverd en de stoelen werden onmiddellijk voor nalevering opgenomen. Dit bedrijf levert een uitstekende service.

Teak

Levering duurde wat lang maar was het wachten waard!

Heb nu al twee maal iets besteld bij hun. Zeker een aanrader.

Top mooi materiaal.

Fantastisch!

Mooi,prijs kwaliteit uitstekend .levering zoals beloofd ,alhoewel wij in België wonen .AANRADER !

Sehr guter Kundenservice

einfache Bestellung , guter Service

snelle levering en mooie kwaliteit van produkt

snelle levering en mooie kwaliteit van produkt

zeer goede service en snelle levering. Levering zoals afgesproken

Positieve online-aankoopervaring

Gebruiksvriendelijke website, product duidelijk omschreven, vlotte communicatie, goede verpakking, snelle levering.

Snelle levering en mooi product

Scherpste prijs en perfecte service

Het aanbod van Kees Smit is scherper geprijsd dan andere ketens. Levering was zeer vlot op zeer korte termijn na bestelling.

Kwaliteit voor een goede prijs!

Wij bestelden de Bellagio Cino barset 5-delig. Deze werd keurig volgens afspraak geleverd, was goed verpakt en is een zeer degelijke, stijlvolle en lichte tuinset. Wij zijn zeer tevreden!

Perfecte vriendelijke ontvangst in Amersfoort

Magnifiek

Snelle en correcte levering van een kwaliteitsvol product.

Had eerst telefonisch contact met de klantendienst. De medewerker heeft op heel vriendelijke wijze antwoord gegeven op de vragen rond mijn aankoop (een tafeltje). Ondanks de drukke periode werd mijn tafeltje keurig op tijd geleverd. Mooi zo!!

Correcte en snelle levering.

Na bestelling werden de aluminium tuinstoelen en tafel zeer snel (binnen een paar dagen) geleverd op ons adres in België. Tuinset ziet er prachtig uit.

Sehr schnelle und tadellose Lieferung

Preis-Leistung sehr gut, Beschreibung der Ware stimmt mit tatsächlicher Qualität überein, sehr schnelle Lieferung

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)