Goede service en opvolging Vriendelijke man bij de levering 10/10

Overzichtelijk, grote keuze, snel geleverd, goede prijs

Kees Smit was ons onbekend. Doch ons oog viel op details. Mooie website, goed uitgebouwd. Makkelijk om iets te bestellen en prima zoals gevraagd afgeleverd op de afgesproken dag. Toppie.

Zéér tevreden !

Mooie prijs én , ondanks de Coronacrisis, na 2 dagen geleverd ! Goede kwaliteit .

Zeer kwaliteitsvol

Heel goede service en snel geleverd. Zijn enorm tevreden over de kwaliteit!

Opnieuw alles perfect

Na een tafeltje met 2 stoelen bestelden we nu onze grote droom-tafel voor op ons terras Lang getwijfeld en dan ineens uitgeput en na geruime tijd opnieuw beschikbaar, hebben we niet getwijfeld Vakkundig geleverd Nu kijken we nog uit naar 6 armleunstoelen met bijpassend zitkussens, maar zien wel of onze financiën het toelaten

Deze stoelen zitten goed , hoge rugleuning. En zelfs iets speciaal, het logo van één van de stoelen was niet boven maar onderaan de rugleuning!

Naar verwachting

Prijs kwaliteit verhouding

puike communicatie rond de aankoop en puike dienst van de levering

Het beste compliment dat ik kan geven: Ik ben dermate tevreden over de aankoop en de stipte levering dat ik prompt de onderneming Kees Smit heb aanbevolen aan een vriendin die tuinmeubelen dient te kopen.

Prima opvolging, mooie kwaliteit

Ik had lange wachttijd aan telefoon op zondag, legde neer en tot mijn aangename verrassing belden zij zelf terug.

Uitstekend!

ligstoel , 2 loungezetels en bijzettafel gekocht online en na telefonische hulp. prima geholpen. exact zoals op de foto. levering zoals gemeld via mail. prima kwaliteit en netjes verpakt.

geweldig

Goede kwaliteit en prima levering

tevreden

Mooi materiaal en stipt geleverd Derde bestelling en steeds tevreden !

Goede kwalitijd en zeer vlotte levering

Piccobello

Goede kwaliteit en vlotte levering

Optimaal

Prijs / kwaliteit voldoet zeker aan mijn verwachting. Snelle levering

Goede aankoop

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Jammer genoeg was er een fabrieksfout waardoor er verkeerde onderdelen inzaten. We werden hierbij verder geholpen maar het sleepte wel een lange tijd aan. Ondertussen hebben we een nieuw item gekregen en zal het oude item de komende dagen worden opgehaald. We werden steeds vriendelijk geholpen.

Handige website, snelle levering, alles was tip top!

uitstekend materiaal tegen een schappelijke prijs, en snel geleverd

Ik was op zoek naar kussens voor tuinstoelen, en zo kwam ik bij Keessmit terecht. Niet alleen hebben ze daar een ruime keuze, maar eens gekozen en geleverd, wat zeer snel ging, bleek het om voortrekkelijke tuinkussens te gaan, en dat allemaal tegen een schappelijke prijs. Ik koop voortaan mijn tuinmeubels bij Keessmit!

Hoes glatzparasol

Super makkelijk hanteerbaar om zowel de hoes te plaatsen of ze weg te nemen . Perfecte levering on time.

Professionele levering, makkelijk opgezet en redelijke prijs

Geen problemen bij de bestelling en de levering. De chauffeur was heel professioneel en ging de producten een voor een af om na te gaan of ze niets vergeten waren. De parasol lijkt van deftige kwaliteit (we hebben hem nog maar een paar dagen) en de stoelen zijn heel comfortabel voor de prijs. De wieltjes van de parasolvoet zijn matig, maar normaal moet je dat ding toch niet vaak verplaatsen.

Duidelijk en correct

Duidelijke omschrijving op de website. Zodra je besteld heb krijg je een instructie video doorgestuurd. Je kan zelf een dag kiezen voor levering en de dag voor de levering krijg je een sms met een tijdsslot. Super vriendelijke jongen heeft mijn parasol in huis gezet (het was goed aan het regenen). Kortom: duidelijk en correct

Uitstekende kwaliteit

Zeker de volgende aankoop ook bij jullie

Bestellen bij Keessmit is zeker voor herhaling vatbaar

Prijs, Kwaliteit, Service en Levering aan huis is zeer goed en correct. Zelfs is er een email met instructiefilm doorgestuurd. De levering aan huis is goed op te volgen en het laatst opgegeven tijdstip was dan ook stipt nagevolgd.

Vlugge levering ondanks Corona

Perfecte verwittiging van het transport, ook al gebeurde dit één dag vroeger.

Snel geleverd, goede kwaliteit, goede service. Tevreden klant.

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)