Zeer tevreden.

Goede service , mooi materiaal en zeer goede communicatie. Voorbeeld voor iedere online shop. Echt top.

Aankoop & levering zeer vlot verlopen!

Totaal onbekend voor ons in het begin, maar na aankoop, vlotte levering én gebruik: zeker aan te bevelen!

Correcte levering

Niks op aan te merken! Prima kussens voor in mijn 2 relax zetels. En dit aan een correcte prijs. Bedankt !!

Correcte prijs/kwaliteit en op tijd geleverd :-)

De kussens zijn precies wat ik besteld had en werden snel geleverd.

Snelle service, vriendelijk mailverkeer

Enkele malen mailcontact gehad ivm de aankoop van een parasol. Steeds op een correcte, vlotte manier antwoord ontvangen. bij aankoop van de parasol snelle levering.

Top bedrijf .De geleverde stoelen voldoen aan onze verwachtingen ze zijn zelfs mooier dan op foto.

Snelle levering ,en gevraagde tuinstoelen en kussens beantwoorden aan onze verwachtingen.Top bedrijf, jullie hoge score spreekt voor zich!Een aanrader!

zeer goed !

Enige opmerking : Tijdstip (datum) levering was niet duidelijk. Geen track&trace gekregen. Zelfs helpdesk wist het niet. Beloofden me terug te bellen op zondag. Levering gebeurde onverwacht de zaterdag. Helpdesk (Heidi) belde me zondagmorgen op. Knap.

Snelle bezorging

snelle bezorging, goede communicatie en onze ligbedden zijn heel fijn

Tevreden klant

Alles zeer vlot verlopen

Een supersnelle service voor degelijk materiaal

Één tuinkast besteld en een paar dagen later wordt deze aan huis geleverd op het afgesproken tijdstip. Goede communicatie. De kast moest nog wel gemonteerd worden, maar er waren duidelijke instructies en zelfs een filmpje.

Top service!

Snelle en vlotte levering, makkelijk systeem om afspraak vast te leggen

Snelle en correcte levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

positief

Prima georganiseerd verkooppunt op alle gebied!

Aanvankelijk wat onwennig kennisnemen op voor mij nieuwe site. Vlug vertrouwde omgeving! Prima hulp bij vragen over aankoop, tenslotte paar 100€.. Prima opvolging en uitleg over levering . Stipt geleverd. Mooie naverkoopservice ivm onderhoud, winteropstelling. Ligbed voldoet voll. aan de verwachting. Ik ben een gelukkige Rita, blij jullie te kennen nu, ook voor de toekomst. Nu nog de zon, dat kan beter !!! Grt&dank, Rita

TOP!!!!

Heel mooie zetel, zoals op foto! Zit gemakkelijk! Correcte levering (met vooraf een sms wanner ze zouden leveren)!

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

correct en degelijk

De bestelling verliep correct en snel, het product is degelijk.

geweldig

Besteld en mooi op tijd geleverd gekregen.

mooie parasol

Bestelling en levering ging vlot. Mooie parasol net niet te groot voor ons terras. Helaas is er na 3 keer gebruik (zon niet zo erg van de partij) al een stiksel losgekomen aan de parasol. Benieuwd hoe de dienst na verkoop is.

heel tevreden, snelle levering

alles is zoals naar onze wens verlopen

zeer goede communicatie

van alles direct goed op de hoogte gebracht,prima service .

Heel veel keuze en alles op tijd geleverd!

Makkelijke website. Alles keurig op de afgesproken dag geleverd!

Tevreden

De stoelen zijn prachtig en de levering snel en correct. Een firma die ik iedereen kan aanraden.

correcte en snelle levering

goede service

Top service !

Parasol met voet besteld en correct geleverd met duidelijke correspondentie. Blijkt mij het opstellen dat er een schroefje mist aan het optreksysteem . Ik heb dit onmiddellijk doorgemaild met foto , kreeg niet zo snel antwoord maar ... er wordt wel een nieuwe geleverd deze week ! Hartelijk dank voor deze fijne service ! Wij zijn alvast trouwe klant voor onze tuinmeubelen .

voldoet op alle vlakken

prompte levering en precies de stoel die ik wou in de kleur die ik zocht; Bovendien gereduceerd in prijs, kortom: super!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)