Snelle correcte levering

Alles verliep zeer vlot. Top service!

Goed plan dat er bij zat om alles in elkaar te zetten, degelijke kwaliteit, was wel 1 dag te vroeg geleverd( bij de buren) we hadden ons allebei vrij gehouden op de normale leveringsdag en vonden dit langs de éne kant een beetje sneu daar wij anders die dag een planning konden maken om ergens naar toe te gaan daar wij allebei in verlof zijn, belangrijkste is wel dat alles verzorgd toegekomen is

zeer tevreden

De bestelling verliep vlot per telefoon want website haperde, levering werd uitgevoerd door een zeer vriendelijk persoon en uiterst correct. Producten zien er goed uit!

Perfecte levering en prima produkt, heel tevreden

Alles in orde

Snelle service! Topkwaliteit!

Ik ben een super tevreden klant! Goede kwaliteit aan degelijke prijs!! ik zal voor jullie goede service reclame blijven maken.

Snelle en correcte levering

De Biohort hobbybox werd geleverd zoals aangegeven in de bevestigingsmail: binnen de zeven werkdagen (bij andere winkels en webwinkels bedraagt de leveringstermijn doorgaans meerdere weken voor de Biohort hoybbybox). Een pluspunt is dat de klant de mogelijkheid krijgt om zelf een datum voor de levering te kiezen en je krijgt een tijdsvenster waardoor je niet de hele dag moet zitten wachten. De hoybbybox is mooi en degelijk afgewerkt, al heb je er wel wat werk aan om alles in elkaar te steken.

Spijtig dat er een zetelkussen ontbrak

Dit kussen zou na nazicht nog geleverd worden maar na 5 dagen nog niets vernomen, Ik heb wel hoop dat alles in orde komt daar onze vorige bestelling wel prima in orde was.

Alles naar wens

Verwachtingen ingelost

Ruime keuze, zeer goede kwaliteit, snelle levering

Snelle correcte levering

De levering (tuinkussens) was correct, snel geleverd en van goed kwaliteit! Alles dik in orde!

Een topwinkel voor wie kwaliteit wil !

Zeer vriendelijke verkopers, heel mooie kwaliteit van tuinmeubelen,en ook de thuislevering was heel goed georganiseerd mijn pakketje was verzorgd en goed ingepakt geleverd

Perfecte koopervaring !

Alles OK tot in de kleinste details.

Uitstekende service

Leveren correct zoals gevraagd, stellen je bijna van uur tot uur op de hoogte van je levering.

correcte beschrijving en levering

mooie producten

Mooie en gebruiksvriendelijke zweefparasol. Goede service.

Shadowline parasol heel gemakkelijk in gebruik en erg wendbaar: kantelen, draaien,… (Volledig verplaatsen is natuurlijk iets omslachtiger, gezien te voet met tegels). Bijbehorende parasolhoes en oplaadbare verlichting erg handig. Goede service bedrijf: mails met extra uitleg, keuze dag levering, dag voor de levering ontvang je ook tijdslot. Chauffeur nam nog eens telefonisch contact op toen hij er bijna was om te checken of zijn gegevens ok waren.

Super, snelle, vlotte belevering.

Vlotte service en kwalitatieve zetel, blij dat we de bestelling hebben gedaan.

vlotte service, snelle levering en supervriendelijk!

na de bestelling nemen ze snel contact met je op om de levering thuis te bespreken. Ze komen alle afspraken na. Ook de leverdienst was top! Een dankbare Belgische koper :-)

Heel goeie service!

De website is heel duidelijk. Na bestelling, kreeg ik onmiddellijk bevestiging. Alle details stonden erin. Ik werd heel goed en duidelijk over alles geïnformeerd. Ook over de transportfirma die ook heel correct was in het doorgeven v informatie. De levering verliep stipt op het afgesproken tijdstip. Zeker de moeite waard om deze firma aan te bevelen.

Vlugge levering en alles in orde. Dikke proficiat

Vragen worden vriendelijk en duidelijk geantwoord

Ruime keuze, scherpe prijzen

Ruim aanbod aan kwaliteitsproducten aan concurrentiële prijzen. Vlotte bestel- en betaalprocedure. Prima opvolging van de levering.

zeer vlotte en correcte aankoop/levering

Dit dienblad was exact zoals beschreven/getoond. Zeer vlotte en correcte aankoop/levering. Kortom niets op aan te merken

Levering op de afgesproken dag

Professionele levering op de afgesproken dag. Binnen 5 werkdagen geleverd, zoals de termijn op de website vermeldde.

Goed en tevreden

Bestelling online ingegeven -> correcte automatische mails met duidelijke info -> dag nadien al afspraak voor de levering... nu nog wachten tot de tuinmeubelen toekomen. Benieuwd.

exact wat ik verwachte

prima hout, leuk om te verwerken. zeker als je aan de kostprijs denkt.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)