snel in huis en van uitstekende kwaliteit

snel geleverd prima kwaliteit en van de verpakking hebben we met de kleindochter nog een spannend huisje in elkaar gesneden en geplakt

Tuinmeubel of zo nodig : eerst website van Kees Smit bezoeken!

Duidelijke website, sneller geleverd dan beloofd, correcte prijs, duidelijke communicatie, goeie kwaliteit

Perfect product - correcte levering- prijs kwaliteit top

Zeer correcte mensen

Zeer correcte behandeling van bestelling

Zeer correct en to the point

Biohort kussenbox besteld en er werd door de website aangegeven dat levering binnen de 5 werkdagen ging geburen; wel zeer correct geleverd inclusief montage video per mail Voor herhaling vatbaar

Goede snelle service van kwaliteitsvolle kussens

Mooie kussens voor tuinstoel. Weer snel geleverd.

TOP !

PROFICIAT. PERFECTE ORGANISATIE. STIPTE LEVERING VAN KWALIFITATIEF HOOGSTAANDE MATERIAAL MET MOOIE KLEUREN. ZEER GOED FUNCTIONERENDE WEBSITE. VLOTTE COMMUNICATIE. DE GELEVERDE TUINKUSSENS WAREN STEVIG VERPAKT. KORTOM, KEESSMIT is een stevige aanrader.

Snelle levering.

Duidelijk website. Correcte levering.

Snelle levering voor goede prijs

Binnen 2 dagen geleverd en precies wat ik dacht te krijgen.

Geweldig bedrijf doen wat ze zeggen echt super.

Kei goed bedrijf ze doen wat ze zeggen communicatie is perfect. De levering was uitstekend. Het was voor ons de eerste keer dat we besteld hebben bij Kees Smit na deze ervaring nu voor ons altijd Kees Smit!! Bedankt.

Super vlotte service

Snelle afhandeling van de bestelling

Professioneel en alles volgens afspraak

top-aankoop !

zeer overzichtelijke website , gemakkelijke en duidelijke bestelmethode ! zeer aantrekkelijke prijzen, en de bezorging was prima op tijd en dik in orde ! Zeer vriendelijke koerier van Brinks ! De tuinset ziet er echt degelijk en mooi uit , en zit fantastisch ! Ik ben een zeer tevreden klant !

Super in zijn overeenkomsten aankoop en verzending

Heel content van de aankoop ,, artikelen en overeenkomsten.

Je krijgt wat je ziet, kwaliteit

Mooi, zeer degelijk materiaal aan een zeer voordelige prijs

Correct en snel

Correcte en snelle levering

Weggeblazen!

De twee en een half uur verplaatsing van Vlaanderen naar Amersfoort loonde echt de moeite! Vanaf de eerste stappen in de prachtige toonzaal werden we weggeblazen door het totale aanbod van ultieme tuinzetel-beleving en al wat erbij hoort! We hebben dan ook geen ogenblik getwijfeld om onze aankoop te doen en een week later genieten we al van onze prachtige Forza Terni hoek loungeset.

positief

Prima service zowel op administratief vlak als qua leverbetrouwbaarheid. De tafel zelf is wat tegengevallen, vooral het granieten tafelblad.

Overzichtelijke website, perfecte service

De site is gebruiksvriendelijk en de levering internationaal is uitgevoerd volgens de afspraak. Tevens grote keuze en prijs kwaliteit is uitmuntend.

Topservice.

Alles is van bestelling tot levering super goed verlopen. Ook super makkelijk in elkaar te steken. En nu enkel nog genieten.

Klein mankement aan de scharnieren

De stoelen zijn zoals verwacht. Maar de afwerking is niet perfect. Ik kreeg een stoel met een scheef scharnier.

mooi product, goede en snelle levering

top

Alles tip top in orde!

Vlotte levering, zeer tevreden met mijn aankoop, prima kwaliteit, een aanrader!

Uitstekende service

Bij telefonisch contact vriendelijk aan de lijn en uitgebreide uitleg. Prima service en levering.

Snelle levering!

Zonder problemen besteld en bijzonder snel afgewerkt en geleverd, prachtig!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)