Uitstekend!

Product beantwoord volledig aan beschrijving. Heel correcte en vlotte contactname ivm levering, verwittigen een half uur voor de levering nog eens telefonisch! Super

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Duidelijke site, goeie prijs en duidelijke communicatie

Duidelijke site, goeie prijs en duidelijke communicatie

Mijn bestelling van loungekussens voldoet volledig aan mijn verwachtingen

GEWOON TOP !

ZEER TEVREDEN MET DE AANKOOP BIJ KEES .

Goed verpakt, afgeleverd door vriendelijke bezorger, prima kwaliteit.

De levering van onze tuinstoelen is goed verlopen. Door de Corona crisis was er wat vertraging op de levering maar we zijn daarvan direct op de hoogte gebracht. Alles is ongeschonden gearriveerd. De stoelen zijn zeer comfortabel, stevig, licht en gemakkelijk stapelbaar.

Een paar schroefjes te veel, die heb ik ergens anders voor gebruikt... Prima service!

Ik hou niet van verplichtingen bij enquetes

Vlotte bestelling, correcte automatische statusopvolging via mail, meer moet dat niet zijn

Snelle bediening

Mijn bestellingen in orde.. Mooi verpakt.. niets aan te merken.. vriendelijke bediening.. maak reklame voor jullie...

Alles verliep vlot

Zeer vlotte levering, om 7u 's ochtends

goede service

Goede kwaliteit tuinmeubelen. Goede service! En zit ook heel lekker. Staat mooi in onze tuin

Alles is naar wens verlopen

Het is een mooie lounge. De bestelling, het mailverkeer en de levering zijn vlot verlopen.

Fantastische prijs en een goede service

Goedkoopste online. Snel geleverd. Goede communicatie. Montage video👍🏻👍🏻👍🏻

Handig en stevig product

Alles kan nu mooi opgeborgen worden. Het plan die erbij was duidt mooi aan hoe je het volledig kan monteren.

mooie ervaring.

correct product geleverd in een mooie staat - geen defecten. snelle afhandeling

Vlotte levering en afhandeling van de bestelling.

Betrouwbaar en duidelijke communicatie. Degelijke kwaliteit van het product.

Tevreden over het product

Mooi product en goede informatie

Was mooi , juist gepast op onze kleine terras

Kwaliteit loopt niet over

Leek van op de website een hele degelijke set Echter wanneer deze bij ons thuis aankwam was meteen duidelijk dat dit geen topper was

Stipte levering

Zeer degelijke kwaliteit

Wel eventjes bezig geweest met het in elkaar zetten. 2 personen is een must. Maar eens die volledig in elkaar staat kan je er alles in opbergen en genieten.

Ruim assortiment

Veel keuze aan tuinmeubelen en snelle levering!

Levering zoals afgesproken. Duidelijke communicatie per e-mail betreffende aankoop en levering. Zeer goede kwaliteit van geleverde goederen. Voldoet volledig aan onze wensen. We raden Kees Smit zeker aan bij familie en vrienden.

Ik ben zeer tevreden met de service van Kees smit! De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de service is excelent!

Ambachtstraat 5

7609 RA Almelo (nl)