Super vlotte bestelling en levering

Heel goeie website, vlotte bestelmogelijkheid, correcte informatie en perfecte levering, afgezet tot in de carport, dank aan de chauffeur!

Perfect!

Vlotte on line bestelling met antwoorden op vragen via chat - zelfs op een zondag! Levering stipt op tijd met respect voor Corona maatregelen.

prima service

vlotte en snelle levering

Topkwaliteit met topservice

Mijn zeer mooi afgewerkte tuintafel kwam geleverd door een echte transportfirma, stevig verpakt. Bestelling ging vlot en vriendelijke emails uitgewisseld. Ik ben zeer tevreden en zal jullie tuinmeubelen overal aanbevelen, ook in België.

Vriendelijk, efficient staff, mooi en comfortable meubels :-)

Voor de bestelling, email contact met de team gehad, zeer snel antwoord, heel behulzaam en heel vriendelijk, bedankt! Communicatie vanaf de bestelling, perfect, ook met datum keuze voor de levering. Ook een dikke bedankt aan transport Brinks die in de communicatie en levering heel vriendelijk waren, een zeer ponctueel! Nu kijken in de tijd of de kwaliteit van de meubels mijn verwachtingen ontmoet, maar tot nu toe Zeer tevreden over de ervaring :-)

Prima bedrijf dat je vrienden en familie aanbeveelt!

Prima online-keuze en aanbod; prima communicatie ivm levering; prima levering; prima service en compensatie na klachtje door kleine beschadiging (moet wel nog afgehandeld worden, maar nu al goed gevoel na telefoontje). Ervaring (zie onder) hebben we nog niet, tuinset is pas nieuw.

zeer goed

super service en eerlijk

zeer vlotte bediening en levering !

Vlotte bediening en levering, heel tevreden over deze tuinset !

Duidelijke website en correcte levering met handleiding .

Perfecte keuze dank zij degelijke website en correcte levering volgens afspraak.

wat ik verwacht had

Die kussen zitten goed .

Altijd opnieuw een fantastische beleving

Zeer tevreden. Goede service. Voetenbank was niet voorradig. Er werd gebeld om dit te melden en ik mocht beslissen of ik de zetel nog apart nam. Meubels komen altijd goed verpakt aan. Ik kan afleveringsdatum kiezen. Altijd een fantastische beleving. Ik zit nu heerlijk in mijn veranda te genieten met mijn salonnetje dat ik elk jaar uitbreid.

Telefonisch gesprek

Er was een probleem met de levering door Brinks en ik kon de transporteur niet bereiken. Na een telefoontje met een vriendelijke dame bij Kees Smit werd dit probleem in no time opgelost. Met dank!

Super en correct

Op tijd en vlug ,ook de prijs is super vergeleken met andere . In één woord een super bedrijf

Spijtig van de barst!

Ik zou dit product alle punten geven zo het tafelblad niet die barst vertoonde. Ik krijg wel een "splinter"nieuwe toegezonden. Oprechte dank voor deze snelle afhandeling.

Stevige voet die een grote zweefparasol aankan zonder moeite!

Vorige week heb ik deze voet in mijn gras ingegraven, deze zat er na een uurtje in. Levertijd stond aangegeven op 5 werkdagen, maar na slechts 1 werkdag was deze al bij mij thuis aangekomen, topservice! Wat me opviel is dat deze voet kwalitatief heel goed is, ondanks dat deze in kunststof is (buis en schroefplaat is in stevig roestvrij staal). Ik heb er zonder adapterplaat een vierkante parasol aanhangen van 3x3m Wel de afstelschroef goed vastdraaien voor je alle aarde terug in de put gooit om het ronddraaien of zakken van de parasol te vermijden. Na een stevige storm staat mijn parasol nog steeds kaarsrecht, kortom: een aanrader!

Snel en degelijk

Kwaliteitsvol en snel geleverd

Heel mooie bank fijne afwerking en makkelijk te monteren wij zijn super tevreden.

Top ervaring

Stipte en vriendelijke levering, goed verpakt

Kan niet beter

Alles is vlekkeloos verlopen. De tuinstoelen zijn heel mooi en van goede kwaliteit.

zeer goede service

Vlotte service, degelijk materiaal zoals omschreven.

Prima afhandeling v mijn bestelling van teak tuinmeubelen

Professionele en snelle levering van de door mij bestelde teak tuinmeubelen. Alles was zorgvuldig verpakt en door een private transportdienst snel aan huis geleverd. Montagevideo via mail ontvangen, dus dat komt dik in orde. Bovendien een groot web-aanbod, met een toch wel aparte klasse van tuinmeubelen. Weliswaar tegen een kostprijs maar kwaliteit heeft een prijs. Aanrader !

fabelhaft

kopen, leveren en betalen zoals het overal zou moeten. 10/10

Topprodukt

Goede aankoop en zeer vlugge levering

Topkwaliteit en topservice

Stoelen zijn zoals verwacht stevig, comfortabel en mooi. Ze werden tijdig en goed verpakt afgeleverd. De beschrijving op jullie website is volledig en beschrijft de realiteit. Vrachtwagenbestuurder was zeer hulpvaardig en keek alles nog eens zorgvuldig na. Ook aankondiging van levering was correct en goed gestructureerd. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

Steeds van woord

Bestelling datum / uur van levering wordt steeds stip na geleefd . Goed verpakt super service

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)