correcte levering

eerste maal dat wij in contact kwamen met uw firma, met een positief gevoel is zeker voor herhaling vatbaar

tevreden

Stipte en correcte service

Uitgebreide keuze tegen goede prijs kwaliteit

Zeer snelle service! Bestellingen werden heel snel (in België) aan huis geleverd! Een email werd ook heel snel beantwoord.

super

super mooie bank voor buiten

Snelle en correcte levering

ras

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Snelle levering.

Uitstekende levering op tijd en prima

prima levering en op de datum geleverd die gezegd werd.

Degelijk mooi materiaal aan betaalbare prijzen

Keessmit bracht onze wens in vervulling. Een lounge eettafel toch groot genoeg om er met 6 personen aan te tafelen. Namaak houten planken bovenop zijn ideaal in onderhoud. De combinatie grijs eetvlak met stevige witte metalen poten geeft een moderne look. Het ineenzetten van de tafel was kinderspel. Deze tafel is zeker een aanrader.

super te reden om er jullie aanbod, prima opvolging van berichten, prima verloop van levering... ZEKER voor herhaling!

Uitstekende kwaliteit!!!

Onze tuinbank die we besteld hadden is perfect zoals ze op de foto werd voorgesteld. Goede prijs-kwaliteit. We ontvingen duidelijke informatie over de levering die trouwens smetteloos verliep. Als we in de toekomst nog tuinmeubelen nodig hebben weten we waar we ze gaan bestellen!!

Heel snelle en supervriendelijke bediening!! Genieten van ons tuinset!!

superkwaliteit en superservice

goed dit bedrijf te leren kennen

Top service!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering!

Blij met men nieuwe tuinset

Perfecte service van bestelling tot levering.

Zeer goede webside. Ruime aanbieding met grote keuze aan uitstekende producten. Wij zijn fan en volgen jullie verder via jullie mails.

wat ik wilde, snelle levering

goed product, snelle levering

Niets op te merken

na bestelling gedaan te hebben de volgende dag reeds een overzicht voor datum levering. op gedane leveringsdatum alles perfect aan huis geleverd.

goede service

correcte afhandeling

goede service en snelle levering!

Goede service,wanneer je een vraag heb word deze vlug beantwoord met een vriendelijke mail. De levering vanuit Nederland naar ons (Belgie) is zeer vlug gegaan ,vlugger of ik van sommige paketjes, in Belgie zelf besteld,ontvang. Super!

Heel mooi product. Mooi volgens afspraak geleverd.

Heel leuke en goede service en producten

top service

we bestelden een kussenbox. Top afhandeling: de levering was veel sneller dan verwacht, de verpakking was veel beter dan de standaardverpakking en de gebruiksaanwijzing werd nog ondersteund door een instructiefilmpje. En de prijs was ook nog eens heel correct. Dan kan ik niet anders dan een 10/10 geven.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, duidelijke communicatie.

Kort samengevat : als elke website zo werkt zouden er zelden of nooit klachten zijn.

Ik ben er fantastisch goed geholpen en ben o zoo tevreden met m'n nieuwe loungekussens!

In plaats van een volledig nieuwe loungeset te kopen, heb ik bij jullie een nieuwe kussenset gekocht. Dan wel eentje die er veel chiquer uitzag én ook zachter zit. De loungehoek ziet er echt als nieuw uit, ben dus supertevreden. Ik was tijdens de bestelling even te snel en bestelde een kussen te weinig...na een mailtje en een bijkomende bestelling werd alles opgestuurd zonder bijkomende transportkosten. Perfecte service dus. Ik ben dus een tevreden Belgische klant!!

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, mooie uitvoering, licht materiaal, aangenaam gebruik.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)