Vroeger geleverde dan verwacht door een vriendelijke man. Tevreden met mijn aankoop!!!

Snelle en vlotte levering

Heel tevreden. Bank tot aan de achterdeur geleverd.

Comfortabele stoelen. Modern en handig design.

Onze bestelling is perfect op het gekozen moment toegekomen. De stoelen zitten goed en alles is zoals we het verwacht hadden. Echte aanrader. Zeer tevreden mee, hopelijk kunnen we er lang van genieten. We kijken met volle verwachting uit naar de zomeravonden met onze nieuwe tuinset.

Fantastich

Alles was OK

Ik ben een tevreden klant.

Het artikel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De bestelling werd zeer vlot en netjes bezorgd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur van de transportfirma Brinks.

Bestelling liep vlot de aflevering ook Alleen bij het terug contacteren van de klantendienst heb ik exact een uur moeten wachten alvorens ik iemand aan de lijn kreeg

Helemaal top

Goede service heel blij mee

Zeer groot assortiment! Gemakkelijk om online te shoppen!

Levering was zoals beloofd en we werden voortdurend telefonisch op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden. Top!!!

Degelijk,mooi voetbankje, zeer snel geleverd

Goed materiaal, oogt mooi en heeft goede afmetingen. Een enkel aandachtspunt is ; als je het open vouwt, opletten dat het goed vergrendeld is anders valt het bankje neer.

knappe services, beloften nakomen, goeie producten, top-marketing

ik leerde jullie bij toeval kennen en moet zeggen dat ik sindsdien altijd met aandacht jullie nieuwsbrieven lees: wat jullie sturen, daar heb je tenminste iets aan en zo zou het moeten zijn ! bedankt en doe zo voort !

Kwalitatief product en snelle levering

Het bestelde product was van hoge kwaliteit en ook snel geleverd.

Alles verliep terug perfect net zoals mijn bestelling van vorig jaar ! Heel tevreden over de service en over het ruim aanbod van tuinmeubelen! Heel vlotte en vooral vlugge levering ! Top !

Geweldig materiaal!!

Zeer snelle levering, en ge moogt zelf kiezen welke dag best bij u past als je aan iets twijfelt gewoon bellen ,zeer vriendelijke mensen aan de telefoon Ging een tuinbank bestellen in april en was juist weg , er stond niet meer voorradig , al goed dat ik nog gebeld heb wat ze hadden er toch nog 1 staan en was zo mooi als op de foto en de prijs is ook heel goed . Nu heb ik nog een salontafeltje voor buiten gekocht en 2 sierkussens super

Prachtige kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit en afwerking top.

Heel goede uitleg op de website en zeker met de juiste afmetingen erbij. Zo kan je de juiste box aankopen.

Precies volgens verwachting.

Het betrof een parasolvoet: loeizwaar. Wij wilden de mannen helpen. Maar sóchtends vroeg stond alles al tegen het huis. We hebben niemand gehoord en gezien. Maakt ons niet uit.

Top & spannend

Mooie aankoop met als verbeteringspuntje de bereikbaarheid van de helpdesk. Bij levering ontving ik maar kussentje zonder enige vorm van info over het waarom. Bij eerste poging tot contact heb ik 28min. op de wachtlijn gehangen :-( dan maar opgegeven.... Ondertussen alles netjes ontvangen in goede verpakking.

CORRECT

Parasolhoezen besteld,maar deze leken te smal. Deze terug gestuurd op hun kosten en omgeruild voor grotere. Alles verliep zeer vlot en zeer goed georganiseerd. Verrekening perfekt.

Correct, stipt, degelijk

Mooie producten en snel geleverd

Ervaring was heel goed

Levertijd was sneller als voorzien wat altijd leuk is

Goeie communicatie, stipte aflevering

Heel tevreden met mijn kussens, de communicatie en levering

super goed

alles heel vlug geleverd en goed verpakt ook

Vlotte afspraken

Vlotte afspraken ivm levering, mooie meubels voor een goede prijs

Perfecte tafel geleverd met de perfecte levering

Uitstekend!

Geleverd volgens afspraak