Snelle correcte levering

De levering (tuinkussens) was correct, snel geleverd en van goed kwaliteit! Alles dik in orde!

Een topwinkel voor wie kwaliteit wil !

Zeer vriendelijke verkopers, heel mooie kwaliteit van tuinmeubelen,en ook de thuislevering was heel goed georganiseerd mijn pakketje was verzorgd en goed ingepakt geleverd

Perfecte koopervaring !

Alles OK tot in de kleinste details.

Uitstekende service

Leveren correct zoals gevraagd, stellen je bijna van uur tot uur op de hoogte van je levering.

correcte beschrijving en levering

mooie producten

Mooie en gebruiksvriendelijke zweefparasol. Goede service.

Shadowline parasol heel gemakkelijk in gebruik en erg wendbaar: kantelen, draaien,… (Volledig verplaatsen is natuurlijk iets omslachtiger, gezien te voet met tegels). Bijbehorende parasolhoes en oplaadbare verlichting erg handig. Goede service bedrijf: mails met extra uitleg, keuze dag levering, dag voor de levering ontvang je ook tijdslot. Chauffeur nam nog eens telefonisch contact op toen hij er bijna was om te checken of zijn gegevens ok waren.

Super, snelle, vlotte belevering.

Vlotte service en kwalitatieve zetel, blij dat we de bestelling hebben gedaan.

vlotte service, snelle levering en supervriendelijk!

na de bestelling nemen ze snel contact met je op om de levering thuis te bespreken. Ze komen alle afspraken na. Ook de leverdienst was top! Een dankbare Belgische koper :-)

Heel goeie service!

De website is heel duidelijk. Na bestelling, kreeg ik onmiddellijk bevestiging. Alle details stonden erin. Ik werd heel goed en duidelijk over alles geïnformeerd. Ook over de transportfirma die ook heel correct was in het doorgeven v informatie. De levering verliep stipt op het afgesproken tijdstip. Zeker de moeite waard om deze firma aan te bevelen.

Vlugge levering en alles in orde. Dikke proficiat

Vragen worden vriendelijk en duidelijk geantwoord

Ruime keuze, scherpe prijzen

Ruim aanbod aan kwaliteitsproducten aan concurrentiële prijzen. Vlotte bestel- en betaalprocedure. Prima opvolging van de levering.

zeer vlotte en correcte aankoop/levering

Dit dienblad was exact zoals beschreven/getoond. Zeer vlotte en correcte aankoop/levering. Kortom niets op aan te merken

Levering op de afgesproken dag

Professionele levering op de afgesproken dag. Binnen 5 werkdagen geleverd, zoals de termijn op de website vermeldde.

Goed en tevreden

Bestelling online ingegeven -> correcte automatische mails met duidelijke info -> dag nadien al afspraak voor de levering... nu nog wachten tot de tuinmeubelen toekomen. Benieuwd.

exact wat ik verwachte

prima hout, leuk om te verwerken. zeker als je aan de kostprijs denkt.

Een goede eerste ervaring!

Product van de kwaliteit zoals verwacht, levering met keuze data, én geleverd binnen de voorziene tijdspanne, met een vriendelijk glimlachende vervoerder. Prima ervaring dus.

Prima ervaring

Zowel de artikelen die ik bestelde, de klantenservice, de levering.......alles was top!

Kwaliteit en topservice

Ik bestelde loungekussens . De dag nadien in huis . Ze pasten ook in andere aparte zeteltjes dus nog twee setje besteld en opnieuw daags nadien in huis. Ook een mail over hoe te onderhouden als surplus. Een tevreden klant uit België Groetjes Greetje Lievens

Goede dienstvelening

Snelle levering en goede kwaliteit.

Loungeset aan huis geleverd. Prima service. Goederen goed verpakt met karton en kussens in plastic.

Artikel loungeset is echt zoals het beschreven staat op de website Prima service Perfect verpakt in karton en kussens extra verpakt in plastic Binnen de week geleverd zoals vermeld op de website

Geweldig zitcomfort

Geweldig zitcomfort en zeer degelijk materiaal. Ofte..goeie kwaliteit

Snel en correct

Prima levering. Prima product. Super !

Perfect zoals afgesproken

Alles netjes geleverd zoals beloofd, parasol net gemonteerd en gaan er vanaf morgen van genieten.... lijkt perfect in orde te zijn.

vlotte levering

goede kwaliteit, vlotte levering