goede service, snelle levering

Ik kreeg zeer vlug antwoord op mijn vragen, de levering ging vrij vlot en sneller dan verwacht

De tuinbank werd zeer snel en volgens afspraak geleverd. Zeer leuke tuinbank op het terras. Ik ben er zeer blij mee.

Geweldige service, goede prijs kwaliteit? Voorbeeld voor de branche

Ongelofelijke service. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Zowel door Kees Smit als de transporteur. De bestelling werd binnen de toegezegde tijd geleverd. Zeer vriendelijke en professionele chauffeur.

Snelle levering en mooi product

Twee zalige bijzettafeltjes heel snel mogen ontvangen.

Perfecte levering, goede handleiding .correcte opvolging .

Goed, makkelijk en snel

Eenvoudig stoelen kunnen vinden op de site, prima bestelprocedure, stoelen snel geleverd. Stoelen zelf voldoen helemaal aan verwachtingen. Mooie teak houten armsteunen.

Prima service.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede opvolging qua levering. Zeer goede informatie.

Vlotte opvolging en goede levering.

alles is perfect verlopen. Ook zijn de materialen goed verpakt en beschermd voor transport.

Correcte levering

Alles werd netjes geleverd. Chauffeur was beleefd en correct.

Top tuinbank voor een scherpe prijs

Het zelfbouwpakket werd snel geleverd. Montage was zeer makkelijk. De bank is een schot in de roos.

Très bonne découverte.

Deuxième achat chez vous ,merci pour la qualité des produits et la ponctualité de livraison

Zeer goede correcte service

Zeer goede service. Gemaakte afspraken werden correct uitgevoerd

Zeer vlotte levering, gewenste kwaliteit, geweldig van Smit

Snelle en correcte levering, uitgebreid assortiment

Zaterdagavond besteld, maandagvoormiddag geleverd. Als het op tuinmeubelen aankomt is dat zeer snel!

Vlotte levering

Goede snelle service

vlugge levering

ik had gevraagd om te betalen bij ontvangst, maar bezorgdienst heeft dit gewoon afgezet. goede prijs

Online-shop zolas on-line shop hoort te zijn

Goeie website, overzichtelijk, duidelijke beschrijving, snelle levering

Ook al is er iets fout, het komt allemaal in orde

Er was een fout bij de levering maar ze werd direct rechtgezet.

Top kwaliteit!

Ik had eerst 2 tuinstoelen (teak) besteld en dacht dat het ongeveer een week zou duren om ze te leveren (wij wonen in België), maar al na 3 dagen stond Postnl al aan onze deur. Ik ben zo tevreden over de kwaliteit dat ik er nog een paar heb besteld samen met een aantal passende kussens. Ik zal zeker nah zaken doen met Keessmit.

Alles was dik in orde, zeer snelle levering

Gewoon top

Het beste en mooiste wat ik tot nu toe heb al loungeset...ik ben 53 jaar en zeer tevreden

Super levering

Duidelijke webshop Super levering Duidelijke communicatie Alles perfect verpakt Kortom, voor herhaling vatbaar om hier iets te bestellen!

Alleen over de levering was een probleem, mail was terecht gekomen in ongewenst en daarom duurde het zolang voor ik de gewenste lever datum kon aan wijzen.

prima service

mooie keuze vlotte levering