Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en goede kwaliteit. De communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces is duidelijk en behulpzaam. De verpakking is meestal stevig en de artikelen komen onbeschadigd aan. Over het algemeen is de ervaring positief met betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
overzichtelijke website groot aanbod producten duidelijke omschrijvingen met o.a afmetingen vlotte bestelling en levering
26 August 2020
Sofie
Deinze
Snelle afhandeling van de bestelling
25 August 2020
Dirk
Roeselare
prima kwaliteit en top service
25 August 2020
Sandra
oostende
Om tuintafel tot tuinset te herwaarderen naar passende kleur en vorm na lang zoeken uiteindelijk gevonden op de website van kees smit. Om toch van dicht te zien vanuit Ieper naar Almelo gereden op zondag. Aangename rit en om 11:00 stipt in de winkel. Onthaal en verkoopteam zeer vriendelijk en klantgericht. Model ok en in voorraad. Nog kussens voor de stoelen bij gekocht. Alles klaar in het depot bij aankomst. Inladen en weg wezen. De toonzaal heeft zeer grote keuze en alles oogt van top kwaliteit. Kees smit bezoek is echt een aanrader.! We vonden wat we zochten... Eindelijk na lang zoeken eindelijk bij kees gevonden!
24 August 2020
Koenraad
Zillebeke
Misverstand bij de bestelling probleemloos opgelost .Bank zonder problemen omgewisseld binnen de 14 dagen
24 August 2020
johan
Oudenaarde
De levering is correct en vlot verlopen
Nancy
Zandvliet
Vlotte bestelling via de website. Na een prijsvergelijking was de Keter-kast bij Keessmit de goedkoopste. Scherpe prijs, na bestelling vlotte levering. Opvallend goede en vlotte communicatie - mails levering, telefoontje levermoment, ... We zijn tevreden.
Jonas
Aalter
Mooi dienblad van aluminium. Prima kwaliteit en correct prijs. Snel geleverd!
Jurgen
Lochristi
Snelle levering en alles was top!
Adrienne Rommes
Pelt
Heerlijk relaxen in mijn light versie deckchair! (eerder aangekocht) De kussens bieden zacht zitcomfort, en de rode kleur geeft het terras een warme aanblik, zelfs als de zon wat minder schijnt.
Martine
Leenknecht
Na de bestelling kregen we zeer snel al bericht van de firma die de levering zou doen. We werden steeds perfect op de hoogte gebracht van de stand van zaken : leveringsdatum, uur. De levering verliep vlekkeloos door een super vriendelijke bezorger. Wat de box betreft, alleen maar goede commentaar, de gebruikstijd was zeer duidelijk en werd ons nogmaals per mail door de leverancier bezorgd. Wij zijn dus uiterst tevreden over deze aankooo en kunnen deze alleen maar aanraden.
Marina Van Roey
Kortenberg
eerst had ik wat problemen met de wijze van betaling dat is ondertussen verholpen dan had ik tweemaal hetzelfde artikel besteld maar hebben zij mij daar direkt van op de hoogte gebracht en mijn fout rechtgezet nu ben ik een heel tevreden klant met een mooie tuinkast ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen francois v d v .
francois van de veken
hoogstraten be.
We zijn weer heel tevreden met onze nieuwe kussens. Dank jullie wel ook voor de goede en vlotte zorg!
19 August 2020
Peter
Lanaken
Bij de eerste aanblik was ik al 'verkocht' en.nu de tafel en stoelen geleverd zijn, ben ik super tevreden! Ook de levering dik in orde! Bedankt!
18 August 2020
Ingrid
Ternat
De parasol past perfect boven onze lange rechthoekige tuintafel. Iedereen zit voldoende beschut tegen de zon en ook bij een regenbuitje houdt iedereen het droog. Parasol staat voldoende stevig.
18 August 2020
Nadine
Erpe-Mere
Tuinstel zeer snel geleverd. Er ontbrak een stoeldopje maar dat werd snel nageleverd.
Jan
Beerse
Eenvoudig bladeren door de vele artikelen die ze hebben, eenmaal gevonden gewoon in het winkelmandje en betalen. Snel geleverd, en vriendelijke chauffeur. Precies zoals beschreven, kreeg zelfs nog een montage filmpje toegestuurd over het in elkaar zetten van de tuin kast. Super service
Simone
Brecht
de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de levering was correct aangekondigd
Gaëtane
Merelbeke
µlevering snel en prima in orde.
DIRK
Stabroek - België
Bestelling gedaan van tuinstoelen. De stoelen waren even comfortabel en mooi zoals op de website aangegeven was. Bovendien hele snelle en correcte levering. Alles prima.
Reinhilde Ryckaert
Melsele
Mooi tuinset, goede kwaliteit
Ellen Miedema
Lebbeke
Gewoonweg heel tevreden !
Geert Bruyland
Aalst
Ok
15 August 2020
Philip
Rademakers
Een erg correcte en snelle service voor een kwaliteitsvol product.
15 August 2020
Els