Vriendelijke en vlotte bezorging

Ik zou het direct opnieuw doen

Ik ben zeer tevreden over de levering.

De bestuurder van de vrachtwagen was zeer voornaam en correct. De stoelen die we aankochten bevallen ons zeker voor 100%

Tevreden

Stevige kwaliteit en vlug geleverd en vul geholpen

Zeer snelle levering van een mooi product

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden rond het tijdstip van levering. Deze levering was zeer snel en efficiënt. Ik ben een tevreden klant.

Fantastische ervaring!!!!!

Prima, prima, prima!! Goede beschrijving op de site. Geweldige communicatie. Zeer vlotte levering. Prachtig tuinstel. We hebben er geen moment aan gedacht het terug te sturen, alhoewel we niet eens in de stoelen hadden gezeten. Ook geweldig goed verpakt. Gewoonweg: perfect! Graag tot een volgende keer!

Snelle levering van een stevige en mooie opbergtuinkoffer

Tot nu toe correcte firma .

Buiten 2 Dingen die ontbreken alles top verlopen en correct . Nu nog hopen dat de 2 ontbrekende onderdelen nog na geleverd zullen worden Verder degelijke kussen box , zijn er heel blij mee

Professioneel bedrijf

Correcte behandeling en levering

Snelle levering en scherpe prijzen

Correcte en snelle levering. Prima kwaliteit.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Nauwgezette informatie over levering. Correcte prijs. Ruime voorraad.

Perfecte service!

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Had een verkeerde bestelling gedaan. Zonder probleem kunnen ruilen. Erg vriendelijke klantenservice!

Alles goed verlopen

Van bestelling tot levering alles correct verlopen. Iets langere levertermijn gehad maar was zeker ok.

Vlotte service, goed materiaal

Heel vlotte service, mooie producten

Mega-supermooie tuinstoelen

De aangekochte tuinstoelen voldoen voor 200 % aan mijn verwachtingen . Ze zijn mooi ,stevig en vooral niet te duur. Een aanrader !!!!!!!!!!

Top service.

Steeds correcte levering van mijn bestellingen.

vlotte levering

alles is correct geleverd

Top levering en kwaliteit

Ga zeker nog bestellen bij keessmits

Top kwaliteit

Altijd de juiste vlotte levering x prima kwaliteit van goederen

Zeer goed en vriendelijk

Zeer goed geholpen met het zoeken naar de juiste parasol.

Choix, qualité appréciés

Énorme choix de mobilier pour jardin et produits de belle qualité. Problème de casse par les livreurs Brinks résolu après qu'une seconde livraison eut été organisée. Les livreurs Brinks ne parlent pas le français, mais ils sont particulièrement aimables. Seul bémol: le service client très difficile à joindre, que ce soit par téléphone (très longues minutes d'attente) ou par email.

Ook de levering was zeer correct. Super vriendelijke bezorger.´

Top vlugge levering

Heel blij met mijn bestelling, is wat ik verwachte.

Zeer snelle en correcte service.

Het product werd snel geleverd. Vragen werden snel beantwoord. Zeer tevreden over de service.

TOPPERS DIE KEESSMIT

Wij zijn speciaal van België naar Nederland gereden omdat wij dringend opzoek waren naar een leuke lounge. Wij kwamen op jullie website uit en vonden onmiddellijk onze keuze uit het ruime aanbod !!! Zeer vriendelijk geholpen (kunnen de Belgen toch echt wel iets van leren) en dan ook direct het vertrouwen dat we om de juiste plaats waren beland. De levering was eveneens correct en vriendelijk. Doe zo verder !!! Warme groet Koeners Femke

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)