Ok

Ok

Goederen volledig naar wens, levering exact zoals aangekondigd

Goederen volledig naar wens, levering exact zoals aangekondigd

Tevreden, en goed op tijd geleverd.

Vriendelijk onthaal , en zeer sterke tuinmeubels voor vele jaren comfort!!!

Zeer klantvriendelijk!

Bij het stellen van vragen (per mail) aan de klantendienst kreeg ik zeer snel antwoord. Zelfs in het weekend! Bij de levering is het een klein beetje fout gelopen (er was afgesproken dat er in de namiddag ging geleverd worden en de chauffeur stond er om 10u20), maar ook dit is zeer vlot en correct opgelost.

Mooie meubels

Ik ben heel tevreden over mijn tuinmeubels Ze zitten heel confortabel

Eerste kennismaking was toppie!

Snelle levering van een kwaliteitsvolle parasolhoes tegen een zacht prijsje dan nog! Ik ben fan.

vlotte levering en zeer degelijk product, schappelijk geprijsd.

Ik was al lang op zoek naar een degelijk opbergbox voor de kussens van de lounge. Deze heb ik nu eindelijk gevonden. Voor een schappelijke prijs. De levering verliep zeer vlot. het ij elkaar puzzelen nam wel wat tijd in beslag, maar dat ligt vooral aan mijn handigheid...

steeds in orde

nooit problemen altijd degelijk materiaal correcte levering

Uistekende services, bravo

Er was blijkbaar iets misgelopen met mijn bestelling, heb jullie klantendienst gebeld en binnen een korte termijn van 1week had ik mijn bestelling ontvangen, goed ingepakt en perfect in orde, dank je wel voor de vriendelijke en vlotte manier om mijn bestelling tot een goede bestemming te brengen, top

perfecte en snelle levering

one oude parasol was stuk , na een vorige bestelling waar over wij ook zeer tevreden , op de site gekeken naar een nieuwe parasol . mooie parasol ( in promotie ) gevonden . snelle levering en beschermhoes erbij gekocht . alles voldeed aan de verwachting

Mooi en degelijk

Mooi en degelijk

AANRADER Top kwaliteit en correct bedrijf

Onze tuinstoelen hier aangekocht en wat is dit fijn, all weather. zou nooit niks anders meer willen Hier kopen wij terug Zeker een aanrader

Heel professioneel en hulpvaardig aan telefoon. Beantwoorden aan verwachting van cliënt

Toppie

Gewoon super product en service

Top !!!

Eerste maal dat we hier iets bestellen. Alles snel geleverd en terplaatse gemonteerd. Daarbij werd het afval ook nog meegenomen. Prima service.

Super tevreden

Prima service, prima aanbod en een prima prijs.

rotan kussens zijn zoals ik verwacht had

Correcte firma, vlugge levering voor België, kwaliteit kussen!

Tevreden van bestelling tot levering

Aangenaam verrast door het geleverde product

Friendly and competent customer service

Very pleasant and friendly customer service, fast delivery

correcte levering, bijkomende video per mail ontvangen

zeer tevreden

Goede aankoop

Ik heb ondertussen een duozit en 2 hoge tuinstoelen van KS. Beiden zijn supergoed en de prijs ook.

goede kwaliteit en snelle levering

voor herhaling vatbaar

super kwaliteit voor goede prijs

super vriendelijke service en kwaliteit voor betaalbare prijs

Correct produkt, vlotte levering

Was toch nog een hele klus om de opbergbox te monteren, maar dit komt sowieso de stevigheid van de box ten goede.

Top kwaliteit!

Zeer mooi materiaal : heel België afgezocht naar het juiste formaat van mijn tuinstoelen... Gelukkig kwam ik bij Nederlands expert terecht, heb online besteld en de levering ging snel : voor mij : 10 pints for the Netherlands. Nog veel succes met jullie zaak! Groetjes, Annemie Wildiers

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)