Bestellen ging vlot, de levering verliep zoals afgesproken en de montage van de stijlvolle stoel was eenvoudig
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Goed om te lezen dat de levering verliep zoals afgesproken. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe stoel. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Schitterende service. Snelle levering. Betrouwvolle en zeer kwaliteitsvolle producten. Zeer tevreden!
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent. Wij wensen u veel plezier toe met de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelde tafel kon niet geleverd worden, mogelijkheid om te ruilen of geld terug werd aangeboden. Heb andere tafel besteld en wacht op de levering die na afspraak met besteldienst in orde komt.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Fijn om te lezen dat u een andere tafel heeft gevonden. Wij wensen u veel plezier toe van deze tafel. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Competitieve prijs voor een degelijk artikel. Snelle en correcte levering. Prima over heel de lijn !
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Alvast een fijne jaarwisseling en een gezond 2021! Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
prachtig materiaal, uitstekend verpakt en een snelle en correcte levering !
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over onze service. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe tuinmeubelen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer vriendelijke klantendienst en steeds bereid om mee te werken!
Beste ... Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie kwaliteit en snelle correcte levering
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie en comfortabele tuinmeubelen. Goede service.
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat de meubelen in de smaak vallen. Veel plezier ervan gewenst! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle en correcte levering, en goede producten.
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier gewenst met de nieuwe kussens. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Topprodukt geleverd volgens de aangegeven tijd.
Beste meneer, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de opbergbox in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
zeer vriendelijke antwoorden op gestelde vraag
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima kwaliteit en perfecte afhandeling en levering!zeer tevreden
Beste meneer Deruyver, Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat alles goed verlopen is. Wanneer wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Heel goede service, heel goed ingepakt, vriendelijke mensen
Beste mevrouw van Mierlo, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat onze service gewaardeerd wordt! Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
We kregen een zeer professionele uitleg waardoor wij niet lang twijfelden en een volledig barst hebben aangekocht.
Beste meneer Peer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat onze collega's jullie goed geholpen hebben. Wij wensen jullie dan ook veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle en correcte afhandeling en heel goed verpakt
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer tevreden met de lounge set
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Alles werd tot in de puntjes verzorgd. De bestelling werd op een uiterst professionele manier geleverd. Je kon zelfs zelf het gewenste bezorgmoment kiezen. Echt service!
Beste mevrouw, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel zonneschijn toe. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goederen werden daags na de bestelling feilloos geleverd. Snel & correct.
Beste meneer, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Dit wordt erg gewaardeerd. Wij hopen dan ook dat u de kussentassen goed kunt gebruiken. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik zal zeker nog bestellen
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Goed om te lezen dat uw bestelling snel geleverd is. Uiteraard zien wij u in de toekomst nogmaals terug! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede kwaliteit , goede prijs
Beste mevrouw Jespers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Beste mevrouw Vantomme, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat u onze service zo waardeert. Veel plezier gewenst met uw tuinbank. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie tuinkussens en heel vlugge levering .
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor deze review. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Duidelijke website, snelle levering, klantvriendelijk.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw ervaring 'super' is bij Kees. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw opbergbox en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Megan - Kees Smit Tuinmeubelen
Bij de bestelling van een prachtige dubbele boombank, in nagedachtenis van mijn moeder (ze is er gelukkig nog wel )bleek dat de 2 delen niet bij elkaar hoorden. Na een zeer begripvol telefoongesprek zijn de banken opgehaald, en werden mij 2 nieuwe beloofd, en kreeg ik als compensatie een mooi vogelhuisje. Vorige week kreeg ik mijn nieuwe banken, en voelde me als een kind voor sinterklaas. Bij het open maken bleek dat de beide banken mekaar weer niet aardig vonden, ze pasten weer niet in elkaar. Na weer een telefoon gesprekje werd me verteld, dat ze de volgende banken eerst bij hun zouden installeren,en ze daarna pas zouden verzenden. Al met al duurt het iets langer, maar nu Vrijdag worden de banken weer omgeruild en dan denk ik maar 3e keer goede keer. Kees Smit, toch bedankt voor het luisterend oor, en begrip, en de mooie manier van afhandelen. Toppie Groetjes Marga de Lange Boom.
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Fijn dat wij u een luisterend oor hebben kunnen bieden! Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Snel,vriendelijk, duidelijk en betaalbaar.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen