Kwaliteit - prijs,is het waard

War WAT ik nog wouzeggen, levering was zels in deze moeilijke periode op tijd bi mij thuis. Men mindervalide en daarom,ls levering aan huis IDEAAL MEERHEB IK MAAR TOE TEGEVEN IS DAT VOOR TUINMIDDELEN NAAR "KEES SMIT "OMDAT DE PRIJS OOK MEE VALT. DANK JULLIE PLOEG DIE ER ACHTER STAAT PROFICIAT.JULLIE VERDIENEN 10/10 PUNTEN EN DE WERK MANNEN OOK . DIE MOGEN WE OOK NIET VERGETEN MVG CHRISTEL S....

Vlugge bestelling via telefoon en vlugge levering. Met leveringsdata is er aan aanvankelijk iets verkeerd gelopen zonder verdere gevolgen. Wijzullen zeker nog beroep op jullie doen.

Correcte afhandeling en prachtige dining set

Mooie set, correct geleverd volgens afspraak. Service zoals het hoort

Top levering degelijke kwaliteit

Vriendelijke mensen die komen leveren! Tuinset super kwaliteit heel tevreden en belangrijk goed verpakt tegen transport.

Prima en snelle service.

Gemakkelijk en mooi

PERFECT

Alles is perfect zoals beschreven, degelijke kwaliteit voor een democratische prijs! Zeer goed en op tijd geleverd!

Zeer goed.

Zeer goed.

Beter kan niet.

Mooie dingen en snelle levering.

Super eerste ervaring

Tiptop in orde. Goed geïnformeerd. Bestelling op tijd geleverd Heel goed ingepakt, geen schaden op goods. Heel gemakkelijke instructies. Product goed kwaliteit

Goeie correcte service

Vlotte bestelling en goede service. Mooie meubels en goede kwaliteit

Perfecte levering van prachtige stoelen

Als je tuinstoelen zoekt zeker eerst bij Kees Smit kijken

Alles in orde

alles was in orde ,levering was op tijd sevice na verkoop was ook in orde

Op alle gebied zeer tevreden

De side, de kwaliteit van het product,de levering en prijs kwaliteit geven me een goed gevoel over jullie zaak

heel tevreden

heel tevreden snelle levering

Zending perfect verlopen Product van zeer goede kwaliteit!

Vlot verloop

Adequate en vriendelijke hulp bij het wijzigen van mijn bestelling. Levering zoals gepland en zonder problemen.

Goede snelle service

Goede service, snel geleverd en over de levering word je goed op de hoogte gehouden dmv een sms bericht

Ruim aanbod en uitstekende dienstverlening en levering!

Ben over alles heel tevreden,van het uitzoeken op de website tot de levering.

Een fijne ervaring om met jullie samen te werken

Een goede kwaliteit van de producten en een mooie overzicht van jullie website

Correct en duidelijke afspraak

-Na oneline bestelling onmiddelijk een leveringstermijn gekregen _ Telefonisch een tijdslimiet bij levering.

Stoelen zoals op de foto's en in de beschrijving. Perfecte levering zonder bijkomende kosten. Alles zeer goed ingepakt.

Netjes zonder beschadiging algeleverd

Snel en goed geholpen

Zeer vlotte levering...product van zeer goede kwaliteit

Uitstekend...zeer vlotte levering.

Levering was netjes optijd en we vinden de producten mooi of ze degelijk zijn dat zullen we over een paar jaar weten maar ze zien er wel stevig uit dus dik tevreden!!

Prima tuinbank

Goede uitleg in video.