Snel, correct en kwaliteit!

Alles werd correct en snel geleverd, en de kwaliteit bleek zelfs boven verwachting!

Correcte levering en snel

In de late namiddag besteld en volgende dag geleverd Super

Vriendelijke en snelle dienstverlening

voor herhaling vatbaar

Goede service!

Heel erg bedankt voor de goede service met onze mooie hangstoel.

Correct en degelijk

De bestelling werd keurig verpakt geleverd.

Aangekochte tafel snel geleverd en voldoet volledig.

Aangenaam winkelen bij jullie.

Uitstekende kwaliteit en snelle en correcte levering!

De kwaliteit van het tuinmeubel is heel goed. Het ziet er niet alleen heel mooi en verzorgd uit, het is ook stevig en alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Na de bestelling kon ik meteen aangeven wanneer ik de levering wou, op een dag die voor mij goed uitkwam en op die dag werd alles voor mijn deur op het juiste tijdstip en met veel vriendelijkheid gebracht. Heel fijne ervaring!

goede prijs, snelle levering, top producten

mooi afgewerkt product , zeer snelle levering en prijs kwaliteitsverhouding.

Perfecte en gedetaileerde informatie van de te kopen items

De informatie op de site is zeer raadgevend alsook komt overeen bij het thuis geleverde product .

Zeer mooie tafel, geleverd volgens afspraak!!! Super tevreden.

User friendly site en zeer vlotte levering

Zoals gemeld was het zeer eenvoudig om het juiste product te bestellen. Product was goed beschreven en de levering was super snel

Zeer klantvriendelijk en een goede service

Op tijd op de hoogte gehouden van de levering en een snelle leveringstijd

Heb 3 jaar geleden een tuinset gekocht die ook in de winter buiten staat. Perfect!!!! Nu 2 loungestoelen met tafeltje. Ik ben een zeer tevreden klant.

Prima opbergboxen

De Keter boxen zien er goed uit en voelen stevig aan. Het deksel met hydraulisch scharnier voelt degelijk; zo ook de rest van het materiaal. Ze zijn praktisch en groot voor een redelijke prijs We hebben de boxen nu een week dus het valt nog af te wachten hoe ze de tand des tijds doorstaan. Het ineensteken is op zich niet zeer moeilijk maar duurt zeker 2 uur. Een schroefboormachine is hierbij een must.

Super parasol

Super parasol weg met die lastige paal in het midden. Goed voor boven een eettafel of lounge. Wij gaan nog een 2e bestellen.!

Vlotte service

Bestelling plaatsen ging vlot. Keuze van levering+op de avond voor levering weet je ongeveer rond welk uur. Mail met info ivm onderhoud.

Tip top

Zowel bij het bestellen als bij het stellen van een vraag wordt meer dan het nodige gedaan om voldoening te kunnen geven

Perfecte service, goede afspraken, mooi materiaal

De bank is zelf te monteren maar lukt aardig met bijgeleverde toebehoren en handleiding. Heel mooie bank van mooie kwaliteit. Ik ben er heel tevreden mee.

Heel prettig en professioneel

Fijne ervaring van bestelling tot en levering. Bestelde set conform beschrijving , heel blij mee .

Uitstekende service en produkt !

Een zeer positieve ervaring bij de bestelling en de zeer snelle levering van de bearchair. Ook het filmpje over hoe de ROUGH-S adirondack in elkaar dient te worden gestoken is een absolute meerwaarde. Dit filmpje kregen we nog vóór de levering. Ook een tweede mail, over hoe je nu het beste onderhoud kan geven aan het produkt, volgde na de levering. Met dank aan Keessmit ! Top !

Service is zoals het hoort

Als je belt word je altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Fantastisch product

Relatief gemakkelijk om in elkaar te zetten, zeer stevig en kwalitatief materiaal. Wij gaan hier veel geniet van hebben en plezier mee beleven! #staycation Ook heel tevreden met de goeie service en vlotte levering waarvoor onze dank Hier alleen maar tevreden klanten

Ik was verrast van de stipte, snelle levering

Op zaterdag besteld, op maandag in België geleverd. Dat is klasse in Corona-tijden! De tuinkussens voldoen volledig aan onze verwachtingen! In de zomer, met een leuk gedekte tafel, zal ik ZEKER eens een foto opsturen. Wij zijn zeer tevreden!

goeie fijne snelle service

zeer hulpvaardig, snelle en vriendelijke service,

Top. Snelle levering en verzorgd

Heel verzorgde snelle levering