Vriendelijk en behulpzaam

Positief

Zeer goede communicatie

Levering perfect zoals voorzien. Alles zeer goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Goede service en snelle afhandeling. Vriendelijke klantendienst. Ik beveel keessmit zeker aan!

Knap

Levering juist gebeurt. Vriendelijk personeel en alles fijn ingepakt.

Correcte beschrijving,informatie en afhandeling.

Geweldig om iets bij jullie te bestellen,in alle opzichten 100% naar verwachting.

Hele vlotte service en mooie materialen

Super snel geleverd, goed georganiseerd en heel tevreden van de tuinstoelen!

Heel tevreden !

Goed verpakt en snel geleverd, prima artikel !

Mijn levering is heel vlot verlopen

Er was een duozit besteld en het was hier vlugger dan gezegd, dus zeker een pluspunt

Steeds tevreden

Steeds tevreden met de aangekochte goederen. Prijs kwaliteit top!

Prima service!

Vriendelijk, goede service!

goede service !!!

goede service !!!

Perfecte aflevering aan huis

Kwaliteit in service, aflevering & product.

Een voorbeeld voor vele andere online winkels!

Communicatie per e-mail was zeer efficiënt en vriendelijk. Het bestelde product werd zeer snel en efficiënt geleverd. Vergeleken met andere tuinzetels op internet is het mijne van Keessmit erg degelijk, afgewerkt en mooi. Filmpjes voor montage en onderhoud zijn kort en duidelijk, degelijk wederom!

Correcte service en levering!

Alles is vlot verlopen, geen enkele opmerking om te geven :-)

Enorm veel keuze

Grote winkel met heel veel keuze. Gratis thuisbezorgd!

Perfecte levering en product

Lang gezocht naar een tuinbank in goede staat qua zitconfort en houtsoort. Deze is perfect en aan te raden . Goede service in zowel bestelling als levering. Keessmit net iets beter dan de rest dus +++

Degelijk en mooi design voor een goede prijs

Heel tevreden over ons aankopen! Goed beschermd door de verpakking en correcte levering waarbij ze het tijdstip geven van de levering!

Lekker old-school, correct, bereikbaar en super commercieel

Gewoon zoals het zou moeten, correct, bereikbaar en meedenkend Super hulpvaardig

Vriendelijke mensen goed. Severs.

Voor keert besteld Goed kwaliteit

Goede kwaliteit tuinkussens

Mooi tuinkussens,aangenaam om te zitten en goede kwaliteit En de bestelling was er vlug

Correct!

De afspraken worden nageleefd en worden goed op de hoogte gehouden van levering. Tevreden met het gekochte product!

Blij met mijn aankoop, ziet er echt mooi uit. Kliksysteem is wel erg stroef

Blij met mijn aankoop. De bank ziet er heel mooi uit. Ik twijfel wat over de stevigheid van het hout. Enige minpunt is dat het systeem om de zetel plat te leggen erg stroef gaat. Ik kan de bank niet alleen plat leggen, je moet met 2 zijn. Ik denk niet dat ik het veel ga verstellen uit schrik dat het zou vast komen te zitten. Als je tevreden bent met alleen de zit modus zou ik deze bank zeker aanraden. De prijs was wel hoog maar je kan er wel met meerdere mensen in zitten

Goede kwaliteit en vlotte service

Na de bestelling op de overzichtelijke webpagina waren de goederen snel geleverd. Mooi verpakt, duidelijke handleiding en meubel van goede kwaliteit. M.a.w. een tevreden klant !

Topkwaliteit voor je geld

Vakkundig is alles mooi verpakt geleverd. Echt mooie kwaliteit en afwerking van onze tuinmeubelen. Een echte aanrader!

Perfecte en snelle levering

Voor herhaling vatbaar