Snelle levering ! Hele mooie meubels..vorig stoelen gekocht nu 2 lovesites en tafeltjes...heeeeel blij mee

Vlotte en correcte levering van de mooie kussens.

Groot aanbod aan kussens voor tuinzetels. Vlugge levering.

Snel geleverd en mooie stoelen

Mooie comfortabele stoelen. Staan perfect op ons nieuwe terras!

Heel snelle levering in perfecte staat!

Tuintafel besteld de zondagmiddag en reeds geleverd 's anderendaags. Zorgzaam verpakt en in perfecte staat!

Toppie

Heel tevreden , mooi afgeleverd

Kwaliteit!!

Heel mooie spullen voor kwaliteit! Super ingepakt en transport=zie je hoe de dozen ongeschonden aan komen. Afbeeldingen online geven het artikel goed weer, alsook de afmetingen. Bedankt!

Goede communicatie en goede service!

De planning en communicatie liep zoals vermeld in de Emails. Professioneel en goede service. Top bedrijf!

TOP QUA SERVICE EN KWALITEIT

Zijn uiterst tevreden met de aankoop van onze tuintafel en 4 stoelen en het Madisson kussen voor onze tuinbank. Zeer vlotte afhandeling bestelling en perfecte levering. Proficiat aan alle medewerkers.

Het was een fantastisch aangenaam verrassende ervaring.

We hadden 2 Hartmann ligzetels besteld alsook de kussens. Bij levering bleek dat we ons vergist hadden van kussens en na 1 telefoontje was er een oplossing. Een vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn heeft geholpen om de correcte kussens uit te kiezen. Enkele dagen nadien konden we er reeds van genieten. De foute kussens hebben we kosteloos mogen retourneren. Topservice !! We kunnen helaas nog niet echt een review geven over de kussen voor de tuinbank (levering op 21/05/2021 pas), maar is dezelfde qua materie en merk idem als de kussen die we ontvangen hebben voor de ligzetels en deze verdienen 5 sterren, van topkwaliteit en zou het zeker aanbevelen. Ik hoop dat u hiermee verder kunt en dus heb het toch ingevuld

Zeer professioneel

Zoals afgesproken. Levering prima op tijd !! Aanrader.

Snel, betrouwbaar, vriendelijk, klasse

Fijne ervaring, zeer tevreden

Goed. Ben tevreden

Goede service.goed materiaal

veel keuze en snel geleverd

het is niet de eerste keer dat ik iets bestel en ook niet de laatste keer, ik ben nu nog volop aan het kiezen vanuit de catalogus. Elke zending komt snel thuis geleverd, ik ben zeer tevreden

snel geleverd, snel gemonteerd en goede kwaliteit.

alles prima!

Super product en excellente levering

De Intenso Gabri Lounge tuinstoel is zo mooi en fijn om te zitten dat we een 2de bestelt hebben. de levering via Brinks was perfect, afgeleverd op de juiste dag en tijdstip zoals medegedeeld

Prima kwaliteit

Kussens zijn volledig volgens onze verwachting

heel goede en duidelijke website

ik heb alles online gekocht en de geleverde goederen zijn echt zoals ik had verwacht Ook de leverancier was een heel vriendelijke man.

Alles volgens afspraak

Alles zoals het hoort te gaan

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid,de communicatie en de kwaliteit.

Een gebruiksvriendelijke en eenvoudige wijze van aankopen,producten van zeer goede kwaliteit, uitstekende en begrijpbare communicatie, snelheid en correctheid van levering.We zijn ook heel content met het aangekochte product.

Product komt volledig overeen met de verwachting.

Correcte afhandeling van de aankoop!

Perfect !!!

Hoge kwaliteit van tuinmeubelen . Perfecte levering aan huis

aangenaam verrast

ik had verwacht dat de levertijd langer zou zijn. Ik werd opgebeld door een medewerker van de zaak om de leveringsdatum af te spreken. Deze dame was uiterst vriendelijk. De levering gebeurde correct en we zijn zeer tevreden met de aankoop.

Fijne lichtgewicht stoelen, snel en goede levering

Uitstekende kwaliteit, boven verwachting.

Snelle en uitstekende service met top kwaliteit.

Mooi

Mooi materiaal