totaal geen opmerkingen, alles prima.

totaal geen opmerkingen, alles prima.

Alles goed ingepakt en beschermd,ben ook tevreden over onze aankoop en de regeling i.v.m.levering

Perfecte service!

Alles mooi verpakt, erg lieve en vriendelijke bezorger. Heel fijn!

Kwaliteit, snel geleverd!

Een collega had onlangs een tuinset bij Kees Smit gekocht en vertelde me over de klantvriendelijkheid en over de zorg waarmee alles werd geleverd. Daar wij op zoek waren naar kwalitatieve Adirondack stoelen, bezochten we de website. De prijs zat helemaal goed, de levering was kei efficiënt en de stoelen zitten heerlijk! Top!

Betrouwbare partner

De tuinbank werd snel en efficient geleverd. Ik kon zelf een afspraak maken met de vervoersmaatschappij op een moment dat mij het beste uitkwam. Het in elkaar zetten ging redelijk vlot, de handleiding kan nog iets duidelijker om het echt een topervaring te maken.

Zeer goede Service

Beter als andere Nederlandse Spelers op het net.

Klantenservice onbestaandr

Over de kwaliteit van mijn bestelde stoelen kan ik nog niets zeggen, wegens nog steeds niet ontvangen. De klantenservice is daarentegen onbestaande. Telefonisch niet, nooit bereikbaar en beantwoorden van mail duurt 2 weken. Ik was al lang ontslagen.... En mijn probleem is nog altijd niet opgelost. Ik ben nu weer mijn 2 weken aan het uitzitten voor het antwoord op mijn volgende mail.

Alles top

heen opmerkingen

Duidelijk en snel

De website werkt makkelijk om vlot Iers te bestellen. Heel snelle levering want na 1 dag had ik de kussens al in huis. Kussens voldeden ook perfect aan de omschrijving omtrent grootte en kleur.

Zeer goede service met betrekking tot levering.

Zeer correcte naleving van leveringstermijn, evenals de keuze van datum voor levering is zeker een pluspunt.

Heel goede ervaring

Online besteld de volgende week reeds geleverd met duidelijke afspraak wanneer de levering plaats vond.

Uitstekende service

Degelijk materiaal. Perfecte service. Na verkoop tips voor onderhoud. Een aanrader!

vlotte bestelling en levering

vlotte bestelling en levering. Goede kwaliteit. Heb al iets nieuws besteld.

Prima service en top kwaliteit

Heel erg tevreden over service en kwaliteit bij bestelling. Het enige jammere vond ik dat er niet gemaild is, wanneer het gevraagde product terug leverbaar was.

Zeer te vreden

Heb nog geen ervaring met dienst na verkoop. Ben wel zeer te breiden met de levering.

Supersnelle levering, vlotte communicatie

Het product besteld, kort erna heb ik de levering kunnen bevestigen. Product snel geleverd en zonder schade. Bestel ik sowieso nog eens bij de Keessmit.

Snel, degelijk en klantvriendelijk.

Gewoon goed.

Echt klantvriendelijk!

Er w s een probleem door de levering. Kees Smit heeft dit voor mij erg goed opgelost.

Erg goed

Verkoper was fantastisch goed. Hij nam alle tijd en uiteindelijk hebben we een tuinset gekocht die erg goed bij ons paste. Tuinset is inmiddels geleverd. Tafel moest gemonteerd worden, maar dat was erg simpel. Maar ziet er mooi en degelijk uit. Nu wachten op het mooie weer en kunnen we genieten.

prachtig

super te vrede

Tevreden!

Het toegestuurde product kwam ruimschoots op tijd toe, en voldeed aan de verwachtingen, het vooraf gestuurde youtube filmpje als hulp voor het in elkaar zetten is zéker een pluspunt!

nette levering, precies op tijd

Uitstekend verpakt, levering zoals afgesproken, 20 min voor levering telefonisch geïnformeerd :-)

Mooie producten, zeer tevreden

Snelle bezorging en mooie kwaliteit, zeer tevreden

Tuinmeubelen online besteld. Zowel bestelling ,verloop ,afhandeling,kwaliteit, ...alles perfect verlopen zoals het hoort. Zeer tevreden.

Alles uitstekend verlopen !

Alles is heel vlot verlopen. Van zodra de bestelling is gebeurd krijg je feedback over het verdere verloop. Makkelijk dat je zelf het levermoment kan kiezen.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)