Snelle en correcte levering

Mooi top wel met enige aanpassingen

Heb de poten wel moeten aanpassen om ze recht krijgen. Wel een mooie tafel voor een terras

snel en correct

Eenvoudig gewenst product gevonden. Uiterst sneele levering en alles proima in orde

Mooi en sneller geleverd dan aangegeven

Alles naar wens

Perfect van A tot Kees ;-)

Tafel en 8 stolen bedteld, chauffeur perfect op tijd! Vriendelijk d'installer, bref zoals wij in het frans zeggen: parfait !!

Prima kwaliteit en perfecte levering

Volgens mijn ondervinding zijn ze zeker van hun woord en leveren alles verzorgd af. BEDANKT

top product en correcte levering.

zeer goede kwaliteit, makkelijk te monteren dank zij de gebruiksaanwijzing en de bijbehorende film. spijtig dat jullie in Nederland wonen, want België zou ook zo een winkel kunnen gebruiken. met veel dank!!

Correcte en snelle service

Goede website met voldoende info, zodat je zonder zorgen op internet kan boeken. Dankzij de juiste en correcte communicatie heb je een zorgeloze levering.

Info op website is uitgebreid ennaccuraat. Aankoop stemt 100 % overeen met info op website. Levering gebeurt stipt. Wat kan een koper nog meer wensen?

Perfecte service mar een perfect produkt

Website ontdekt via zoeken naar een specifieke tuinbank. Beloftes worden 100% waargemaakt

Prima service en kwalitei

Vlotte levering en goed product

De levering was vrij vroeg 'smorgens maar is heel vlot verlopen. De transporteur was alleen, wat niet evident is voor een tafel van eer dan 90 Kg. Het product is echt naar onze zin. We waren onder de indruk.

Gewoon super: zeer correct en professioneel - uitstekende levering ook in Belgie!

Telefonisch advies was piccobello: super vriendelijk zonder extra te pushen naar verkoop. Ook de bestelling heb ik telefonsich gedaan: geen enkel probleem. Meteen ook al eerste instructies mee gekregen om de mooie tuinmeubelen goed te onderhouden. Levering in Belgie zeer correct, zelf tijdstip kunnen kiezen, duidelijk vooraf aangegeven wanneer de levering zou gebeuren. Tezamen overlopen of alles er mooi bij zat. Betaling met pin bij levering makkelijk en vlot. Kwaliteit van de tuinset is super. Hier ga ik nog lang van genieten. Kortom: perfect!

Vlotte bestelling en levering. De teak tuinmeubels zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Snelle service en topmateriaal!

Snelle kwaliteitsvolle service

Snelle service en goedeprijs/kwaliteitsverhouding

super service en prachtige tuinbank

Zeer tevreden van de service en feedback van deze firma. Snelle, correcte levering van een mooie bank. Aanbevelenswaardig.

Inorde

Besteld ,ontvangen en gecontroleerd .geleverd op 5 dagen zoals de afspraak Top , inorde

Goede kwaliteit en snelle levering

Steeds goede kwaliteit en stipte levering

Absolute aanrader!

Goede opvolging, snelle leverservice, mooie kwaliteit!

Voor elk wat wils en zeer klantvriendelijke en goede service

Speciaal van Antwerpen gekomen en daar hadden we geen spijt van! Zeer grote keuze en prachtige collectie! Voeg daar nog de vriendelijke medewerkers en perfecte vakkenis bij en het plaatje klopt volledig. Ook de levering verliep vlekkeloos en met de glimlach. Je voelt je als klant zeer welkom en gaat met een tevreden gevoel weer naar buiten.

Topkwaliteit, met de beloofde leveringsdatum en supervriendelijke bezorgers

Telkens weer alles prima, top

TOP MEUBEL

SNELLE LEVERING

Snel

Erg tevreden

Erg vlugge, gratis levering van oerdegelijk materiaal.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)