Super vlotte service

Snelle afhandeling van de bestelling

Professioneel en alles volgens afspraak

top-aankoop !

zeer overzichtelijke website , gemakkelijke en duidelijke bestelmethode ! zeer aantrekkelijke prijzen, en de bezorging was prima op tijd en dik in orde ! Zeer vriendelijke koerier van Brinks ! De tuinset ziet er echt degelijk en mooi uit , en zit fantastisch ! Ik ben een zeer tevreden klant !

Super in zijn overeenkomsten aankoop en verzending

Heel content van de aankoop ,, artikelen en overeenkomsten.

Je krijgt wat je ziet, kwaliteit

Mooi, zeer degelijk materiaal aan een zeer voordelige prijs

Correct en snel

Correcte en snelle levering

Weggeblazen!

De twee en een half uur verplaatsing van Vlaanderen naar Amersfoort loonde echt de moeite! Vanaf de eerste stappen in de prachtige toonzaal werden we weggeblazen door het totale aanbod van ultieme tuinzetel-beleving en al wat erbij hoort! We hebben dan ook geen ogenblik getwijfeld om onze aankoop te doen en een week later genieten we al van onze prachtige Forza Terni hoek loungeset.

positief

Prima service zowel op administratief vlak als qua leverbetrouwbaarheid. De tafel zelf is wat tegengevallen, vooral het granieten tafelblad.

Overzichtelijke website, perfecte service

De site is gebruiksvriendelijk en de levering internationaal is uitgevoerd volgens de afspraak. Tevens grote keuze en prijs kwaliteit is uitmuntend.

Topservice.

Alles is van bestelling tot levering super goed verlopen. Ook super makkelijk in elkaar te steken. En nu enkel nog genieten.

Klein mankement aan de scharnieren

De stoelen zijn zoals verwacht. Maar de afwerking is niet perfect. Ik kreeg een stoel met een scheef scharnier.

mooi product, goede en snelle levering

top

Alles tip top in orde!

Vlotte levering, zeer tevreden met mijn aankoop, prima kwaliteit, een aanrader!

Uitstekende service

Bij telefonisch contact vriendelijk aan de lijn en uitgebreide uitleg. Prima service en levering.

Snelle levering!

Zonder problemen besteld en bijzonder snel afgewerkt en geleverd, prachtig!

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Goed verpakt, prima kwaliteit, goede communicatie, snelle levering, Kortom, heel tevreden.!

Alles zo goed geleverd zoals afgesproken prima

De beste van de beste

Uitstekende prijs - kwaliteit verhoudeng

zeer goed

Vlotte correcte levering.

Ok

Snelle levering van mooie tuinstoelen

Snelle levering. Stoelen mooier in het echt dan op de site. Degelijk verpakt. Montage ging vlot Enkel was er hier en daar een kleine schade aan de wicker. Klein beetje kleur weg van de wicker. Maar dan moet je al heel dicht kijken. De stoelen zitten erg goed. Nu te hopen dat de kwaliteit na enkele maanden en jaren ook kan bevestigd worden. Maar tot nu toe een tevreden klant.

Snelle, goeie service

Snel geleverd, goed verpakt, top!

Perfect... een zomers terras

De nieuwe buitenmeubelen staan perfect op ons terras. Zelfs sneller geleverd als beloofd, want mogelijk zou t enkele dagen langer geduurd hebben, omdat ze in Belgie moesten geleverd worden.

Mooi en degelijk materiaal

Nadat ik vorige zomer het intenso ligbed aangekocht had heb ik nu ook de voetenbank besteld . Materiaal is zeer degelijk , mag gerust buiten tijdens winter en blijft onveranderd .Geen onderhoud aan . Voetenbank is multifunctionneel , kan zowel als zitbankje dienen met het bijgeleverd kussen erop , maar ook als voetenbankje en als bijzet tafeltje .

correct en op tijd

al meerdere leveringen gehad, punctueel op tijd en we hebben de box vandaag in elkaar gezet zonder enige problemen (zoals bij eerdere leveringen!)

Goede kwaliteit & Snelle levering

Goede kwaliteit & Snelle levering