Très belle exposition dans le magasin.

9 ans après notre premier achat nous sommes retournés dans votre magasin et j’ai retrouvé le salon que nous avions acheté il y a 9 ans. Le fameux salon « love seat » Pour deux personnes. Réf : Intenso Venetië loveseat tuinset 2-delig

Al een paar jaar super tevreden van de service

Vlugge service

Geweldigggggg

Superrrr vriendelijk onthaal aan telefoon ook geruststellend. Ik was heel in paniek had foutieve uitvoering parasol besteld. Mevrouw aan telefoon heeft order veranderd en bestelling aangepast. Wat was dat lief en mijn dag werd goedgemaakt!!!!!

Tevreden

Hartelijk

De betaling van mijn bestelling lukte niet via de website en ik belde vanuit België op naar de kantoren. Ik kreeg iemand aan de lijn die heel vriendelijk en hartelijk was. Ik werd direct geholpen en alles was in orde waardoor mijn bestelling heel vlot kon afgehandeld worden. Waarvoor heel veel dank. TOP

heel vlot

heel goede communicatie in verband met de levering, alles verloopt vlot

Top in service en levering je krijgt je produkt zoals beschreven op de website en levering verzorgd en tijdstip zoals afgesproken

Zéér tevreden van de service

De levering gebeurde zoals afgesproken, en de opberg box is perfect! Hij was zeer eenvoudig om zelf in elkaar te zetten.

Mooi materiaal, snelle en correcte levering!

Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Schitterend

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Perfecte afhandeling van bestelling tot levering.

Geen opmerkingen. Noch over de afhandeling van de bestelling als over de levering.

Mooie loungeset en correcte communicatie

Fijne duidelijke website, mooie keuze. Klantvriendelijke en duidelijke praktische afspraken. Jammer dat er een kleine fout is aan de afwerking met rope.

vlotte levering, duidelijke site

OOK nu weer toppie

Bestellen, communicatie, leveren: zoals het hoort. Proficiat.

Alles zoals verwacht!

Twee jaar na de eerste kast hebben we dezelfde een tweede keer gekocht om uit te breiden. Goede kwaliteit, goed begrijpelijke montagehandleiding, wel - zoals ook bij de eerste - redelijk veel tijd nodig om de kast met twee te bouwen. Maar het resultaat is goed. Levering zoals aangekondigd, goede en vriendelijke service.

Vriendelijk deskundig en snel reagerend op vragen.

Parasol, tuinset en schommelbank gekocht. Prima koopervaring.

Direct communicatie via mail. De levering was snel. Zeer tevreden met de keter koffer.

Meubels

Mooie winkel . Waar je echt goeie. Mooie buiten meubels

Zeer behulpzaam

ik beoordeel nier rap iets maar deze vond ik het wel waard. geweldig dat je dit kunt bereiken vanuit een familie bedrijf. Proficiat

Ik koop er graag.

Item dat ik bestelde was precies hetzelfde als het bestelde een jaar eerder. Dus daarvan was ik wel overtuigd. Echter de bezorging was deze keer zeer onvoldoende: Om 08:35 ipv de afgesproken "tussen 09:45 en 11:45" en dan ook nog eens door een uiterst onvriendelijke bezorger. Absoluut niet Kees Smit-waardig.

Product conform de beschrijving. Foutloos en snel geleverd.

Zie omschrijving boven

Prima service: product als afgesproken, correcte prijs en correct op afspraak en vriendelijk geleverd.

Prachtige lounge stoelen die mijn tuin een chique uitstraling toont

Goed zittende lounge stoelen zeer licht van gewicht

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)