Snelle levering van deze mooie tuinbank :)

Deze mooie tuinbank werd snel geleverd :)

Wij hebben reeds 3 verschillende producten besteld en zijn zeer tevreden. Zowel de prijs, de kwaliteit en de levering waren zeker in orde.

Top Service

Snelle reactie op vragen, snelle levering, erg tevreden :-)

Alles naar wens

Beter opletten dat het adres klopt

Voor herhaling vatbaar!

Vlotte verkoop, snelle levering, prima kwaliteit en moderne uitstraling van het product.

Top bedrijf! Een aanrader!

Een bedrijf die de goed ingepakte leveringen op tijd levert. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit en zijn zoals ze afgebeeld staan op de website. Top bedrijf .Een echte aanrader!

Perfecte afspraak, perfect product!

De omschrijving van de loungeset was perfect zoals in werkelijkheid; de geplande levertermijn en leveringwerd 100% correct uitgevoerd.

Cadeau 50 jaar getrouwd. Cadeau tete a tete bankje

Als echtgenoot wil ik toch ook even laten weten hoe leuk het is om samen met mijn vrouw, met wie ik al 50 jaar gelukkig ben, te genieten op ons bankje tete a tete. Super cadeau.

Super mooie tuinkast !

Montage: In uw reclame stond 2 uur voor 2 man. Mijn vrouw en ik hebben daar 3,5h voor nodig gehad!!!

Heel goed en superstevig materiaal!!!

Goed en stevige tassen. De vorige die we ergens anders gekocht hadden waren dezelfde zomer al gescheurd

mooi product op tijd geleverd

Jammer dat de stoelen er niet onmiddellijk bij zijn.

Correct en vlug geleverd en degelijk

Gewoon heeeel tevreden

Zeer goede dienstverlening. Een aanrader

Correcte service.

correcte afhandeling van bestelling en levering

Producten beantwoorden aan mijn verwachting, zowel materiaal als kleur

goede service, duidelijke communicatie van order tot levering.

Overzichtelijke website, mooie podukten, goede prijs/kwaliteit. Alles is mooi op elkaar afgestemd. Bestellen, verwerken en leveren verloopt feilloos met zeer goede communicatie naar klant toe.

Korrect

vlotte levering

aanmelding ging wat stroef ,daarna ging het vlot

Stipte overeenkomst en levering, ook telefonisch zijn jullie vlot bereikbaar!

Zie hierboven

Snelle en correcte levering

Wij hebben nog geen ervaring. Dit was voor ons de eerste levering.

Mooi en kwalitatief product voor goede prijs

Heb een loungeset en onderhoudsproducten daarvoor gekocht. Zeer tevreden over het feit dat je leveringsdag kunt kiezen en producten zijn mooi en kwalitatief. kwaliteit/prijs is zeker top

Top zaak, geweldige ontvangst, uitleg en levering binnen 5 dagen. Wij raden iedereen Kees Smits aan

Ontvangst direct met koffie en krentenbrood. Daarna rondkijken op 3 verdiepingen in een juweeltje van een zaak met prachtige meubelen ed. Voor uitleg en raadgevingen waren ze heel bereid. Als je het daar niet vind weet ik het niet zo een uitgebreide keuze. Ook administratie en levering binnen 5 dagen was correct. Wij raden deze zaak aan iedereen aan ook al was het voor ons 1,5 uur rijden enkele reis. We zouden het weer doen.

Blij!

Perfect volgens afspraak op tijd geleverd, sterk en goed verpakt voor transport wat belangrijk is, zijn heel blij met onze aanwinst !

Heel handige bank!

Dit bankje kan je ook als salontafeltje gebruiken

correct bij iedere dienst !

Prettige samenwerking met Keessmit, alsook met de vervoerder Brinks. Bij alles op tijd verwittigd... Niets staat ons in de weg om in de toekomst met jullie te handelen. Ik wil ook op de hoogte blijven van jullie aanbiedingen. Wij zijn getipt door onze kleinkinderen... Alvast hartelijk dank, Fam. Goossens Guido

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)