Gemakkelijk online besteld en prima service

Gemakkelijk mijn keuze kunnen maken, online natuurlijk. Direct alle nodige mails ontvangen ivm mijn aankoop. In tijds gecontacteerd geworden door de transporteur die zijn afspraken perfect nagekomen is. Bericht met leverings window goed ontvangen, zoals vooraf aangegeven. Op de afgesproken dag en uur geleverd. Heel tevreden met onze gemaakte keuze. Zouden Kees-Smit zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. Tuinmeubels zijn een mooie aanvulling voor onze tuin.

Onze eerste bestelling top materiaal en servis

Onze eerste ervaring goede servies en goede producten

Topproducten en super service

Bestellen was eenvoudig en levering was echte service. Chauffeur droeg alle meubels naar het terras met de glimlach!

Goede levering

Een beetje lang moeten wachten Maar is normaal met de Corona crisis

Bellagio Cadora loungeset gekocht, correcte levering. Ze zitten goed. Zeer mooi.

Supper

Ik zou het iedereen aanraden heel goede site heel gemakkelijk te volgen

De zetelkussens vandaag afgeleverd , prima 😀👍

Kwaliteitsmaterialen en vlekkeloze levering

bestelling ging vlot, tuinmeubelen zijn van prima kwaliteit en vriendelijke bezorger. Top !

Perfecte service

Gewoon zoals het zou moeten. Niets op aan te merken.

Topkwaliteit

Pakje net ontvangen zit lekker en is ideaal.

Producten en klantvriendelijkheid zijn top !!!!

Toen onze bestelling geleverd werd, ontbrak er een deel. Volgens de Track & Trace code bleef de bezorger maar onderweg. Toen we dit melden aan een medewerkster van Keessmit via de chat werd het nodige onmiddellijk gedaan en werd de dag nadien alles vlotjes geleverd. Deze medewerksters aan de chat waren zeer behulpzaam dus voor klantvriendelijkheid : 10/10.

Goede service !

Neemt tijd om op men vragen te antwoorden . Vriendelijk bij aflevering !

alles perfect verlopen

hebben een heel groot assortiment aan tuinmeubelen met een mooi design

Mooie en goede kussen

Gisteren 22/4 mijn tuinkussens ontvangen 😁 Dadelijk gebruikt en zalig om op te zitten. Wegens het corona virus wat later geleverd maar ben steeds goed op de hoogte gehouden. Top service en ga zeker nog bestellen. Thnx

Prachtige aanwinst

Ruime opbergbox. Kussens passen er perfect in en er is nog ruimte voor andere zaken. Mooi materiaal. Tevreden van de service en de levering optimaal.

Voor mij moeilijk om alles online te bestellen. Maar meteen na de bestelling een goed gevoel. Vandaag zelfs zelf een leverdatum kunnen plannen. Voor mij echt geweldig omdat ik onregelmatige diensten werk in de zorg. 👍👍👍👍

Vlot en duidelijk

Er werd zeer duidelijk gecommuniceerd wanneer de levering zou plaatsvonden. Ook extra info rond onderhoud van de tuinmeubelen werd ons via email bezorgd. Alles heel vlot verlopen.

waar voor u geld

Ik bestelde nieuwe tuinkussens het is heel goede kwaliteit en zeker zijn geld waard. We zullen er veel van kunnen genieten met het mooie weer buiten. We kregen al vele mooie complimenten over onze kussens.

zeer correcte lvering en goede service. Top !

Heb bij Kees Smit de Cosiraw Lounge vuurtafel besteld. Alleen zij hadden de volledige witte versie op voorraad. Na een telefoontje om wat meer uitleg, die ik kreeg van een enthousiaste medewerkster, werd alles prima op de vooraf afgesproken datum geleverd en geniet ik nu van een super gezellige vuurtafel. Top gedaan jongens !

Attent

Heb mijn eerste bestelling nog niet ontvangen. Maar ben wel echt heel vriendelijk op de hoogte gebracht dat de levering iets later zal zijn door deze corona tijden. En dat vind ik super. Ik kijk al uit naar de levering.

Fantastisch en vakkundig netjes afgeleverd

service, zoals aangekondigd op juiste moment geleverd en geïnstalleerd. Top !

Very good service and very quick delivery even during this Covid crisis.

I am very happy with my order. The hanging chair is super cosy! I can sit in it even with my legs up. The quality of the material seems very high as far as I can tell. The delivery (within one week) was one day earlier than agreed (so I wasn't home) but they stored it safely it in the hallway. The packaging is very good. Installation was easy too (as shown in the vido on the website). Thank you! I have been looking very long for a hanging chair. This one is just perfect!

Zeer aangenaam verrast en uiterst tevreden.

Zeer aangenaam verrast en uiterst tevreden door de punctuele,vlotte service. Via mail werden we constant op de hoogte gehouden van opvolging en levering van onze bestelling.

Mijn tuinstoelkussens werden vlot geleverd en waren prachtig! Een absolute aanrader!

Vlotte communicatie, duidelijke afspraken, vlotte levering.

Goed.

Ambachtstraat 5